Szerkesztő:Sümegi Zotlán Péter

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Pagony egykori admin által eltávolított tartalom, visszaállítása folyamatban.

Szerkesztői lap - r - (R) (c), nem admin lap!

Nem tetszik valami?

Internet - r -  nem a jó platform?

Keress más infrastruktúrát, és akkor most a Szerkesztői lapomat - r - (R) (c) sürgősen rakd vissza!!! Ha meg nem felel meg, akkor csinálj, vagy találj ki jobbat!

Szerkesztői lap (védett állapota a visszaállításáig a tényszerű következő lapoknak: Magánegyetemek, Ark of Sieve University, A SZITA Ládája Egyetem) - r - (R) (c)[szerkesztés]

Ha valaki nem érti, hogy egy tartalom miért van itt, akkor tanuljon még kicsit többet, és ha nem is lesz okos, azért még lehet utána közreműködő egy Wikipédia projektnek, ahol ettől azért jobb kommentek lesznek egy nem törölhető javítás után, ahol ha oktalan módon nyúlnak bele Adminok egy magánoktatás elindításával kapcsolatos egyértelműen kihagyhatatlan javításokba, akkor ilyen böfögésnek tűnő beszólások lesznek csak:[szerkesztés]

Re Magánegyetem[szerkesztés]

Azt hiszem, összetéveszted a Wikipédiát egy hirdetési újsággal, közlönnyel vagy effélével. Nem innen kell "tájékoztatno a vezetőséget is, és a finanszírozó vállalat részvényeseit is" semmiféle projekthez. A Wikipédia továbbá nem a reklám helye. Kérlek, olvasd el figyelmesen a fenti üdvözlősablon linkjeit! – Pagony üzenet 2023. július 4., 00:53 (CEST)

(idézet innen: Magánegyetem) Ez az oktatással kapcsolatos lap egyelőre csonk (erősen hiányos). Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle!

Szívesen segítettem, de sürgősen legyen ott, amit kiigazított információt a félretájékoztatás révén eltüntettél! Köszi. – Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 01:24 (CEST)

Rosszul hiszed, de próbáld egy templomban, ott sikered lesz ezzel a dumával.
Ez nem hirdetés, tájékoztatás, és kötelező, és szerintem nektek is Vikiseknek kötelező, mert különben elferdítenétek a tényeket. Csók.
Ugorj neki, de aludd ki magad, ha itthon vagy, Magyarországon, ilyen későn ne legyél fent.
Független Média, nem igaz?
Mert ez azt jelenti, hogy nem a projekt a magánegyetem, és kérlek vegyél vissza egy ilyen informatív portállal kapcsolatos hozzáállásnál, nem egyoldalúan kell enciklopédiát írni, hanem pártatlanul.
Mit látsz reklámban ezen?
Mert ha valakinek azt mondanák, hogy mehet a YALER-re, akkor te fogod biztosítani az itthon maradottak részére az ilyen reklám költségekre is éhező kiscsoportosok igényeit, hogy biztosan ne menjen ki olyan messzire?
Itt van különb is. Még csontfűrészelés know-how épp jobb helyen tanultaktól is. Gondolom.
Álmiodj mást, ez független média, de írhat prémium médián is, épp arról is, hogy miért helytelen a legtöbb szócikk. Ami nem reklám.
Vagy hiányzik pénz, mert régen is fizettem, csak visszaugrott, nem tudom, hogy miért.
Kérlek olvasd el figyelmesen ezt a szöveget.
És nem nagyon értesz a reklám iparhoz, de olyan oktatás nem lesz, menj Hawaii-ra ha olyat akarsz tanulni, én se értek hozzá. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 01:01 (CEST)
Ja, elfelejtettem írni, hogy se a vállalat, se a magánegyetem esetén nincs projekt pénz. Csak magántőke, és ki is van zárva minden állami és önkormányzati támogatás, vagy projektecske, nem lenne étvágyam hozzá, nem fér már hova, Mind megettem ami állami volt, Oxi akármit, meg kispénzes brigantikat mind, és nem fér sehova sem.
És nem is lehetne hova rakni, nem értem amúgy sem hogy milyen projektekről akarsz beszélni. Itt nem lesz sehol ilyesmi.
Vagy ez a wiki izé az projekt csak, és azért nem működik a publikálása a negyedik magánegyetemnek, és az ötödik azért csak archívumban van?
Kint, mindenhol, még Afrikában is az Angol nyelvű lap szerint van sokkal több magánegyetem. Vagy ezek szerint van itthon is, csak Pagony-ka nem léphetett a kiscsoportból, vagy nagycsoportból az első osztályba?
De megnézted a bizonyítványod Szignatúráját ugye? Vagy ilyen mesterséges lótusz vagy? Pagonyka? Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 01:06 (CEST)
Ne haragudj, de ott veget er a vita szerintem, amikor atcsap szemelyeskedesbe. En se ertettem, mit keres ez a szoveg a bemutatkozo lapodon, de az, hogy valaki ezt megkerdojelezi es a nevevel gunyosan viccelodve szemelyeskedsz, abszolut unintelligens dolog. Ez nem vitakultura, es foleg nem kepviseli a Wikipedia ertekeit. Kerlek, hogy ezt hagyd abba, mert ennek itt nincs helye. nyiffi 2023. július 4., 17:35 (CEST)
Bocs, de vita nincs, amikor nem személyeskedés az, ha egy tényszerű tartalomjavítást eltávolítanak nyilvánvalóan kialvatlan, vagy mesterséges entitások. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 19:08 (CEST)
De miért nem kerestek olyan infrastruktúrát, ahol nem kell oktalan indokokkal tényszerűjavítás eltávolítani egy olyan egyértelműen független Média oldalán, ahol állítólag független magánegyetemről van tájékoztatást, és a tájékoztatást közlő állítólag független Média nem független módon, tehát indokolatlan cenzúrát talán valami zsarolásban reménykedve alkalmaz.
Nem láttad a kiírást, hogy alapítás alatt?
Húz szemüveget, akkor lehet, hogy nem lesz FOLT-os, amit látsz a kontaktlencséd miatt! Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 19:11 (CEST)

2023 van, amit ha mások is elfogadnak, akkor az erre az időpontra aktuális változást is egyértelműen tartalmazni szükséges információknak kell itt is szerepelnie. Mármint a Wikipédián.

És remélem ha ilyen sötét FOLT-on, mint az internet ha ideevez egy másik Hajó, akkor senki sem akarja megrágni, vagy megenni a kapitányának a lábát, mint eg marha pörkölt esetén, amit itt már sokan megszoktunk, és ízletesnek tartunk, mert az Internet az ugyebár Nemzetközi vizeknek számít, és ha a tartalék hajókapitány akarja ugyanezt tenni veled, vagy AI akármivel, akkor lehet, hogy nem tetszést fejeznél ki.

Akkor kérlek szépen, oda, ahova az való, és az új, a szerkesztői lapomon is már közzétett info-val együtt, mert sokan nem értik, hogy mi az a független magánegyetem, és miért csak egy Társaság álszervezete, részlege lenne az, mint egyértelműen független Egyetem, ami ,még egy oktatási törvény tekintetében is független, de nem mert nem tekint érvényesnek jogszabályokat.

Menni fog?

Forrás (az információ eredete): Ez nem információ, hanem egy Alapítótag általi adatközlés, hogy a javított tartalmak tényszerűek legyen, az eredete az Alapítótag szándéka szerinti tájékoztatások, és email-ek, és tervezeteke írásanyaga, az Alapítótag által létrehozott ilyen anyagok alapján.

Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 19:25 (CEST)

Laptörténet speciális lapsablon tényleges, és javított szövege helyesen[szerkesztés]

Átnevezett és törölt lapok[szerkesztés]

Az átnevezett lapok teljes laptörténete az új lapra kerül és a régiről törlődik. Ilyenkor a régi lap helyén átirányítás jön létre az új lapra, és a régi laptörténetében csak ez az egy sor – a létrehozásra utaló sor – fog látszódni.

Lap törlésekor a teljes laptörténetet megőrzi a program, semmi sem vész el véglegesen. Az adminisztrátoroknak van joguk törölt lapokat megtekinteni, valamint visszaállítani. Visszaállítás után a teljes korábbi laptörténet újra látható lesz. Lehetőség van arra is, hogy visszaállításnál csak bizonyos sorokat állítsanak vissza a laptörténetből, de ezt csak indokolt esetben alkalmazhatják (általában durva, sértő megjegyzések eltüntetése).

A lap törlése véglegesen elvész néhány adminisztrátor önkényes közreműködésekor is, ami jelzi, hogy vírus lehet a Wikipédia alaprendszerében, de semmiképpen sem igazolja, hogy a hivatkozott kifogások esetén történik csak törlés, vagy igen erős cenzúra is megvalósul, teljesen önkényes a valós, javított tartalmak közlése, vagyis egyértelműen nem független, és nem tényszerű in formációközlő Média, igen egyértelmű, hogy EZ nem más, mint célzott félreinformáló rendszer, amihez én nem adnék egy fillért se, és nem is engedném az információinak a közlését.

Összefoglaló, az információ eredete: Tényszerű, igazolt működés, és információközlés a Wikipédia által megvalósított rendellenes működéssel kapcsolatban.