Vita:Arany Tamás (labdarúgó-játékvezető)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Labdarúgás témájú szócikkek (bővítendő besorolás)
Sport témájú szócikkek (bővítendő besorolás)
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)

Cikkből kivágva[szerkesztés]

Jellemzése[szerkesztés]

Alacsony, arányos testalkat, erős, dinamikus izomzattal párosulva. Lazán, egyszerűen futja a kilométereket, helyezkedésével segítve az esemény közeliséget. Tekintélyparancsoló, határozott, következetes, de rendkívül barátságos sportember. Szereti a labdarúgó játékot és a szabály keretei között biztosítja minden játékos részére az azonos feltételeket. Játékos párti, pályafutásának egyik elve, hogy "hagyjuk a játékosokat játszani, mi csak a vitás esetéknél adjunk segítséget". Nagy tisztelet és szeretet - ez hihetetlen, de az élet ezt igazolja vissza - veszi körül minden játéktéren. Ő sem tévedhetetlen játékvezető, de tévedéseinek elenyésző száma alapján megbízható, kiegyensúlyozott teljesítményeket tudott produkálni. Támadás! Magyarországon sincs másképp, mint a világ bármely országában, ha egy csapat vagy annak vezetője sikertelen, akkor minden hibát igyekszik a játékvezető nyakába varrni, felmentve magát és játékosait a gyenge szereplés alól. Az idő múlásával a csapatnál - mert más játékvezetők tevékenysége esetén is sikertelenek - bizonyosodik, a tehetetlenség, a gyengeség, és az edzőnek mennie kell!