Szerkesztővita:Raduly attila

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Scyth 16 évvel ezelőtt a(z) Sajtban sült tojás mégegyszer témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Raduly attila!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! --Immanuel 2007. szeptember 12., 11:53 (CEST)Válasz

Szia! Kérlek, tanulmányozd a hogyanokat, mielőtt szerkesztesz, mert amit eddig felküldtél, az nem maradhat meg a Wikipédiában. Klikk ide: Wikipédia:Hogyan szerkessz lapokat? Üdv: OsvátA Palackposta 2007. szeptember 12., 11:32 (CEST)Válasz

Pédául keresd meg az ékezeteket. Ott lesznek valahol... OsvátA Palackposta 2007. szeptember 12., 11:35 (CEST)Válasz

Ha nincs a billentyűzeteden ékezet, akkor a szerkesztőablak alján (miután megnyitod szerkesztésre a lapot) fogsz találni ékezetes betűket. A megfelelőre kattintva be tudod illeszteni a szövegbe. Ha valamit nem értesz, nyugodtan kérdezz.--Immanuel 2007. szeptember 12., 11:53 (CEST)Válasz

Szeretetteljes értesítés[szerkesztés]

Üdv! A Dacia szemelygepkocsi gyar lapot, amit te alkottál, sajnos törölnünk kellett, mert sem stílusában, sem tartalmában nem felelt meg az egy szócikkel szemben támasztott minimális követelményeinknek.
  • A lap tartalmát alább idemásolom, hogyha kedved támadna a későbbiekben szócikké kidolgozni, úgy, hogy a téma és a forma is megfelelően legyen kidolgozva (de ha már töröltük, akkor se ess kétségbe, az adminisztrátorok, ha kell, vissza tudják nyerni a tartalmát).
  • További segítséget az első lépésekhez, illetve egy jó szócikk megalkotásához a Wikipédia:Hogyan írj jó szócikket lapon és a Wikipédia:Segítség lapon találod.

További jó munkát és sok örömöt kívánunk! – Bennó  (beszól) 2007. szeptember 12., 12:29 (CEST)Válasz

a dacia  Romaniaban egy nagyon jo automarka minden fele autoformat keszitt 
pl.kis teherautokat kupekat 

kombi dacia
papuk dacia
dacia logan
Ha már így szóba került, nekem ez a kedvenc Daciám :D Scythneszójjábe 2007. szeptember 12., 12:44 (CEST)Válasz

További szeretetteljes értesítés[szerkesztés]

Üdv! A Sajtban sült tojás lapot, amit te alkottál, sajnos törölnünk kellett, mert jelenlegi formájában nincs benne enciklopédia-szerű tartalom. (Megjegyzés: Recept például önmagában nem, csak ha gasztronómiai, kultúrtörténeti szempontból fel van dolgozva, lásd mintának a tarhonya cikket).
  • Hogy mit értünk ezalatt, az témánként változó, egy világos példa: nem lesz szócikk egy vers önmagában, ha csak a szövegét közli, attól válik szócikké, ha beszámol a születése körülményeiről, elhelyezi az életműben, elemzést közöl róla, kritikát stb., egyszóval nem csak forrást közöl (sőt, forrást többnyire csak elemzéssel együtt), hanem fel is dolgozza azt, és igyekszik számba venni az elérhető összes jelentős és kapcsolódó tudnivalót.
  • A lapod témája szerint lehet, hogy az enciklopédiába való, de akkor annak megfelelően kell kidolgozni.

Arra, amit alkottál, javasoljuk a Wikipédia helyett a Wikiforrás-t, egy társprojektünket, ami kimondottan olyasmire való, amit te alkottál itt.

  • Javaslom, tanulmányozd a WP:NEM oldalt, ami arról szól, alapvetően mi és milyen formában való és nem való a Wikipédiába.

További jó munkát és sok örömöt kívánunk! – Bennó  (beszól) 2007. szeptember 12., 12:48 (CEST)Válasz

== Hozzávalók ==
8 darab tojás,15 dkg szeletelt trappista sajt,4 db paradicsom, 1 csokor zöldhagyma zöld szára,1-1 mokkáskanál törött fekete bors, currypor és piros fűszerpaprika,késhegynyi szerecsendió-reszelék,
ízlés szerint só.
           
== Elkészítése ==
A sajtszeleteket vékony csíkokra vágjuk,és a felét egy lapos tűzálló tálra terítjük.A tojásokat egyenként felütve úgy rakjuk a sajt tetejere, hogy a sárgája egynek se menjen szét.Megsózzuk,es mindegyikre kevés fűszert hintünk a felsoroltakból, majd a maradék sajtcsíkokkal úgy borítjuk
be,hogy minden tojásra jusson a sajtból.A tálat alufóliával letakarjuk, és a mikrohullamú sutőben a legerősebb fokozaton négy-öt percig sütjük.
Akkor készült el, ha az étel tetején lévő sajt megolvad, és egybefüggő réteget alkot.A sütőből kivéve még tűzforrón meghintjük a finomra metélt hagymazölddel, és négy cikkre szeletelve, azonnal kínáljuk.
Friss saláta illik mellé.

{{csonk-gasztro}}

[[Kategória:Ételek]]
 megjegyzés - én úgy tudom nem jó ötlet alufóliát mikrohullámú sütőbe rakni...--TosanIde lehet írni nekem 2007. szeptember 12., 13:25 (CEST)Válasz

Sajtban sült tojás mégegyszer[szerkesztés]

Értesítelek, hogy az általad írt sajtban sült tojás recept bekerült a Wikikönyvek recepteknek fenntartott fejezetébe. Itt megtalálod Kérjük, hogy a további recpteket ne a fő wikipedia oldalra, hanem ennek a linkben írt aloldalnak a megfelelő kategóriájába írd, ezek pont oda valók. Scythneszójjábe 2007. szeptember 12., 15:14 (CEST)Válasz