Vita:Ág (település)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt KeFe 17 évvel ezelőtt
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Magyar településekkel kapcsolatos szócikkek (besorolatlan)
Földrajzi témájú szócikkek (besorolatlan)

Mire való ez az üres táblázat a korcsoportokkal? --Hkoala 2006. december 25., 19:09 (CET)Válasz

A fenti kérdés bizonyára csak költői kérdés és nem is vársz rá választ. Ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy kellenek-e az ilyen táblázatok, akkor azon el lehetne vitatkozni, és ki-ki elmondhatná, hogy véleménye szerint van-e rá szükség, milyen előnyei, vagy hátrányai vannak.
Ha mégis komolyan kérdezted, elmondom: Egyes települések lakoságának korcsoportok szerinti megosztása fog ide kerülni. Ezek az adatok a netten nem szerezhetők be, (legalábbis tudtommal nem), és én is eléggé lassan írogatom, gyüjtögetem össze. (jelenleg ezért üres még a táblázat).
A kérdésedből adódik, hogy miért tettem fel előre- üresen? Mert így segíthetek önmagamnak, (és talán várhatok segítséget más szerkesztőktől is), a hiányzó adatok megszerzését követő beíráskor, (nem akkor kell a táblázatot elkészítenem).
Azt elismerem, hogy ez a tábla nem szép, de később, amikor már meglesznek az adatok minden településre, egy robottal átalakíthatók, szebbé tehetők, - könnyedén. Talán én is meg tudnám oldani, sőt már most is kérhetnék valakitől robot segítséget, de akkor meg kellene adni a hozzátartozó adatokat is, amelyekkel jelenleg nem rendelkezem. Remélem, kielégítően válaszoltam... - Üdv. » KeFe « * vitalapom 2006. december 26., 07:37 (CET)Válasz