Vita:Európai Néppárt

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ki a tagja?[szerkesztés]

Nem vagyok bejelentkezve,őszintén nem is nagyon szeretnék,csak egy kérdésem lenne.?Remélem enélkül is kapok választ itt ezen az oldalon.Mi ez az Europai Néppárt?Hogy kerülünk mi magyarok oda?Én nem emlékszem,hogy szavaztunk volna a belépésről, úgy mint az UNIO-ba való belépésről!Vagy tévednék?Ha nem, miért nyilatkozgatnak "képviselők"a nevemben és ki adja nekik a fizetést,milyen pénzből??Tudomásom szerint minden tagságnak ára van nevezetesen tagdijnak hivják!Vagy ebben is tévednék? Választ előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel Naiva.

  • Az Európai Néppártnak pártok a tagjai, és az Európai Parlamentben (EP) van képviselőcsoportja, ahová a magyar EP-választásokon bekerült Fideszes és MDF-es képviselők tartoznak. Az EP-képviselő fizetése megegyezik a küldő ország hazai képviselőinek a fizetésével, és a küldő ország költségvetése állja. A fizetések rendszere változni fog a közeljövőben. 88.209.204.182, 2007. január 29., 3:08 (CEST)

helyesírás[szerkesztés]

szeretnék gratulálni annak a nagyon okosnak, aki "megujjuló energiáról" ír. amíg nem tudod megkülönböztetni az új és ujj szavak helyesírását, addig inkább ne írj wikipedia bejegyzéseket – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 157.181.119.145 (vitalap | szerkesztései)

Köszönjük az észrevételt. Ilyen esetben is örömmel vesszük, ha valaki maga javítja a helyesírási hibákat. Ha legközelebb találsz ilyet, kérlek bátran javítsd ki. Csigabiitt a házam 2012. június 3., 16:46 (CEST)Válasz

Gruevszki vajon helyesen szerepel itt?[szerkesztés]

Vagy csak elavult a cikk? Piraeus vita 2019. április 6., 16:43 (CEST)Válasz

Elavult tartalomra figyelmeztető sablon használatának indoklása[szerkesztés]

Az egész cikk tele van olyan kormány és államfőkkel, akik már évek óta nem azok. Piraeus vita 2019. április 6., 16:55 (CEST)Válasz