Vita:Magánegyetem

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ez benne lesz, és nem látom még mindig a laptörténetnél azt, ami javítása a meglévő szóömleménynek, ami tényleg megtévesztő. Ez belekerül magyarul.[szerkesztés]

A Magánegyetemek ismérvei[szerkesztés]

  • Tartozhat állami befolyás alá, de attól el tud határolódni, és csak alapos indokkal fogad el állami befolyást. Például védelem szükséges az ott tanuló diákok és családjuk, és kapcsolattartásuk részére, és ehhez célszerűen a finanszírozó vállalat, vagy az Egyetem vállalati struktúrája szerinti vállalat hivatott védeni, közösségek, Egyházak, vagy az adott vállalat forrásaival is, ahol nehéz elképzelni a vállalat teljes elhatárolódást az adott államtól, mert kevés olyan gyakorlati hely lenne, ahol nem tudnak meggyőződni az adott finanszírozó cégbejegyzéséről.
  • Nem csak állami, de Egyházi és közösségi befolyás alá sem tartozik, ha nem cél, vagy elfogadott ez, és minden esetben képes bármilyen ilyen befolyástól elhatárolódni. A forrásai azonban nem csak a magántanulmányos esetén lehetséges tandíjak lehetnek, képes akár NULLA induló forrással, és a finanszírozó vállalat ugyanilyen induló forrásaival is tetszőleges forrásokat elérve, akár rögtön induláskor önfenntartó gazdálkodást megteremteni, és védeni.
  • A magánoktatásban résztvevőket, és családtagjaikat, kapcsolattartásaikat védeni szükséges, gyakran a magántandíjakból, mert egyébként nagyon extrém próbálkozások is felmerülhetnek mindük esetén a kiváltság, vagy lehetőség, vagy együtttanuló akár ingyenes tanulmányoknak is az érintettjei esetén megtévesztések és vagyoni vagy tandíjat illető lehetőségek más általi igénybevételhez vezető intézkedések tekintetében.

Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 23:34 (CEST)Válasz

Ugye, hogy egyértelmű, hogy a teljesen egyértelmű, és nyilvánbvaló tényeket nem kell alátamszani, mert az olyan lenne, mint amikor azt mondanád, hogy szóömlemény az, amit nem öntenek, mint egy vizeskancsóban lévő bórt, hanem leírnak.
Tanulj tinó, ökör lesz belőled!
Ezt se kell alátámasztani, mert közismert, és leginkább mondás, de igaz, a szarvasmarha tenyésztésben, mert a kisökör az tanul enni, inni, és ökör lesz belőle. Ez pedig közismert tény.
A magánegyetem ismérvei így közismert, és a két új cikk is közismert, a falvamban keresték a hiányzó alapítás alatt álló magánegyetem szócikkeit, amit korábban egyébként, amikor látrejoztam már láttak, tudnak róla, hogy alapítás alkatt ál, és köztük is lesz alapítótagja.
Ez lesz magyarul, és itt lesz ennél a szócikknél feltüntetve.
Megjegyzem, hogy a közös Diploma alapja olyan közel 2000 oldalnyi know-how, amelyek szintén közismert tényeket, tehát alátámasztani nem szükséges információkat fejtenek ki, és a szép az egészben, hogy a Diplomamunka már megvédésre került, nem kell semmit sem azzal kapcsolatban sem alátámasztani, mert akit az alátámasztás követelménye érinthetne, az nem ad ki Diplomát csak alap és mesterképzéssel kapcsolatban, a magánoktatásnál meg nincs stelejsítési kötelem, ha működő, vagy vélelmezhetően működni fog egy szépen kidolgozott, és nem túl nyilvánvaló ötlet, akkor a magánoktatás, és a közös Diploma, amely csak itt jellemző, és nekem nincs arról információm, hogy más magánoktatásban is lenne ilyesmi, de a lényeg, hogy a közös Diploma akkor kiállítható lesz.
Amely tartalmazhat megjegyzéseket, a Szignatúrája, és a hitelességellenőrző megoldásai révén.
Azért, mert egy fekete lyuk kikapcsolása nem lehet alátámasztás alapja, az raktár is egyben, és ha idő előtt van felnyitva, akkor bolygók, holdak, és napok repülnek szanaszét, idő előtt, például.
Egy Univerzum tudását se akarja senki sem alátámasztani kérni, az egyszerűen csak van, és egyszerűen csak adódnak néha felhasználási lehetőségei, egy-egy rész tudásának.
A magánegyetem pedig nemcsak újszerű, sé alátámasztandó tudást fog ottani, ahogyan más Egyetemek, iskolák sem ezt teszik, de a tudás java csak gyakorlati helyeken lesz elsajátítható úgy, hogy elszigetelt kisvállalkozások, és nagyobbak a saját tudásuknak is tekintik, vállalat saját know-how-jaként, n em is feltétlenül lapportált know-how-ként, sé sokszor kiegészítet, módosított, tökéletesített tudásként, és gyakorlatban is működő módszerként, amit majd eszük ágában sem lesz publikálni, alátámasztani, vagy megvédeni, mert akkor oda lesz a piaci részesedésük.
A magánegyetem közös Diplomája ezt lesz közös Diploma, szakemberek együtt hoznak létre olyan vállalatokat, ahol a gyakorlati helyek is kapcsolati rendszerek, és ők se támasztanak alá mindent, csak a már közismert és már gyakorlatban alkalmazott tudást, mert a piaci rész nekik is fontos lesz.
Ez védett lesz vállalati struktúrával, ahol nem egy közintézmény részére, vagy Tudományos állami akadémia részére igazolt módszerekkel valósítanak meg majd bármit, főleg nem sz.. é, h...é, hanem a saját vagyonuk érdekében, mert a magoktatás díjának a szagától egy életre rabszolgaságba taszítanák különben, és mert nem 70 évre, mint szerzői jogi művek esetén lesz szükség védelemre, oltlamra, és magántőke birtoklására az adott magánvállalatokban.
Az állami befolyás így esetleg a magánegyetem esetén az első számú, a Társaság, a "Köztásaság" által cégnyilvántartásba bejegyzett fenntartó vállalat részvényeinek a megvásárlása a részéről, ami megvalósul pénzbeni alaptőke révén is, és a fenntartó vállalati struktúráján belüli elhelyezkedés, de feltétel nélküli elhatárolódással és pénzügyi források feletti rendelkezéssel,, és a források megteremtésének, önfenntartó voltának a segítése révén is függetlenként is előállva.
Átfedésekkel, FOLT-on akár, és ha időszerű lesz, akkor még az is ki fog derülni, hogy az IO, mint Hold szerint fog a Föld egy FOLT-.nak minősülni, főleg, amikor elhalad az onnan csak a Nap előtt FOLT-nak látszódó Föld a látómezőn keresztül tova, a SZITA más égitestjei mellett.
Itt nincs mit megvédeni már, az már régen megtörtént, és alátámasztást semmi sem igényel, a források saját források lesznek, de lehetetlenség elzárkózni mindenki elől, mert nem csak Oxigénevők, vagy nem csak fényevők akarunk lenni, mint egy vizadóm, vagy mint egy Napelem öntudatra ébred kristályrácsa. Amit mellesleg valóban alá kell támasztani, akár a Föld talajával, ha egészen le akarja valaki rakni, külön alátámasztás nélkül.
A Nemzetközi vizeken mindenre igényt tartok. :) Az Egyetem nevében, a leendő alapítókkal egyetértésben majd persze. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 23:59 (CEST)Válasz

Magánegyetemek - javítás szükséges, mert megtévesztés a szócikk aktuális változata, megijeszti a lenendő diákokat a tény alapján úgy, hogy a Wikipédia a jelek szerint akár emberekkel kapcsolatos információkat is az eltüntetésüket megalapozó megtévesztésekkel hitelesít.[szerkesztés]

Magánegyetemek - javítás szükséges, mert megtévesztés a szócikk aktuális változata, megijeszti a lenned diákokat a tény, hogy a Wikipédia a jelek szerint akár emberekkel kapcsolatos információkat is az eltüntetésüket megalapozó megtévesztésekkel hitelesít.


Vagy van veszélye annak, hogy valaki ügyvédnél letétet helyez el magántandíjr azaz Ark of Sieve Unersity magántanulmáynához, de az ügyvéd felkéri a Wikipédiát, hogy jobb lenne ismeretlen helyre vinni a diákot, és nyoma se maradjon a magánegyetemnek, se a bejelentésnek, se annak, hogy laptörténet szerint volt-e szó alapításról, és így 40 éven keersztül lehet zsarolni a milliárdos apiucit, hogy a lányát szektához sodorta, és nem fog kiszállni a grupooenezésből, ha nem fizeti tovább az éves díjakat.

Nem vagyok benne biztos, hogy nem lenne nyoma annak, hogy mégis került be javítás ebbe a szócikkbe, és ez akár soha fel sem deríthető Black Hole hálózatok révén, ahova oda is eljutott a Wikipédiához indított adatok összessége.

Most akkor lenen-e igazi Szabad lexikon, ha mondjuk a teljes Wikipédia csak Mestersége Intelligenciával történő zsaroló rendszert támogatna, vagy kitörnénk-e a Wikipédia igazi módosításokat, de inkább javításokat eltörlő Adminjainak az ujját, hogy kiderüljön, hova, és hogyan kerülnek a magántandíjak összegei, úgy, hogy a diáklány éhezik, m nem tud hazamenni, de hazatelefonálni sem tudom és ezt a Wikipédia Adminjai érték el?

Vagy csak simán börtönbe vinnék azt a trógert, mert bárhol éljen, lenne rá mód, hogy odakerüljön? ( A tróger egy német nyelvi dialektus a segédmunkásra, ahol nem szakértelmet fejez ki a segéd szó, hanem nehéz fizikai munkát jelöl, ami akár stresszt takar, mert mondjuk valamilyen alvilági zsaroló rendszer révén már van kitört ujja.).

Tehát mi lesz? A kettő közül, ujjat kell törni majd, vagy másik ujjat kell kitörni, mert a zsarolói rendszerben már kitört? Vagy lesz bekerülése az alapítás alatt lévő magánegyetemnek a tényszerű adatok közé, elkerülendő az ilyen, és más megtévesztésre törekvést is, ahol védtelen diáklányok kerülhetnek a kukatúrok közé, és ezt úgy, hogy a Wikipédia törekszik ezt elérni?


Ezt kell belerakni, és pontosan így:

Magánegyetemek (nem állami egyetemek) Magyarországon[szerkesztés]

Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 5., 00:50 (CEST)Válasz

Vannak elfogadható okok arra, hogy a tényszerű kiegészítés javítva is a megtévesztő 2021-es állapotot bekerüljön ide[szerkesztés]

Egy letartóztatásnál ha ellenáll az elkövető, akkor csekély sérelem a jobb, minthogy soha se derüljön ki az, hogy egy "eltüntetett" magánegyetem helyett hol van a milliárdos apuci lánya.

Magyarul a védelem ott kezdődik, hogy ha egy Wikipédia is már trükközik megtévesztésekkel, akkor odamegy a rendőr, vagy akinek kell, egy hatásköre legyen, mert egy nyilvánvaló félrevezetés az nem vicces, hanem olyasmi, amit meg se kell várni, hogy okozzon súlyos elkövetéseket.

Tehát bekerül ez, és ha más megtévesztés lenne, meg is valósulna majd eltűnés, mert nem találna oda a diáklány az isten háta mögötti kis egyetemre, ahonnan egyébként csak 100-200km nyitott távolságra lakna, akkor a letartóztatás biztosan ilyen lenne e megtévesztő szabad lexikonos adatok érdekében közreműködő elkövetőnél.

Nos, akkor mi lesz?

Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 5., 01:24 (CEST)Válasz

Közterület a rendőri intézkedés szempontjából minden olyan magánterület is, ami nincs körbekerítve[szerkesztés]

Ez ugye egyértelmű, vagyis ha egy egyetem, akár magánegyetem arra hivatkozik, hogy autonómiája van, és a diáklány jól van, nem mutathatják meg, hogy hol van, és titoktartás van megkövetelve, akkor mit tenne a nyilatkozó személy akkor, ha a szívélyesen beengedett rendőr megkérné, hogy mutassa meg, hogy hol kezdődik az autonómia?

Kikisérné a rendőrt a nem körbekerített, és intézkedés tekintetében közterületnek minősülő udvarra?

Ott törne ki az újjá, mert az emberrablás az autonómia esetén is emberrablás, és elárulná, hogy melyik nem állami befolyással bíró tanteremben vagy a rendetlenkedő diák, akit senki sem akadályozna meg, hogy kikísérjenek, feloldva a kukoricára térdelést.

Vagyis így képzeli valaki ennél a szócikknél az állami befolyástól mentességet?

Mert mi van, ha így sem az a diák lenne ott, fogva tartva, csupán a rendetlenkedés miatt, és már 40 éve a váltságdíj töretlenül lenne fizetve?

Akkor kellene odamenni a Wikimédia alapítvány nem körbekerített épületéhez? Csak megkérdezve, hogy hol van az az Admin, amelyik a megtévesztést fent kívánja tartani?

Határkörrel természetesen, csak feljelentés után, ha egyáltalán ilyen előfordulna.

Ja, és elkerített magánterület. Kapu, ajtó, ablak, az fal mellé húzott kerítés, vagy ha betörik a közterületen való intézkedéskor, akkor kijelenthető, hogy nem húztak kerítést a kapu elé, vagy az ajtó elé?

Mert okos lehet bárki, okosabb is sokkal, mint aki rosszhiszemű akarna lenni.

Lássam ott azt az alapítás alatt álló egyetemet. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 5., 01:45 (CEST)Válasz

Nem írtam, de magánegyetemi tananyag, és itt se írhatom le sajnos, de autonómia és Alapítvány, és minden más...[szerkesztés]

Nézőpont kérdése.

És ha rosszhiszeműség van, akkor mindig meg lehet kérdezni, hogy mindenhol van...?

MErt nem, nincs mindenhol, és van ahol megyei méretekhez kell nézni mindent, például egy reptér esetén, ahol nem az számít, hogy kinek a nevén van az ingatlantulajdon a reptéren, mert lehet olyan földbirtokos, vagy Egyház, amelynek sátor volt a letelepedéskor a kuriája, (Mongol mintájú), vagy csak egy elszenesedett táborhely tűzhely földrész mutatja, hogy ott a földbirtokos első kuriájának a helye, és bárki beköltözhet a másik sátorba, és körbe is kerítheti, de a birtok, az nyilvántartott.


Üdvözlettel,


Sümegi Zoltán Péter

PS: Ha lenen rosszhiszeműség, persze csak akkor. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 5., 11:42 (CEST)Válasz