World Series Baseball II

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
World Series Baseball II
FejlesztőBlueSky Software
KiadóSega
ProducerDavid Perkinson
SorozatWorld Series Baseball
PlatformokSega Saturn
Kiadási dátum
  • JP 1996. október 25.
  • US 1996. július 31.
  • EU 1996.
MűfajSport
JátékmódokEgy- és többjátékos
AdathordozóCD-ROM
SablonWikidataSegítség

A World Series Baseball II baseball-videójáték, melyet a BlueSky Software fejlesztett és a Sega jelentetett meg Sega Saturn otthoni videójáték-konzolra.

A játék észak-amerikai és európai borítóján Fred McGriff Atlanta Braves-egyesvédő szerepel.

Fogadtatás[szerkesztés]

A Next Generation szerkesztői 5/5 csillagra értékelték a játékot, kiemelve, hogy „Nincs olyan baseballjáték, amely jobban nézne ki, jobb lenne vele játszani vagy jobb lenne a hangulata, mint a WSB II-nek. A grafika annyira éles és tiszta, hogy a vetélytársak 16 bites játékoknak néznek ki mellette. A kétjátékos mód hihetetlen és ugyan az egyjátékos játékból hiányzik néhány szimulációs opció, azonban a játék sebessége miatt úgy haladsz át egy szezonon, hogy nem fogod megunni. A WSB II az idei baseballfelhozatal csúcsán helyezkedik el és kötelező darab a baseballrajongóknak.”[1]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a World Series Baseball II című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Források[szerkesztés]

  1. (1996. december 1.) „Finals”. Next Generation (24), 264. o, Kiadó: Imagine Media.