Szerkesztővita:AaronF

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 14 évvel ezelőtt a(z) Fájl:Aaron Fazakas, composer.jpg témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves AaronF!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! – Timiş mélboksz 2007. november 19., 21:48 (CET)Válasz

If You don't speak Hungarian, go here.

Szócikk[szerkesztés]

Szia, úgy sejtem saját szócikket írtál saját magadról :) Ami nem baj, csak kellene néhány forrás is, a saját honlapodtól független. Lásd: WP:FORRÁS. Ez azért kell, hogy a szócikk megfelelhessen a Wikipédia általános, nevezetesség irányelvének. Ezen minden minden olyan szócikk tárgyának át kell esnie, akit nem ismer úgymond mindenki, mint pl. a zeneszerzők közül Beethovenről mindenki hallott már, szóval az ő "nevezetességét" nem kell megállapítani. Jó lenne néhány újságcikk (akár internetes, akár nyomtatott sajtó), ezeket referenciákba beletenni, (a referencia készítésének módját lásd: Wikipédia:Formai útmutató#Lábjegyzet). Kérlek, ne értsd félre, nem rosszindulatból írom mindezt, hanem mert segíteni szeretnék. üdv és jó munkát – Timiş mélboksz 2007. november 19., 21:48 (CET)Válasz

Fájl:Aaron Fazakas, composer.jpg[szerkesztés]

szia, nem tudnád szabad licenc alá engedélyezni ezt? a jogvédett képeket nem preferálja a projekt.. Köszi, – Timish sablongyári üzenőfal 2010. február 14., 00:28 (CET)Válasz