Vita:Szabó Miklós (menedzser)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Cassandro 8 évvel ezelőtt

A fiaként csak annyit, hogy ez a lap számomra sajnálatos, divatos-borzasztó. Nem ismerek rá arra a személyre, akiről szól. Két napja halt meg a karomban. Nem mertem volna felolvasni neki az ide írottakat, bár bizonyos konkrétumok stimmelnek.

Szeretem a Wikipédiát, jó hogy bárki, bármiről írhat itt. Nekem most minden időmet leköti édesapám búcsúztatása, így nem tudok cikket írni ide. Remélem, az őt valóban ismerők, szeretők széles köre javítgatja, pontosítja majd ezt a lapot, és mire visszatérek mást találok itt, mint ma. Talán olyan dolgokat, amiket nem is tudtam, vagy régen elfelejtettem. Ígérem, lesz mit hozzátennem.

Mindezek ellenére hálás vagyok a megemlékezésért, tényleg köszönöm annak, aki megtette, hogy írt róla. Bizonyára jó szándékkal fordította erre az idejét. Nem akarom hogy törlésre kerüljön a lap tartalma, de ugyancsak nem akarom, hogy az apámra a menedzser kifejezés alapján lehessen rátalálni. Őszintén mondom, dühösen kikérte volna magának.

baráti üdvözlettel:

szabó erik

PS fenti írásom jó helyen van a vitalapon, remélem aki szerkesztgeti, elolvassa.

Szia Erik, igen, olvassa. Mivel ismerlek és megvan a mailcímed, írok neked mindjárt. Üdv, Cassandro Ħelyi vita 2015. szeptember 16., 18:32 (CEST)Válasz