Szerkesztővita:Kriszta67/Archív1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt OrsolyaVirág 15 évvel ezelőtt a(z) I'm back! témában

Szervusz Karmela!

Krisztina vagyok, 40 éves. Szívesen segítek a lexikon szerkesztésében.

Szeretnék segítséget kérni Tőled, elsősorban zenei témájú szócikkeket fordítanék angolról. (Magyarországról szóló szócikkeket is szívesen szerkesztenék majd) Cliff Richard életrajzát kezdtem el most fordítani az angol wikipédia alapján. Ehhez nem kell jogi engedélyt kérni tőlük, ugye? Az eredeti anyagban nem voltak fotók, én azért majd tennék be egy-két képet.

Előre is köszönöm a segítségedet.

Kriszta

Szervusz Kriszta!
Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, és engem választottál mentorodul.
Kérdésedre: Jól gondolod hogy nem kell semmiféle engedély a wikipédia cikk lefordításához.
Az en:Cliff Richard cikkel nem kis fába vágtad a fejszédet!
Egy fotó azért van benne.
Lehet, hogy a commonsban találsz még képeket, innen indulhatsz ki például: [1]
Azt ajánlom neked, hogy idekattintva: Cliff Richard nyissál meg egy allapot a te saját területeden, és ott kezd el a szerkesztést. Amikor a cikk már megáll a maga lábán, akor majd átmozgatjuk a helyére, hogy kereshetővé váljon a wikipédiában.
Jó lenne, ha magyar nyelvű hivatkozásokat is belevennél a cikkbe.
A kérdéseidet írjad kérlek ide alulra. Ez a te vitalapod, és rávettem a figyelőlistámra, előbb-utóbb észreveszem ha változás van rajta.
Ha a vitalapomon figyelmeztetsz, hogy nézzem meg a te vitalapodat, akkor pedig különösen gyorsan észreveszem.
Sikeres szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánok neked!
Karmelaposta 2008. január 4., 15:02 (CET)Válasz

Aláírás[szerkesztés]

Jobb lenne egy olyan aláírást használnod amire kattintva a te oldalaidra juthat az ember.

Ezt úgy érheted el, hogy a következő szöveget: [[User:Kvolgyesi|Kriszta]]<sup>[[User_vita:Kvolgyesi|vita]]</sup> bemásolod a beállításaidnál.

Mielőtt elmented az új beállításaidat, az Aláírás automatikus hivatkozás nélkül opciót pipáld ki. (Erre figyelj, ezt sokan elfelejtik!)

Ne lepődj meg azon, ha a saját vitaoldaladon az aláírásodban a vitalink fekete lesz. Mindenhol máshol igazi kék linkké lesz az.

Karmelaposta 2008. január 5., 21:22 (CET)Válasz

Cliff Richard[szerkesztés]

(Ezt mégiscsak idemásolom. Jobb, ha egy helyen vannak a dolgaid.)

Kedves Karmela!

Köszönöm, hogy segítesz. Azért kétségek között vagyok, főleg mióta elolvastam a szerzői jogokról szóló bejegyzéseket. Úgy értelmezem, hogy ennél a cikknél nem változtathatok semmin, nem hagyhatok ki mondatokat, illetve nem írhatok be máshonnan talált szövegrészt. Azt láttam, hogy azt az 1 fotót lehet majd betenni. Viszont nem szeretem feladni a dolgokat, ezért úgy vagyok vele, ha megrettenek, bánni fogom. Arra gondoltam, csak akkor kezdek szerkeszteni, ha már a teljes anyagot lefordítottam.

Kriszta

Azt hiszem, hogy valamit félreérthettél (szerencsére). A wikipédiás cikkek sajátos licensze megengedi, hogy átírjad őket, ez mindennapos gyakorlat itt.
Nyugodtan hagyjál ki, írjál hozzá ahhoz, amit az angolban találtál, belátásod szerint. Az a lényeg, hogy feltüntesd az eredeti forrást, az angol is sok helyről van összeollózva, sőt, első publikációt a wikipédiába nem is szabad beletenni.
Nagyon is jó, ha minnél több jó magyar forrást bele tudsz dolgozni a cikkbe.
Ha esetleg találsz még olyan fotót, ami szabad felhasználású, akkor azt is fel lehet tölteni, és a cikkbe belevenni.
Biztos szívesen nézel meg mintákat arra, hogy milyennek képzeljük el a magyar wikiépdiában a jó cikkeket. A következő gyüjteményeket ajánlom a figyelmedbe: Kiemelt szócikkek és Mintaszócikkek.
Ha mégis azt az utat választanád, hogy egy allapodon szerkesztesz, akkor jobban tudnék segíteni.
Csináld úgy, ahogy neked jobb.
Ajánlatos, hogy a Könnyűzenei műhelyben bejelentsd a szándékodat, nehogy még másvalaki is elkezdjen veled párhuzamosan dolgozni ugyanazon a témán! A Könnyűzenei portált már biztosan felfedezted.
Karmelaposta 2008. január 4., 23:51 (CET)Válasz

Kijavítottam, a táblázat alakító jeleknél volt elütés. Itt láthatod, mit változtattam. Karmelaposta 2008. január 5., 16:14 (CET)Válasz

Kérlek próbáld meg az aláírásodat úgy kialakítani, ahogy azt fenntebb ajánlottam. Megkönnyítenéd nekem is, másoknak is, hogy egy üzeneted nyomán eltaláljunk hozzád.
Kérdezz nyugodtan, ha nem sikerülne elsőre. Karmelaposta 2008. január 5., 21:21 (CET)Válasz

Szuper jó lett az aláírásod, örülök neki.

Más: Gondold meg még egyszer kérlek, hogy nem lenne-e jobb, ha egy a te területedhez tartozó allapon kezdenéd el a cikk kialakítását, úgy hogy én is belelássak. A wikis szerkesztés nem magától érttődő dolog, jobb fokozatosan belejönni. Karmelaposta 2008. január 5., 21:47 (CET)Válasz

Userlap[szerkesztés]

Szia, bocs, hogy bepofátlankodok, de használd inkább ezt az userlapodon. Ha segítség kell szólj! A Kategória:usersablonokban több sablont is találsz. Szajci reci 2008. január 7., 19:45 (CET)Válasz

Szia! Remélem tetszik ahogy megcsináltam, innen már te is elboldogulsz! Szajci reci 2008. január 7., 19:49 (CET) (Szerkesztési ütközés után) Válasz

A userlapod a legmagánabb területed a wikipédián, már ha ilyesmiről itt egyáltalán beszélni lehet. Olyan formát adsz neki, mint azt úri kedved kívánja. A te userlapodra másnak nem szabad írnia, csak ha te szólítod fel rá.
Egyetlen dologtól tanácsolnálak csak el, attól, hogy egy annyira személyes dolgot, mint például az emil címed, megadj rajta.
Ha a „beállításaim”-nál megadtad az emiledet, és engedélyezted az emilküldést számodra, akkor a userlapodnál baloldalt az „E-mail küldése ezen szerkesztőnek” lehetővé teszi, hogy aki akar emilt küldjön neked anélkül, hogy az emilcímedet megtudná.
Karmelaposta 2008. január 7., 19:55 (CET)Válasz

Saját gépen?[szerkesztés]

Általában az a jobb, ha a cikk formáját nem a saját gépeden kezded kialakítani, hiszen az itteni szerkesztésnek megvannak a sajátosságai. Ez alól csak az a helyzet kivétel, amikor a másik helyen a szerkesztés tényleg a kisujjadban van, abszolút problémamentes. Erre az esetre van átalakítási lehetőség, de akkor meg annak a kezelését kell megtanulni. Száz szónak is egy a vége, ha a szöveged megvan, a továbbiakat jobb egy allapodon csinálni. Karmelaposta 2008. január 7., 20:31 (CET)Válasz

Vágólap[szerkesztés]

Egy tipp:

Ha egy szöveg hosszabb, illetve ha speciális jeleket tartalmaz, akkor másolásához érdemes a „láthatatlan vágólap” segítségét igénybe venni.

Először ki kell jelölni a szöveget, például úgy, hogy az egér főgombját nyomvatartva elhúzod a kiválasztandó szöveg felett.

Az így kijelölt szöveget a CTRL és a C billentyűk kombinációjával tudod a vágólapra másolni, vagy ha az eredeti helyről a szöveget el is akarod tüntetni, akkor a CTRL és a X billentyűk kombinációjával tudod a vágólapra átemelni.

Mielőtt előhívnád a szöveget a vágólapról, kattints oda, ahova be szeretnéd azt szúrni. Ezután a CTRL és a V kombinációjával hívhatod elő a szöveget a vágólapról.

A vágólapra mentett szöveg egy szerkesztési ütközéskor is jó szolgálatot tehet.

Válasz nálam Karmelaposta 2008. január 15., 23:39 (CET)Válasz

Tagolás[szerkesztés]

Alfejezetek[szerkesztés]

Ha alfejezeteid vannak, akkor azt úgy tudod kifejezni, hogy több egyenlőségjellel veszed körül a címet. Jobbról 3 és balról is 3, jobbról 4 és balról is 4, jobbról 5 és balról is 5. Minél nagyobb az egyenlőségjelek száma, annél mélyebben van a hierarchiában. Az 1-1 változatot csak kivételesen szoktuk használni, a cikk „névtérben” pedig egyáltalán nem.

Ez itt egy példa alfejezetre[szerkesztés]

És ez egy még mélyebbre[szerkesztés]

Beljebb húzás kettősponttal[szerkesztés]

Ha a sor első jele
a kettőspont
vagy két kettőspont
vagy három kettőspont

akkor beljebb húzodik a szöveg, mint normálisan.

Lista[szerkesztés]

  • Ha az első jele
  • a sornak csillag,
  • akkor ilyen csinos lista készül
    • több csillag segítségével
    • beljebb lehet húzódni
  • és egy csillaggal újra vissza

Számozott lista[szerkesztés]

  1. Ha a sor első jele „#”
  2. akkor szépen
  3. beszámozódnak a sorok
    1. itt is lehetséges
    2. hogy finomítsuk a besorolást
    3. most a sor első két jele „##”
  4. most pedig újra csak egy „#”

Üdv. Karmelaposta 2008. január 16., 22:37 (CET)Válasz

Köszönöm!

Azt hiszem, holnap folytatom.

Krisztavita 2008. január 16., 22:51 (CET)Válasz

References[szerkesztés]

A Cliff Richardban néhány fejezetet alfejezetnek jelöltem ki, hogy lásd hogyan megy ez. Nyugodtan változtasd meg, ha más beosztásra gondolsz.

A lábjegyzetbe kerülő forrásodat <ref> és </ref> között tudod megadni. Amit a szöveg után közvetlenül, <ref> és </ref> között odaírtál, annak a helyén csak egy kis szám jelenik meg, a szöveg a lábjegyzetben lesz látható.

Ha rákattintasz a szerkesztőablak fölött a 16. képecskére, arra, ami így néz ki: Hivatkozás akkor a ref-pár begépelését megspórolhatod magadnak, mert ez beszúrja arra a helyre, ahol a mutató áll. A lábjegyzetek ott jelennek meg, ahol a szövegben egy <references/> bejegyzés van.
Ha sehol sincs ilyen, akkor a lábjegyzetek nem lesznek láthatók!
A bejegyzés rendesen a lap alján, a Lábjegyzetek fejezetbe kerül. Ha odaviszed az egérmutatót, és ha rákattintasz a szerkesztőablak fölött arra a képecskére, ami így néz ki: Hivatkozások, akkor a <references/> beíródik a szövegbe.

Arra kérlek, hogy a szöveg egy helyén írjad meg a hivatkozást, úgy próbáld ki amit írtam. A több helyen még ne, mert erről még van megbeszélni való.

Karmelaposta 2008. január 18., 15:38 (CET)Válasz

Szia Karmela!

Megcsináltam, amit javasoltál, a hivatkozásokat, remélem jók lettek. Most folytatom a szöveg begépelését, meg közben átolvasgatom a szöveget. Azt látom, hogy vannak még benne olyan mondatok, amiket magyarosabbá kell tennem.

Krisztavita 2008. január 18., 22:38 (CET)Válasz

Ja igen. A tartalomjegyzék tényleg jobb így, persze a cikk végét még nem tudom, mi kerülhet majd még bele.

Krisztavita 2008. január 18., 22:42 (CET)Válasz

ref name="IpszIlonka1995"/[szerkesztés]

Most a lábjegyzetek kétszer is látszanak a lap alján. Ez attól van, hogy ahány helyen ott a <references/>, mindig az összes lábjegyzetet feltünteti.

További tipp:
Nem tudom, hogy van-e olyan lábjegyzeted, amire több helyről is kell hivatkozni. Ha igen, akkor az így megy:

  • Az egyik olyan helyet kiválasztod, ahova ez a lábjegyzet szükséges. Kitalálsz egy elnevezést a lábjegyzet számára. Mondjuk az idézet szerzője és a megjelenés éve, például IpszIlonka1995. A kiválasztott helyen majdnem mindent ugyanúgy csinálsz, mint eddig, csak a kezdő <ref> helyett azt írod, hogy <ref name="IpszIlonka1995"> (Itt nincs „/” az „>” előtt.), azután jön a lábjegyzet szövege, és lezárod a </ref>-fel.
  • Az összes többi helyen, ahonnan ugyanerre a forrásra akarsz hivatkozni, csupán ennyit írsz: <ref name="IpszIlonka1995"/> (a sréget el ne felejtsd az „>” elől!)

Karmelaposta 2008. január 18., 23:24 (CET)Válasz

Itt találsz egy példát erre a te cikkedben. Tehát arra, amikor többször is ugyanarra hivatkozol: Ez egy változtatás, amiből rögtön világos, hogy miről van szó. Karmelaposta 2008. január 26., 20:15 (CET)Válasz

Userlap kép beillesztése[szerkesztés]

Szia Karmela!

Azt szeretném megkérdezni, hogyan tudok beilleszteni egy képet a Userlapra, ahol bemutatkozom? A neten találtam, nem hiszem, hogy védett lenne.

Krisztavita 2008. január 25., 10:12 (CET)Válasz

Találtam egy kis virágot az aláírásomhoz, megpróbálom beilleszteni:

[[

<a href="http://www.wilsoninfo.com" target="_blank"> <img src="http://i213.photobucket.com/albums/cc229/wil5037/flower_10_animated.gif" border="0" alt="Free Clipart"></a>

]]– Krisztavita 2008. január 25., 10:21 (CET)Válasz

Na, ez még nem megy. Karmela, tudnál segíteni?

Köszi

Krisztavita 2008. január 25., 10:21 (CET)Válasz

Olyan képeket lehet csak beilleszteni, amiket te vagy más már „föltöltött” a Commons nevű nemzetközi gyüjteménybe vagy a magyar wikipédia képállományába. Azt javaslom, hogy nézd meg a Commons virágait, hátha találsz köztük szimpatikusat. Ezek itt kicsi ikonoknak való virágok: commons:Category:Flower icons, ezek pedig mindenféle virágos képek: commons:Category:Flowers
Így illeszthetsz be egy képet a userlapodra:
Mandulavirág.
Ebből lett: [[kép:Almond flower.jpg|thumb|Mandulavirág.]]
Ha baloldalra akarod a képet, akkor így kell írni: [[kép:Almond flower.jpg|thumb|left|Mandulavirág.]]
Ha majd kiválasztottad, hogy mivel akarod kiegészíteni a nevedet, akkor segítek beletenni az aláírásodba, szóljál. Most így is van mit csináldod azzal, amit fent mutattam, a közös ref dolgot.Karmelaposta 2008. január 26., 20:37 (CET)Válasz

Nem értem[szerkesztés]

A legutóbbi üzenetedben mire utaltál? A közös hivatkozású refről van szó? Ahol nem kell megismételni a egészet,elég csak utalni a névre, így: <ref name="azonosító"/>, vagy valami másra utalsz? Nem érteni. Karmelaposta 2008. január 26., 22:11 (CET)Válasz

Kékítés, pirosítás[szerkesztés]

Látom, hogy szorgosan gyártod a belső hivatkozásokat.
Egy pár dolog ezzel kapcsolatban:

  • Ha valamit ragozni kell, akkor azt így lehet megcsinálni:

[[kenyér|kenyeret]]. Ez lesz belőle: kenyeret.

  • Ha a végződést csak rá kell aggatni, akkor ez is megy: [[forrás]]nál ez lesz belőle: forrásnál, tehát bekékül az is, ami hozzá van ragasztva.
  • Elég, ha a szó vagy kifejezés cikken belüli első előfordulását teszed szögletes zárójelek közé. Ha a cikk hosszú, akkor esetleg a cikk vége felé még egy helyen.
  • Csak olyasmit érdemes így belső linkké tenni, amiről úgy gondolod, hogy az olvasónak nem magától értetődő, amire lesz olyan olvasó, aki rákattint.

Karmelaposta 2008. január 26., 22:35 (CET)Válasz

Jó, átnézem még. Igen, a ragozás megjelenítése nem volt teljesen világos. Sejtettem, hogy így nem jó. Végül is az sem jó, ha túl sok a piros, ugye?

Krisztavita 2008. január 26., 22:46 (CET)Válasz

A piros nagyon jó becsali másoknak, látják, hogy van még valami, amit meg kell írni. Olyankor viszont, ha egy cikked különösen jól sikerült, és azt szeretnéd ha megszavaznák neki a kiemelt címet, akkor mindig van valaki, aki beleköt a pirosló linkekbe, és azt követeli, hogy legalább egy cikkminimumot, u.n. csonkot írjál meg minden egyes piros linkből, vagy legalábbis azok zöméből.
Karmelaposta 2008. január 26., 23:16 (CET)Válasz

Csak gyere![szerkesztés]

Szia!

Örülök, hogy feliratkoztál a talira, természetsen nagyon örülünk neki! Jó buli lesz, majd meglátod! Így legalább lesz 4(!) csaj! :)

Ha segítség kell, nekem is nyugodtan szólhatsz! Hidd el, 10 hónappal ezelőtt én is pont ilyen béna voltam, és nekem 3 mentor kellett! :))) Sokszor a sírba is vittem őket. (De azért imádnak!) :)

További sikeres szerkesztést!

Üdv, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest! 2008. január 26., 22:41 (CET)Válasz

Ismerem az érzést, először nekem is nagyon fura volt a szerkesztés! Mára belejöttem, és már nyugodtan kijelenthetem, hogy függő vagyok! :)
Ha hoznak laptopot a bulira, akkor meg tudunk mutatni neked pár apróságot!
Igen, itt férfiuralom van! :) Úgyhogy gyere! Üdv, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest! 2008. január 26., 22:57 (CET)Válasz

RW[szerkesztés]

Kriszta Drága!

Olyan ari vagy, tényleg! Figyelj, itt nincs olyan, hogy "bocs, szia, megírhatom az X cikket, megengeded?"! :))) Itt mindenki azt ír, amit akar! Az angol nyelvű cikk nagyon jó, és nagyon hosszú, ezért nem kezdtem el. Nyugodtan kezdj hozzá, senki sem fog ledorgálni! Sőt, írhatunk együtt is, szoktak itt emeberek együttdolgozni! :) Kezdd el, aztán majd szólj, hogy miben és hogyan segíthetek! Egyelőre most elvagyok James Blunttal, a U2-val és Máraival. pusz, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest! 2008. január 26., 23:06 (CET)Válasz

Inkább kezdd el, aztán majd segítek! Mondom, most vannak más projektjeim! De örülök, hogy végre lesz RW cikkünk! :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest! 2008. január 26., 23:17 (CET)Válasz

Ismétlődés[szerkesztés]

  • Előszörre:
    <ref name="O'Connor2007">John Kennedy O'Connor: ''The Eurovision Song Contest'' - The Official History. Carlton Books, UK. 2007. ISBN 978-1-84442-994-3</ref>
  • Másodszorra az egész helyett csak annyi áll, hogy:
    <ref name="O'Connor2007"/>

Vigyázat, a perjel ilyenkor kötelező a „>” jel előtt, nem szabad elhagyni! Az mutatja, hogy nem jön utána leírás és még egy < / r e f > Látom kivetted, én most visszajavítottam. Karmelaposta 2008. január 26., 23:07 (CET)Válasz

Külső hivatkozások jelölése[szerkesztés]

Figyeld meg a különbséget:

* http://www.cliffrichard.org       The OFFICIAL Cliff Richard website: Home
* [http://www.cliffrichard.org]    The OFFICIAL Cliff Richard website: Home
* [http://www.cliffrichard.org     The OFFICIAL Cliff Richard website: Home]

Ez lesz belőle:

Karmelaposta 2008. január 26., 23:29 (CET)Válasz

Cliff nagyon jó! Beraktam neked a zenész infoboxot + az interwiki linkeket + a brit éneksek kategóriát! Remélem nem baj! :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest! 2008. január 26., 23:31 (CET)Válasz

Figyelj, Kriszti! A zenei cikkekben az a bevett szokás, hogy az összes címet dőlttel ("" jel nélkül) és linkestíve írjuk! Tehát pl: The Christmas Prayer.

A másik dolog, helyesírás: állítólag ez úgy van magyarban, hogy ami arra végződk aminek ejtjük, akkor nincs kötőjel! Pl: Cliff Richarddal! Ha nem arra, akkor van! Pl: The Shadows-zal! :)

Ucsó: ugyanazon szavakat egy alcímen belül ált. csak 1x szoktuk linkesíteni, ha többször van, az zavaró. Remélem nem voltam túl kioktató! :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest! 2008. január 27., 00:11 (CET)Válasz

Szia Kriszti!

Cliffben az első 2 bekezdést javítottam linkek, ill. címek terén! Nézd meg őket szerkesztői nézetben, úgy tiszta lesz.

Egyébként ugyanazokat a szavakat egy alfejezeten belül érdemes csak egyszer kékíteni, mert egy idő után zavaró + el is kattint a kedves olvasó! Pl: a nagylemez szót kb. 100x lehetne kékíteni a cikkben, ez hülyeség. De ugyanigyen az Anglia szó is.

Mellesleg egy szó csak akkor fog kékülni, ha az tőszó. Tehát az Indiában szó soha nem lesz kék, csak ha úgy kékíted, hogy India. De van erre egy megoldás: ha a kapcsos zárójelben ezt írod, hogy India|Indiában. ilyenkor kékülni fog.

Magyarban minden címet dőlttel jelölünk "" jel nélkül. Ez lehet bármi: film, könyv, nagylemez, mindegy.

Táblázatok: nekem még így 10 hónap után sincs róla semmi fogalmam! :)) Igen, baromi nehéz! A U2-t úgy csináltuk, hogy egyszerűen átmásoltuk az angol cikkből, majd a szavakat magyarítottuk! :) Ennyi. Ha Cliffnél van ilyen ciku táblázat, akkor egyszerűen másold át kopipészttel, majd magyarítsd a szavakat!

És végül voltam olyan pofátlan, hogy beraktam a userlapodra a nő sablont, így legalább bekerültél a többi csajhoz! :)

Ha van még kérdésed, írj! :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest! 2008. január 27., 18:57 (CET)Válasz

Szia! Mondom, U2-t egy az egyben másoltuk! Az eredti cikknél 100+ hivatkozás van! Ne viccelj! Ekkora rajongó nem vagyok! Szerintem egyelőre írd a biot! Ja, és még 1x: itt wikin max csak a tőszavak fognak kékülni! A kapcsos zárójelet a tőhöz tedd, ne a rag után! Érted? Üdv, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest! 2008. január 27., 21:08 (CET)Válasz

Jó, bevésem a fejembe, hogy hova tegyem a kapcsos zárójelet.

Krisztavita 2008. január 27., 21:48 (CET)Válasz

Robbie Williams[szerkesztés]

Robbie Williams

Beraktam a Cliff linket a userlapodra, remélem nem baj! :) Így legalább mindenki megtalálja! :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. január 27., 21:38 (CET)Válasz

Dettó! Szép, majd segítek folyamatosan írni/javítani! – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. január 27., 22:16 (CET)Válasz

Éééédes jó Istenem, Kriszti... ez a cikk k... hosszú! Hogy én mire vállalkoztam (már megint)? :)) A kép benn. – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. január 27., 22:59 (CET)Válasz

Jól van, Kriszti, nem fogunk elfelejteni! :) Szerválj gyorsan egy új monitort! ;) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. január 30., 17:08 (CET)Válasz

Igen, ki más? Mellesleg "laptörténet" gomb kiadja! :))

Na, akkor észosztás: tudod hogy kell használni a figyelőlistát? A beállításoknál be lehet állítani, hogy minden cikk és vitalap amit szerkesztesz/amire írsz automatice felkerüljön a figyelődre. Ezek után érdemes mindig rákattintani a f.listára minden bejelentkezéskor és mondjuk minden negyed/fél órában. Így látod, hogy azok közül a cikkek közül, amik érdekelnek és amik a listádon vannak változtak-e. Tehát, a RW cikket is folyamatosan látnád, ha editelem. Mellesleg a cikk tartalomjegyzékét egy az egyben kopipészteltem. Ennyi. Ez nem nagy dolog. Világos, amit mondtam? :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. január 30., 23:44 (CET)Válasz

Gratulálok[szerkesztés]

Gyönyörűen alakulnak a dolgaid. Néha idesandítok, de Orsival olyan szuperül csináljátok, hogy nem kotyogok bele. Igaziból Orsi mentorál téged, akár át is lehetne cserélni a mentorsablont a userlapodon az övére. Ha mégis lenne valami kérdésed, mondjuk a táblázatokról, ilyesmi, akkor jelezd a vitalapomon, hogy észrevegyem.

Szerintem ideje lenne, hogy a cikket átmozgassuk a rendes cikk névtérbe. Az persze azzal jár majd, hogy mások is rávetik magukat, és tovább javítgatják.

Karmelaposta 2008. január 31., 23:53 (CET)Válasz

Köszi, Karmela! Ezt jó hallani! :) Nekem mindegy a mentorsablon, ahogy gondoljátok. Igen, lassan át lehetne mozgatni Cliffet, pár apróságot kell csak javítnai (lábjegyzet, kérdőjelek, hivatkozások beírása, diszkográfia magyarítása), de ez pár perc.

Én csak széptáblázatot tudok szerkeszteni, szóval egyéb ügyben, szerintem Te vagy az illetékes Karmela. :) Te mindent tudsz! :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 1., 00:03 (CET)Válasz

Szia!

Még itt vagyok! :) Igen, akkor az 5-ös és a 6-os hivatkozás ugyanaz.

Kép: hát ilyenkor az a teendő, hogy írsz egy szívhezszóló mailt a honlapnak, és engedélyt kérsz, hogy betedd a cikkbe. Itt wikin van is egy hivatalos angol nyelvű forma, előkeressem?

A táblázatot hagyd, nem fontos. Sajnos még nincs annyi komoly zenei cikkünk, hogy be kéne írnunk, hogy adott dalt mi győzött le...

De nagyon szép a cikk, tkp mi hiányzik még? :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 1., 23:37 (CET)Válasz

Szia!

Szépítettem! :) Well, nagyjából jó a szöved, csak pár helyen kéne magyarítani. Kicsit pihentesd, vagy nézesd át az uraddal! :) Szerintem jó, lasan át lehetne mozgatni.

RW: szerintem túl hosszú a szöveg, elég lenne a lényeget lefordítani. Vicces, de a cikk hosszabb, mint a kiemelt angol U2 cikk... :) N, mindegy. – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 1., 23:57 (CET)Válasz

Szia! Csak most láttam mit írtál Karmelanak. Hát ő aztán tényleg nem fog haragudni, mert 1, most nagyon el van havazva 2, hivatalosan ő nem zenei szerkesztő 3, Kriszta, mint említettem nekem 3 mentorom (Opa, Pupika, Burumbátor) volt! A mai napig kérdezem őket. Emiatt ne aggódj! Karmela csak örült a dolognak! – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 2., 00:07 (CET)Válasz

Szia!

Ha a lapomon rákattintasz a Segítség:Tartalom/Szerkesztés haladóknak oldalra, ott meg fogod találni a képkérési formanyomtatványt angolul! Mellesleg ott nagyon sok hasznos oldal van, ami szerintem sokat segítene neked. Üdv, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 3., 00:30 (CET)Válasz

Szia újra! Cliffet javítgattam, de hagy még maga után kivánnivalót! :) Magyarítani kéne még néhol. Ami még hiányzik, az szerintem 2 alfejezet: magánélet és a zenei stílusa. Ezeket meg tudnád még írni? Javallom a többi kiemelt énekes cikkét megtekinteni: Freddie Mercury, Tarkan, Rob Thomas, Thalía. – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 3., 03:13 (CET)Válasz

Most már a valóságnak megfelelően OrsolyaVirág van feltüntetve mentorodként a userlapodon. Azért azt ne hidd, hogy nem szívesen segítek! Kérdezz, ha bármi van. Karmelaposta 2008. február 3., 12:39 (CET)Válasz

Szia!

Örülök, hogy megvan a levél! Igen, azt a Te saját mailedről kell küldeni. a képek biztosan jók, Te értesz hozzá! :)

A fogalmazást lécci nézd át! De majd még én is javítom.

Még egy tiszteletteljes kérés: Kriszti lécci a CR-dal kapcsolatos kérdéseidet a CR alcímbe írd folyamatosan a vitámon, és ne kezdj egy új szakaszt, mert fölösleges. Most összevonom a vitámon az összes CR kérdést egy alcímbe, ezentúl lécci oda írj minden újat. Ami meg RW-szel kapcsolatos azt meg az ő neve alá! Ha van más téma, akkor írj új alcímet! Ez így szokás itt. Köszi!

Mellesleg az új cikk tervek mik? Azok CR dalok/albumok? A figyelővel megbarátkoztál már? :) Üdv, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 3., 17:22 (CET)Válasz

Szia!

Igen, mivel a diszkográfia is allapon van, így minden, amit abból szerkesztesz is azon lesz, de ez nem baj. Majd átmozgatjuk. Először legyen kész, aztán utána tegyük ki a netre.

Album sablon? Hogy-hogy melyiket? Ami a Move It-ban van az jó! Mire gondolsz pontosan? Mellesleg a zenei sablonok ott vannak a könnyűzenei műhelyben vhol... Szerintem megtalálod.

Karmelahoz tessék menni aláírni! :) Köszi, hogy támogattad! üdv, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 9., 00:58 (CET)Válasz

Szia! Igen, láttam. Igen, a magánélet részben csak a magánéletéről szóló dolgok legyenek, persze, hogy mikor kezdett el zenélni az maradhat benne. Mondjuk én másképp csináltam Rob Thomas-nál. én az elejébe írtam a zenei pályafutásának kezdeteit/hátterét, majd a felnőttkori magánéletét a cikk végén fejtettem ki. Ahogy gondolod, csak fejtsd ki! Alakul, alakul! :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 12., 22:44 (CET)Válasz

Nyugi, Kriszti, nekem 5 hónap kellett Robhoz, meg ahhoz, hogy kiemelt legyen! :) Szóval, egyet se búsulj! :) Üdv, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 12., 23:16 (CET)Válasz

Nem kis virág[szerkesztés]

De azért csuda kedves. És mert ti is azok vagytok OrsolyaVirággal, kapjátok ezt a fotót.

mail[szerkesztés]

Szia!

Küldtem neked egy mailt, még véletlenül se itt wikin válaszolj nekem vissza! :))Köszi! – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 5., 16:18 (CET)Válasz

Szubcsonkok[szerkesztés]

Szia! Hamarosan magadra fogod vonni az adminok figyelmét a viselkedéseddel! Ne csinálj olyan szócikket, amiben csak számcímek vannak, mert abból nem sok információt tudunk meg. Legalább annyit írj bele, ki az előadó, miért jelentős, milyen stílus... És sorold be legalább a Zenei albumok kategóriába!

További jó szerkesztést!

B.Zsolt vita 2008. február 14., 22:51 (CET)Válasz

Jajj Kriszti, Zsoltnak igaza van! Bocs! Figyelj, mindegyik cikkbe tedd be az album/kislemez sablont + forrást! Könnyűzenei műhelyben megtalálod őket! Meg írj hozzájuk egy 3 soros intrót, lécci!

Az adminoktól ne félj, nem harapnak, de ha mégis, majd jövök! :)

Ha elakadsz, szólj! Példák: Smooth, Exile on Mainstream. De van még több a kiemelt kategóriában! pusz, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 14., 23:32 (CET)Válasz

Szia! Engem nem zavarnak a szubcsonkok, mert a szubcsonk is több, mint a semmi! :) De nem szeretném, ha a kezdeti lelkesefdésedet tönkre tenné néhány ember, aki törli a szócikkeidet! Néhány szócikked már megkapta a szubcsonk figyelmeztetést, így csak 5 napod maradt rá, hogy bővítsd! Ha nem tudod, érdemes elmenteni őket allapra.

Más: A Cliff Richard albumok kategóriát beletettem a zenei albumok kategóriába. Így a későbbiekben csak a Cliff Richard kategóriába rakd a szócikkeket, felesleges még a zenei albumokba is belerakni.

További jó szerkesztést!

B.Zsolt vita 2008. február 18., 12:50 (CET)Válasz

Itt vannak: WPM:KZ + bal menü --> kiemelt szócikkek. – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 14., 23:35 (CET)Válasz

Szia Kriszta!

Nyugi, nem fogják törölni, itt azért mindenki tudja, hogy egy cikk nem 3 nap alatt terem! :) Zsolt csak figyelmeztetett, hogy előfordulhat, de akkor is szólnak előtte! Majd ránézek a lemezekre holnap de. mert most el vagyok havazva. annyit megtennél, hogy a userlapodra kiírod az összes cikked? Csak hogy ne kelljen búvárkodnom! :) Szóval, nyugi, majd jön a javítógép! :) pussz, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 18., 16:13 (CET)Válasz

Jaj, Istenem, Kriszti...Próbáltam segíteni, de nem ment! Szóval: a Cliff in the 60's, 70's, 80's albumokkal nem tudtam mit kezedeni, mert nincs róluk angol nyelvű cikk, így nem volt miből kiegészítenem őket! Bocs! Figyelj, annek tényleg nincs értelme, hogy egy albumnál csak fel legyenek sorolva a számcímek! lécci rakj legalább beléjük egy kislemez vagy nagylemez sablont meg egy 3 soros intrót, így nem fogják őket törölni! Sorry, én próbáltam... A többi lemezben is javítgattam, lécci nézd meg őket. egyébként, tudod nem attól jó egy cikk, hogy egy adott énekesnél kékítve van az összes kislemezcím. Nézd meg Rob Thomas-t, egy kislemez cikk sem kapcsolódik hozzá! :) Szerintem inkább fejezd be Cliffet, ha van rá időd! Írj bele egy "zenei stílusa" alcímet, az többet érne. Remélem nem törtelek le! pussz, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 19., 17:35 (CET)Válasz

Szia! Hát hogyne! Én Robot egy az egyben cikkekből írtam! Rohadt nehéz volt! Arra ügyelj, hogy ne egy az egybe tedd bele a szöveget, kicsit át kell írni! És akkor lábjegyzetbe meg a hivatkozás! Van monitorod? :) – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 21., 21:03 (CET)Válasz

magánélet[szerkesztés]

Szia!

Szerintem nem rossz, csak kicsit meg kéne húzni. Meg pl.:Olyan nem kell bele, hogy "szőke lány". Ez mindegy. De ez a rész még nincs kész, igaz? Szerintem most először ezt meg Cliffet fejezd be és akkor össze lehetne őket olvasztani.

A talit már én is nagyon várom, az uradat hozod? :) pusz,– OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 23., 12:26 (CET)Válasz

Szia!

Szerintem szerezz be egy új LCD monitort, ezek nagyon jók, ma már 35-ért hozzádvágják. :) Igen, a talira 3-ra megyek, nyilván. :) És Te? Már várom, hogy lássalak! pusz, – OrsolyaVirágThehostestwthemostest!/Tali! 2008. február 23., 14:05 (CET)Válasz

Userlap a szócikkek között[szerkesztés]

Hello! Módosítottam a készülő Cliff Richards és Robbie Williams cikkedet. A kategóriákat kommentbe tettem, hogy ne jelenjen meg a userlapod a szócikk névtérben. Javaslom, ezeket akkor írd majd vissza, ha átrakod a cikkeket a szócikkek közé. Üdv, – Gondnok vita 2008. február 28., 14:02 (CET)Válasz

Nem[szerkesztés]

Szia!

Jaj, nagyon hiányoltalak, de természetesen megértem, hogy nem tudtál jönni! Sajnos az üzid nem adták át, kinek szóltál? A fiad jól van már? A tali szvsz nagyon jó volt! puszi, – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 3., 11:49 (CET)Válasz

Nagyon helyes! Végre egy jóhír! Ahová csak nézek a dráma meg az anyázás megy manapság! :( Nagyon unom... puszi, – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 5., 23:27 (CET)Válasz

Igen, persze, érdekel! Emailt várom! :) (Bár én a wikis drámáról beszéltem, de mindegy. Néha megcsömörlik az ember, ilyenkor szusszanni kell pár napra.) iwiw-en is bejelölhetsz, ha gondolod. Jó éjt, és örülök, hogy vagy újra. :-)OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 5., 23:45 (CET)Válasz

Szia!

Azt kell, hogy mondjam, hogy már tök fölösleges betenni albumborítókat, mert kb 1-2 hónap múlva az összeset törlik asszem az összes wikiről!!! Csak azok maradnak amiket a kiadók engedélyeztek használni.

Kriszti, elkezdtem újra átnézni Cliffet, szerintem most már be kéne fejezni, csak a stilisztikát kéne átnézni és már át is tudnánk mozgatni. Beraktam pár megjegyzést és ?-et a cikkbe, ezeket nézd meg léccci! A többi kislemez + album meg utána legyen kidolgozva.

A kisfiad egyébként éééédes-drága (lehet) kép alapján! Cukorfalatnak tűnik! puszi, – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 7., 19:29 (CET)Válasz

Kicsit átrendeztem a cikket, tessék megnézni! Szerintem így jobb, vélemény? – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 7., 19:53 (CET)Válasz

Nem értem a kérdésed, az a táblázat már benne van a diszkóban, vagy Te nem arra gondoltál? – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 7., 20:45 (CET)Válasz
Allmusic.com? Vagy Google. Lécci nézd át Cliffet! Köszi! – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 7., 21:54 (CET)Válasz

Nőnap[szerkesztés]

Nőnapra sok-sok szeretettel, – Istvánka posta 2008. március 8., 08:55 (CET)Válasz

User[szerkesztés]

Szia!

Szépítettem kicsit a lapod, remélem tetszik! Ha szeretnél mág rá vmit, szólj! :) – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 12., 11:39 (CET)Válasz

Nem leszek[szerkesztés]

Drága Kriszti!

Nem tudom, hogy olvastad-e a vitámat, de mától egy darabig nem leszek wikin. A családomnál leszek UK-ban. Sajnos így nem fogok tudni neked segíteni, mert náluk nincs gép.

El szeretném mondani, hogy nagyon örülök, hogy megismerhettelek, és hogy segíthettem neked! Igen hamar beletanultál a szerkesztésbe, szinte már nincs is rám szükséged! :) Kérlek, a jövőben ha van kérdésed bátran fordulj Opához vagy Pupikához, a zenei szerkesztők gyöngyeihez! Ők biztosan készségesen segítenek majd!

Igyekszem visszatérni, amint tudok! Addig is vigyázz magadra, és CR-ot meg fejezd be, nagyon szép lesz! Ha esetleg összefutnék vele Londonban, megmondom, hogy üdvözlöd! ;)

puszi, – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 21., 00:34 (CET)Válasz

Sablon[szerkesztés]

Szia! Mindenekelőtt azért javasolnám, hogy a kislemezeket, mindet-mindet téma szerint rakd külön sablonba, mert iszonyú nagy lesz az egész ömlesztve. Én pl. a Queen kislemezek sablonját külön csináltam meg a Queen sablontól, mert együtt bazi nagy lett volna. A helyedben én csinálnák egy fő Cliff sablont, majd külön-külön sablont a kislemezeknek, és csak a vonatkpzót linkelném be a dalokhoz. Pupika Vita 2008. március 23., 23:18 (CET)Válasz

Hát a google már csak ilyen, szokta hozni az allapokat is találatként. Természetesen miihelyst kirakod WP névtérbe a cikket, az lesz az első a google-ben. A névvel mi a gond? Túl személyes? Meg lehet ám változtatni itt. Pupika Vita 2008. március 27., 22:54 (CET)Válasz

Hali! Pedig én sem tudok jobb szavat rá :) ezüstlemez, ennyi. ez tudtommal csak angliában van, lsd. itt: BPI. A multiplatina pedig értelemszerűen több mint 1x platina, tehát multi a 2x és multi pl. az 5x is. A magam részéről értelmetlennek találom kiírni, hogy 5x multiplatina, egyszerűen elég csak az 5x Platina. Pupika Vita 2008. április 1., 22:18 (CEST)Válasz

Átnevezés[szerkesztés]

Az átnevezésed sikeres, ezentúl ezzel a felhasználói névvel jelentkezhetsz be. Egy kérdésem lenne: Az összes levelezésemnél is át fog íródni? ezalatt mit értettél? - Dorgan labor 2008. március 28., 22:28 (CET)Válasz

Üdv az új néven :) Az eddig leírt aláírásaid jók, nem kell lecserélni őket. De az aláírásodat változtasd meg a helyes névre. Pupika Vita 2008. március 28., 22:32 (CET)Válasz

Nem, az eddigi aláírásaidat át kell írnod, ha meg szeretnéd változtatni. Egyébként semmi baj, én vagyok már fáradt picit! ;) - Dorgan labor 2008. március 28., 22:37 (CET)Válasz

Szia! Csak szolni akartam, hogy vagyok am, csak kevesebbet. Cikkekbe sajnos nem nagyon tudok irni, mert nincs magyar klaviatura. CR hogy all? Mi ez az uj keresztseg? :)– OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. március 30., 22:45 (CEST)Válasz

Cliff Richard 2[szerkesztés]

Helló! Nagyon egyszerű a történet. Rámész arra a cikkre, amelyet "élesíteni" akarsz, majd a fenti fülek közül (userlap, vitalap, szerkesztés, stb.) kiválasztod az Átnevezés fület. Itt új névnek a cikk leendő nevét (adott esetben pl. Cliff Richard, minden előzmény és toldalék nélkül) beírod, és átnevezésre kattintasz. De ha nem megy, megcsinálom én. Pupika Vita 2008. április 3., 21:56 (CEST)Válasz

Látom sikerült :) Pupika Vita 2008. április 3., 22:42 (CEST)Válasz

Re:Lemezkiadó[szerkesztés]

Hali! Tkp. senkivel sem kell megbeszélni, ha úgy érted, hogy kell-e engedély az ilyen sablonok gyártásához, akor nem.Úgy gondoltad, hogy Te magad csinálod meg? Mert itt kb. úgy megy a dolog, ha sablont szeretnél, a legjobb, ha magad kezded el. Ha nem menne, írj nekem, délután megpróbálom én is. Pupika Vita 2008. április 5., 07:57 (CEST)Válasz

Most láttam, hogy volt egy ilyen sablon régről (látom te is azt nézted), csak gatyába kellett rázni, most így néz ki (bátorkodtam beleszerkeszteni az allapodba): User:Kriszta67/Decca. Pupika Vita 2008. április 6., 10:58 (CEST)Válasz

Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Scooter[szerkesztés]

Szia! Kérlek nézd meg a szócikket és szavazz! Szajci reci 2008. április 13., 20:18 (CEST)Válasz

Sziaaaaaaaaaaaaaaaaa![szerkesztés]

Jaj, Kriszta, olyan reg akartam mar neked irni! Majd fogok is! Sokat gondoltam Rad es figyelemmel kisertem a munkassagod! GRATULALOK, nagyon ugyes voltal!

Sok puszi, majd irok!

Vigyazz magadra!

xoxo, – OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2008. április 25., 23:01 (CEST)Válasz

Összevonás[szerkesztés]

Szia! Kérlek vond össze ezt: User:Kriszta67/Move It ezzel: Move It Szajci reci 2008. április 28., 20:55 (CEST)Válasz

Úgy értem, hogy amit lehet, azt tedd be a Movi Itbe, de ha már be van rakva amit lehet, akkor nem szóltam. Szajci reci 2008. április 29., 12:36 (CEST)Válasz

Dátumok[szerkesztés]

Szia! Nem tudom, melyik cikkre gondoltál, mert az elmúlt napokban kb. 3000 cikkben javítottam a bottal a dátumokat, de szívesen. :-) Bináris ide 2008. május 2., 21:16 (CEST)Válasz

Allap[szerkesztés]

Szia, láttam az Always Guaranteed cikket betetted a szócikk névtérbe. törölhetem allapodat, amelyen készítetted, vagy szeretnéd az utókor részére elraktározni? :) – Burumbátor kerekasztal, hookah-val 2008. május 3., 16:25 (CEST)Válasz

Igen gyors vagyok, ebből élek :)) Természetesen, ahogy gondolod! Üdv, – Burumbátor kerekasztal, hookah-val 2008. május 3., 17:04 (CEST)Válasz

Re:Képek feltöltése[szerkesztés]

Halló! Nem nagy ördöngősség, a jobb oldali menüben kiválasztod a Fájl feltöltése linket, és ott fel tudod tölteni, licensznek ki lehet választani az Albumborítót. Pupika 2008. május 12., 21:55 (CEST)Válasz

De már ketszer is meg kell gondolni, hogy érdemes-e vesződni a feltöltéssel, ugyanis már csak oylan képek maradhatnak, amelyek teljesen jogtiszták, pl. borítók esetében a kiadó engedélye kell. A fenn lévők is hamarosan törlődnek, ha nincs rájuk engedély. Pupika 2008. május 12., 22:13 (CEST)Válasz

A képnek nem kell külön lapot létrehozned, azt megteszi a feltöltő, itt neked csak ki kell választani a képet, ami valahol a gépeden van, ki kell választani a licenszet, majd a Fájl feltöltése gombot megnyitni. Jogii szempontból lényegtelen, hogy csak az userlapodon van, a gond az, hogy engedély nélküli képek eleve a szerverre nem kerülhetnek. De még van valamennyi türelmi idő (bár az is lehet, hogy csak egy hét), azt már te tudod, érdemes-e ennyi időre vesződni vele. Azért próbáld meg a felöltést mégegyszer. Pupika 2008. május 12., 22:29 (CEST)Válasz

Hát persze, ha te egy képet fel akarsz tölteni, azt nem a webről tudod, hanem le kell töltened a gépedre, és onnan fel. Pupika 2008. május 12., 22:46 (CEST)Válasz

Re:Táblázat[szerkesztés]

Megnéztem, volt egy.két baki benne, nézd meg most. Pupika 2008. június 16., 22:49 (CEST)Válasz

I'm back![szerkesztés]

Szia Kriszta!

Jaj, köszönöm az üzidet, nagyon jól esett! Ne haragudj, hogy ilyen hanyag mentor voltam, de most már leszek! Tessék bátran nyaggatni! :)

Ettől függetlenül azért még figyelemmel kísértem a munkásságodat és határozottan fejlődsz! :)
A szegedi talinkra nem tudsz eljönni a családoddal? Ugye láttad az oldalt? Szívesen taliznék veled!
Más: nagyon örülnék, ha ezentúl a láthatnálak a WP:JKSZ oldalon és a közösségi portált is ajánlom a figyelmedbe!
puszi, – OrsolyaVirágHardCandy 2008. június 26., 00:50 (CEST)Válasz
Szia! A wikitali csak 1 napos lesz, szerintem meg lehet oldani! :) Részletek → [3].
Igen, Santanat nem lehet kihagyni! Kár, hogy Rob Thomas nem jön! :D És Te? puszi,– OrsolyaVirágHardCandy 2008. június 27., 21:44 (CEST)Válasz