Szerkesztővita:Brönner Laura

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 11 évvel ezelőtt a(z) Statisztikai cikkíróverseny témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Brönner Laura!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: --Karmela posta 2012. november 13., 13:02 (CET)Válasz

Két törölt próbálkozás (nov.5. és nov. 7.)[szerkesztés]

Légy szíves, ne tölts fel értelmetlen tartalmat a Wikipédiába. Ez vandalizmusnak számít. A Homokozót használd a további kísérletezéshez.

Tambo üzenőlapja  2012. november 7., 15:20‎ CET (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Macskák társasága[szerkesztés]

Átformáztam némileg a cikkedet (Macskák társasága), olvasd át és helyezz el hivatkozásokat benne, hogy hogyan kell itt is láthatod a cikk címénél (két kocka zárójel elől és hátul).

Egyébként tanulmányozd ezt, hogyan kell wikimódra szépen megírni egy ilyen cikket! További jó munkát – Texaner vita 2012. november 10., 14:47 (CET)Válasz

Apród üdvözlete[szerkesztés]

Szia! Érdekes volt olvasni a szócikkedet, remélem megörvendeztetsz engem (és talán hozzátehetem azt is, másokat is számomra ennyire emlékezetes szócikkekkel) vagy esetleg meglátogatod a Wikipédia kocsmafalait, üzenőfalait is időnként.

Már egy hete vissza-visszatérő gondolatom a Macskák társaságának a története, amióta elolvastam a szócikket. Fentebb is jelezve van, de én is elmondom, hogyha szócikket akarsz készíteni és gondban vagy, mentorhoz is fordulhatsz (pl. Karmela segítségét kérve, ez esetben a kocsmafalon, mint segítségkérő fel leszel írva mindaddig, amíg valaki fel nem ajánlja a segítségét).

Van Tudakozó oldalunk is oldalt, ha tudod valamelyik kérdésre a választ vagy ötleteket keresel magadban, milyen szócikket készíts, felkeresheted, hátha ötletet ad vagy esetleg te is meg tudsz válaszolni valamelyik kérdést. Mind a mentori intézménynek, mind a tudakozónak egyébként Karmela volt a kitalálója.

Van még ezenkívül a Kért cikkek tematikus lapjai, ahol a tematikus lapokon belül lehet ötleteket is keresni vagy esetleg szócikkötleteket adni másoknak.

Üdv és kellemes napokat kíván Apród vita 2012. november 20., 02:28 (CET)Válasz

Meghívó a szépirodalmi szócikkíró verseny díjátására[szerkesztés]

Szia! Köszönjük részvételed szépirodalmi szócikkíró versenyünkön. Szeretettel várunk a 2012. december 1-jén tartandó wikitalálkozóra, ahol sor kerül az eredményhirdetésre és díjkiosztásra is. Kérlek, hogy jelezd részvételed a találkozó oldalán. Köszönöm. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. november 23., 20:34 (CET)Válasz

Statisztikai cikkíróverseny[szerkesztés]

Szia! A statisztikai cikkíróverseny lapjára felírtál egy "Üstökösök" című cikket, azonban a magyar Wikipédián nincs ilyen cikk. A felírást visszavontam, kérlek, hogy akkor írd oda a versenykiírás oldalára, ha már elkészült. Köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2013. május 1., 19:41 (CEST)Válasz

A cikk felírását ismét visszavontam, mert a laptörténet alapján nem te írtad az Üstökös című cikket, lásd itt. Kérlek, olyan cikket jelölj, amelyet te írtál. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2013. május 2., 18:17 (CEST)Válasz