Vita:Botond vitéz

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 13 évvel ezelőtt a(z) Botond ereje témában

Botond ereje[szerkesztés]

No mármost a kérdés az, hogy honnan származhatott őseink e mérhetetlen ereje? Erre azt hiszem csak beavatottak tudnak választ adni. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 193.231.35.36 (vitalap | szerkesztései)

Nem kell ehhez beavatottnak lenni, a sumér-szíriuszi mítoszok tele vannak hasonló nagy erejű hősökkel, Dávid és Góliát története is egy ókori sumér mítoszból került át a Bibliába. A Szíriuszon tudniillik nagyobb a gravitáció, emiatt erősebb testalkatú emberek alakulnak ki, és ez több nemzedéken keresztül öröklődik. Egyébként ezért is mondják, hogy a Pilisben van a Föld szívcsakrája, mert ott a vékonyabb földkéreg miatt szintén erősebb a gravitáció egy kicsit, és ott a régi hősökhöz hasonló emberek születnek. Nem véletlen, hogy címerünkben is a Pilis szerepel, az már Habsburg-kori hamisítás, hogy a Mátra, Tátra és Fátra állna rajta. Az ugyanis 3 külön hegység, a címeren pedig jól láthatóan 1 hármashalom szerepel, ami nemcsak a Pilis egy ugyanilyen formájú halmára emlékeztet, hanem a „haza” jelentésű ósumér írásjelre is. Régen valóban csak a beavatottak tudták mindezt, de ma, az internet korában már nem lehet eltitkolni előlünk ősi tudásunkat. Alensha 2010. november 26., 19:31 (CET)Válasz

hát ez nem kétséges de azt is figyelembe kel venni, hogy a magyar népben a férfiak erősek és vakmerőek volt!!!!!!!!!!!!!