Ugrás a tartalomhoz

Vita:A Vatikán zászlaja

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt CommonsTicker 15 évvel ezelőtt a(z) Képfigyelmeztetés témában

A Vatikán címere mindig az éppen uralkodó pápa saját címere? Egyébként a címeres részt ki kellene venni külön cikkbe, mert nem tartozik a zászlóhoz.

Gratula a cikkhez; jóval hosszabb az angolokénál :) Alensha (írjá má • műveim) 2006. május 30., 21:27 (CEST)Válasz

A címeren mindig sokat gondolkodom, hogy egyes nemzeti lobogóknál vajon külön cikkbe tartoznak-e. Mert a címer ebben az esetben a zászló igencsak szerves részét képezi, tehát jelképei is a lobogóhoz tartoznak. Ámde van egy saját megírásra váró cikke... Nem tudom, kicsit befejezetlennek érezném ezt a cikket a címer nélkül, még akkor is, ha a címer cikke hivatkozásként itt szerepelne.
A cikkben ugyan nem írtam róla, de nagyjából talán kivehető, hogy a Vatikán címere standard, mert az a kicsiny államra utal. A pápa címere mindig személyes, és egyedi, mert ő az egész világ katolikus híveit képviseli. Ezért a kettőt más értelemben, máskor használják. Az állam lobogója mindig ez.
Nem utolsó sorban mindenkinek köszönöm, aki még hozzátett a cikkhez! Jojo 2006. június 3., 23:33 (CET)Válasz

Kép figyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commons-on. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből ellenőrizd a Commonsbeli lapját a képnek, hátha időközben visszavonták, vagy hibát követtek el a törlésre jelöléssel. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal.

Miután megoldottad a problémát, kérlek azt jelezd itt az üzenetet létrehozó sablon „|status=” sorában.

Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker 2007. február 22., 03:15 (CET)Válasz

Képfigyelmeztetés[szerkesztés]

A következő képeket törölték vagy törlésre jelölték a Commonson. Mielőtt eltávolítod a képet a szócikkből, ellenőrizd a commonsos lapját, hátha időközben visszavonták a törlési jelölést, vagy eleve tévedés volt. A kivett képet próbáld meg helyettesíteni egy másikkal. Ezt az üzenetet a CommonsTicker írta.

-- CommonsTicker vita 2008. június 29., 00:32 (CEST)Válasz