Vita:Centauri

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Margit1951Bpest 4 évvel ezelőtt a(z) Kőrisbogárpor témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Érdeklődés jóváhagyásról[szerkesztés]

Kedves Szerkesztők, szeretnék érdeklődni: előreláthatólag mikor kerülhet sor 2017. október 12-én megírt változtatásaim elbírálására?

Vajon miért nincs aláírásod?[szerkesztés]

Szia Kedves Centauri! Ismerek valakit, aki sokat tud, s akár te is lehetnél. Egyenlőre nem találtam meg, amikor a PIM-ben a közönség elé álltál, pedig biztos van róla cikk valahol a neten. Most azt nem értem, hogy mit kell elbírálni. Mert fura, hogy infobox nélkül van ez a szócikk, ami rólad szól. Talán képet is tölthetnél fel magadról. Nos: tudom, hogy irogat pl. Grin, akit te is ismersz, ha wikipédista vagy. Ki ne ismerné? Időnként én is, bár nálam ez nem életvitelszerű dolog. Főleg kiírok magamból dolgokat. Miért is ne? Erre való, ha van fogalmazási készséged, igaz? Jobb, mint egy pszichológus, vagy mint egy társkereső oldal. :) Minden jót neked! Margit1951Bpest vita 2019. szeptember 16., 16:51 (CEST)Válasz

Kőrisbogárpor[szerkesztés]

Nem olvastam, de már maga a cím eszembe juttat egy-két személyes és nem személyes, hanem olvasási élményt. Főleg a középkorban volt nagy sikere, mint csodaszernek. Remélem, sosem próbáltad ki. :D Margit1951Bpest vita 2019. szeptember 16., 17:05 (CEST)Válasz