Szerkesztő:Talon Karrde

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Sziasztok!

Ki is vagyok én, Talon Karrde, azt most elmesélem.

Valaha réges-régen egy messzi-messzi galaxisban... A Galaktikus Birodalom és a Felkelők szövetsége összecsapásai ideje alatt áru és információ szállításából gazdagodtam meg, azaz lehet úgy is mondani, hogy csempész vagyok. Fő profilom az adatok és minden féle információk gyűjtése és jó pénzért való eladása volt. Egy napon, - mikor már a Birodalom hanyatlott és a megalakuló Új Köztársaság a csempészeket kezdte üldözni - rátaláltam a Föld nevezetű bolygóra, hol az űrutazás még nevetséges szinten van, úgy döntöttem, hogy ingyen ahogy eddig nem, megosztok pár információt és gyűjtöm is őket...

Ebből láthatjátok rögtön érdeklődési körömet, fanatikusságomat, mit nem is ragoznék tovább. Mindemellett azért más témában is kifejtem majd tudásom, ahogy azt időm engedi, vagy gépem. Célom nem a legtöbb javítást, bővítést megteremteni, hanem elfeledett, hanyatló témakörök megmentése, bővítése, mely pár embernek még fontos lehet.

Még kezdő vagyok az oldalon nézzétek el, de igyekszem, legjobb tudásom szerint, bár az elején úgy is sok-sok dolgot kell átnéznem ahogy látom.

"Földre szállásom" óta csak a Magyar nyelvet sajátítottam el, de ki a Star Wars galaktikus világából jött, azzal Basic, Woukie nyelven szívesen elbeszélgetek, valamint megértem az asztro droidok csipogós nyelvezetét.

Szeretnék Fatime Neked boldog névnapot kívánni! (Megjegyezném, de csak halkan, hogy Talon nevet sosem látom a naptárakban, így Gábor álnéven élem földi életem!)


Ígérem szépítem, de előtte, még sok-sok más dolgom is van!


De addig is várom az építő jellegü kritikát!