Szerkesztővita:Tavaszilevente

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 14 évvel ezelőtt a(z) Képeid témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Tavaszilevente!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. április 6., 16:58 (CEST)Válasz

Az általad beírt szöveg egy másik weblapról származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik. (Kivéve, ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, vagy a szöveg szabadon felhasználható a GFDL szabályai szerint – ez esetben kérlek, jelezd ezt a cikk vitalapján.) Kérlek, mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogsértő tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönöm.

Fájl:B.szombathely rk. templom.jpg[szerkesztés]

Szia! A fenti fotónál az alábbi - egymásnak ellentmodó - adatok szerepelnek: Szerző: Tavaszi Levente, kicsit lejjebb: Foto:Bárdos Veronika Győr (2007. április 27.). Tisztázd ezt az adatlapon kérlek! Kösz, szevasz December vita 2010. március 14., 12:48 (CET)Válasz

Képeid[szerkesztés]

Szia, néhány képed nyuszisuni névvel a panoramio oldalán van. Kérlek jelezd vissza, hogy egy és ugyanaz a személy vagytok-e. Amennyiben a képeket nem te készítetted, úgy sajnos nem maradhatnak. Kérlek képfeltöltéskor ügyelj a fotók nevére is, adj nekik értelmes címet, ne számokat, mert így nehéz őket beazonosítani, illetve keresni. Köszönöm a megértésed. – Timish sablongyár üzenőfal 2010. március 14., 14:28 (CET)Válasz