Vita:Bolgár György

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Apród 5 évvel ezelőtt a(z) Több javításra is szükség van a szócikkben témában
Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Táncsics-díj[szerkesztés]

Szerintem attól, hogy visszaadja a díjat, még nem kell leszedni a díjazottak listájáról, hanem csak jelölni, hogy visszaadta. Hiszen azzal még, hogy visszaadja, nem teszi meg nem történtté, hogy megkapta (sőt akkor el is fogadta). Így azt javaslom, hogy a szócikk jóváhagyásra váró változtatása ne emelkedjen érvényre. – Budapest, 2015. május 6.

Több javításra is szükség van a szócikkben[szerkesztés]

Egyrészt az infoboxban iskolájaként a Budapesti Corvinus Egyetem, a szócikkben Közgazdaságtudományi Egyetem szerepel. Jó, tudom, hogy azért, mert a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemből lett Budapesti Corvinus Egyetem (egyébként amikor felvették az egyetemre, akkor Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem volt az egyetem neve), de mégis furcsán fest, hogy más fest az infoboxban, mint a szócikkben.

Másrészt

Minimum ezek. Apród vita 2018. szeptember 24., 02:56 (CEST)Válasz

Ja és 2018-ban új kötete jelent meg Orbán-mesék címmel: Orbán-mesék könyvismertetője. Ezt is ideteszem ennek kapcsán: Mesék és káosz: két új könyv Orbánról. Apród vita 2018. szeptember 24., 03:04 (CEST)Válasz

Egyébként az Irói tevékenysége szakasz is további igazításokra szorul. Apród vita 2018. szeptember 24., 11:57 (CEST)Válasz