Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Tarokk66

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tomcsy 9 évvel ezelőtt a(z) Magyar nyelvű palindromok listája témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Tarokk66!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Tomcsy üzenet 2014. december 11., 13:41 (CET)Válasz

Magyar nyelvű palindromok listája[szerkesztés]

Üdv! A törlésről a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Magyar nyelvű palindromok listája folyik megbeszélés, ahol érveket kell felmutatni a megmaradásról vagy a törlésről (tehát nem szavazás folyik). Én a WP:NEM alapján indokoltam ezt. A wikipédia nem szótár, az egyéb kocsmafalon írt más vélemény szerint saját kutatás, mindkét eset szerepel a WP:NEM oldalon. A wikipédia működéséről felhívnám a figyelmet néhány dologgal kapcsolatban. A Wikipédia:Aláírás oldal szerint sohasem írunk alá szócikkeket. A szócikkeknek nincs tulajdonosuk, ez a wikipédia nem saját tárhely. Amennyiben valaki valaminek a szerzője, azt hiteles, megbízható forrással alá kell támasztani. Így tehát az elég érdekesen néz ki, hogy Tarokk66 szerkesztői néven Aranyosi Zoltán aláírás szerepel a cikkben, mindez hiteles forrás nélkül. Ez ilyen formában itt nem maradhat. A szerkesztői felület alatt pedig többek között az alábbi szöveg olvasható, különösen az utolsó mondat a lényeg:

"Csak ellenőrizhető információkat írj, és nevezd meg a forrásaidat. Csak olyan szöveget küldj be, amit saját magad írtál, vagy megfelel a Wikipédia felhasználási feltételeinek. A weben található szövegek nagy része nem ilyen, akkor sem, ha nincs külön feltüntetve, hogy jogvédett. Ne küldj be másolt anyagot, ha nem győződtél meg a jogtisztaságáról! Ha nem akarod, hogy az általad írtakat könyörtelenül átszerkesszék vagy a CC-BY-SA licenc feltételei szerint terjesszék illetve felhasználják (akár üzleti célra is), ne küldd be!"

A fentiek alapján semmilyen sértőt nem követtem el az aláírások eltávolításával.

A szerzőkkel kapcsolatban nem fogadunk el bemondásra neveket meg évszámokat, mert bárki bármit állíthat. Független megbízható forrással kell igazolni ezeket az állításokat.

--Tomcsy üzenet 2014. december 11., 13:49 (CET)Válasz