Vita:Tatai-Tóth András

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Feroce 15 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Szeretném jelezni, hogy a szócikkben megjeneő tartalomnak én vagyok a jogtulajdonosa.

Te lennél az ertunkvannak.hu egyik embere? Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 1., 12:12 (CEST)Válasz

--->levél a lap írójától: Az alábbi szerkesztővitára válaszolnék. Ha megnézed, átírtam a Tatai-Tóth András szócikket (Tatai-Tóth András/Új), látszik, hogy nem azonos az ertunkvannak.hu, sem az mszp.hu vonatkozó részével. mivel életrajzról van szó, ezért lehet átfedés, hasonlóság az említett oldalakkal, de a tartalom az én munkám (vannak olyan részek, adatok és információk, amelyek nincsenek az ertunkvannak.hu és az mszp.hu oldalon). Arra kérlek, ha ellenőrizted, akkor a Tatai-Tóth András szócikk alá az új tartalmat tegyétek hozzá, ha lehet, akkor képet is tegyetek, ha kell küldök általam készített TTA képet. Ha még kell valami engedély (TTA-é, mszp.hu-é stb.) üzenj légyszíves. Ha mehet, akkor az országgyűlési képviselők 2006- c. wikipedia lapon hozzáadhatom a Tatai-Tóth András hivatkozást (nem akarok más lapjába csak úgy beletúrni)?

Engedélyezem a tartalom szabad felhasználását bárki részére.

Köszönöm.

Üdvözlettel: Tgery

-- Ferocediscussione 2008. augusztus 1., 12:42 (CEST)Válasz