Vita:2000 a jogalkotásban

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 17 évvel ezelőtt

Nem kellene ezt átnevezni "2000 a magyar jogalkotásban" címre? Vagy feltételezzük, hogy ugyanilyen részletesen meglesz a többi ország is? --Hkoala 2006. szeptember 8., 11:18 (CEST)Válasz

Egyelőre a magyar törvények sorszámait és tárgyát tartalmazó, belső linkes listákat csinálom, az időben visszafelé haladva.
A törvények alatti hierarchiában levő jogszabályokat (a törvényerejű rendeletek kivételével) csak akkor gondoltam bevenni, ha tényleg fontos szabályokat tartalmaznak, tehát a törvényeken kívül nem törekszem teljességre.
Külföldi jogszabályoknál indokolatlan (és majdnem lehetelen) lenne teljességre törekedni, nem is tervezek ilyesmit, de nem is akarom kizárni eleve, hogy ide kerülhessen külföldi jogszabály.
Én jelenleg előnyösebbnek tartom a "XXXX a jogalkotásban" tág cím fenntartását, mert a magyar jogalkotáson kívüli, elsősorban a közösségi jog bizonyos szabályai Magyarországon a csatlakozást követően ugyanolyan érvényűek, mintha a magyar Országgyűlés alkotott volna törvényt.
Menet közben, ha majd a magyar törvényeket befejezem, esetleg tényleg szét lehet majd bontani az oldalakat, de most még korainak tartom ezt.--Linkoman 2006. szeptember 8., 11:32 (CEST)Válasz