Szerkesztővita:István86

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Szerkesztővita:Everlast986 szócikkből átirányítva)
Legutóbb hozzászólt Tomcsy 13 évvel ezelőtt a(z) Arsenal témában

Vitalap

Arsenal[szerkesztés]

Szia, kérlek hagyd abba az Arsenal cikk formai szétbombázását, teljesen szétesett a cikk. – Tomcsy üzenet 2011. március 18., 11:46 (CET)Válasz

A wikipédia önmagának nem forrása, ilyen forrás hivatkozás (és vele együtt a tartalom) nem szerepelhet a cikkekben. – Tomcsy üzenet 2011. március 18., 12:01 (CET)Válasz

Szia! Elnézést, ha valami nem tetszik, nyugodtan lehet törölni, vagy akár vissza is állítható a régi változatra a lap! Üdv. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Everlast986 (vitalap | szerkesztései)

A korr sablont hagyd fent a cikken, mert borzalom a helyesírás, főleg a dátumok esetében, amit a vitalapon megindokoltam. A html-kódok használatát (big, p, stb.) hanyagold, mert vannak más wiki jelölőnyelvek a formázásra.


Szia! A táblázatok színezését inkább hanyagold, ha lehet. :-) Az enciklopédia felülete egyrészt nem színezőskönyv, másrészt nem magánhonlap vagy Arsenal-fankluboldal. Az enterezést meg végképp hagyd ki kérlek, borzalmas csúnyák a lyukak a szócikkben. A képek elférnek a táblázatok mellett jobb oldalt, nem kell miattuk kétszáz enterütéssel lyukakat vágni a szócikkbe. Kicsit kipucoltam, most már kezd Wikipédia-szócikkre emlékeztetni :-). A forrásokat kérlek ne hanyagold el, de rendes források kellenek, lásd útmutatónak WP:FORRÁS és mi a megbízható forrás? Érdemes Tomcsy kollégával és a többiekkel értekezni a Wikipédia:Labdarúgásműhelyben, mert megvan a szócikkek kialakult felépítése, formája, tartalmi követleményei, a műhely által hazsnált sbalonok stb. Üdv és jó munkát, 2011. március 18., 13:18 (CET)