Szerkesztővita:Winye

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 13 évvel ezelőtt a(z) Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt. témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Winye!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Egy segítőtársat, mentort keresel? Akkor Kattints ide! Ez megnyitja szerkesztésre a „felhasználói lapodat” és a megnyíló szerkesztőablak fölött elolvashatod, hogy mit kell tenned.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. december 15., 01:26 (CET)Válasz

méhek szócikk[szerkesztés]

Szia!

Honnan való a Shakespeare idézet, melyik mű, melyik részéből? misibacsi vita 2008. január 30., 21:59 (CET)Válasz

Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt.[szerkesztés]

Szia! A címben említett szócikkben meg kéne próbálnod kissé lexikonba illő tartalmat összehozni.

Társadalmunk választott útján az ember életét meghatározza a közös értékmérő, a pénz. Vágyait, céljait sok esetben nem képes önerejéből megvalósítani - ezek eléréséhez mások tudását, tapasztalatát veszi igénybe. Cserébe ma már nem tárgyi javakat, vagy jószágokat ad, hanem egyenértékre váltja - pénzt ad cserébe. Minden ember azt adja a társadalomnak, amit tud - a fizikai-, vagy szellemi képességeit - s cserébe pénz kap. Hogy az így megszerzett pénzt hogyan osztja be, hogyan váltja álmai alkotóelemeire, vagy hétköznapi megélhetése feltételeire - ezt nevezzük gazdálkodásnak. A pénzzel való gazdálkodás hatékonysága pedig a vonatkozó információk birtoklásától, ezek megszerzésének igényétől, a felelős döntéshozatal igényétől - a pénzügyi kultúra szintjétől függ.

Ez az egész bekezdés nem a cégről szól.

az első pénzintézetektől független, magyar tulajdonú vállalkozás, mely a pénzintézetek üzleti érdekeivel szemben képviseli az egyéni ügyfelek érdekeit

Ez simán reklám, ügyfeleket toborzó weboldalnak jó, de lexikonban nem.

Eladósodott az állam, eladósodtak az állampolgárok. Az MPK Zrt. munkatársai azért dolgoznak, hogy a gazdasági szempontból kedvezőtlen időpontban, vagy -döntések alapján felvett hiteleket a piaci lehetőségek szerint olcsóbbakra cserélhessék a fizetési nehézségekkel küzdő hitelesek.

Ez szintén reklám.

Remélem, érted, mi a probléma a szócikkel. Próbáld meg tényszerűbben megfogalmazni. Egy cég szócikkében legyen kialakulása, tevékenység, egyéb ismertető, de ne ezek a reklámszlogenek. Köszönöm. - RepliCarter Wormhole 2010. május 31., 17:16 (CEST)Válasz