Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Poppedina

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tgr 16 évvel ezelőtt a(z) Üdv a Wikipédiában! témában

Kiskegyed[szerkesztés]

  • hetente megjelenő, női magazin, receptekkel, interjúkkal, egészséggel foglalkozó újság (23 éves főiskolai kommunikáció szakos nő, Gyöngyössolymos. )
  • Felületes, mert olyan női témákkal jelentkezik, amelyek nincsenek alaposan kitárgyalva. Aktuális divatirányzatokat közvetít, mint például: magyar és külföldi sztárok élete, megesett és meg nem esett flörtök, valamint általános életmód-tanácsadás. A populáris társadalmat próbálja megcélozni igen nagy eredménnyel. (52 éves, szociális munkás, Budapest)
  • Könnyed hetilap. Egyszeri átnézésre alkalmas, felületes, pletykákkal foglalkozik. Populáris, hasznos információhoz nem jut belőle az olvasó. Aki más életével szeret foglalkozni, annak bizonyára szórakoztató. (29 éves, középiskolai tanár, Budapest)

Üdv a Wikipédiában![szerkesztés]

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Poppedina!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! TgrvitaIRCWPPR 2007. december 18., 00:50 (CET)Válasz

If You don't speak Hungarian, go here.

Szia! Lenne pár kérésem a Kiskegyed cikkel kapcsolatban:

  • Az interjút fel tudnád tenni valahova? A Wikipédiában a forrásoknak ellenőrizhetőeknek kell lenniük.
  • Ha írsz még a cikkbe, légy szíves jelezd a megfogalmazással, ha valami nem tény, hanem egy interjúalany állítása. (A főszerkesztő szerint...)
  • A Félig kész címlap.JPG kép CC licenc alatti közzétételéhez hozzájárult a készítője (mármint a címlapé)?

Köszi! – TgrvitaIRCWPPR 2007. december 18., 00:50 (CET)Válasz