Szerkesztő:Math/Nyenyec adminisztrator felmentese

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Mivel az adminisztratorok szama 5 fore nott, ezert ugy gondolom, hogy realissa valt az, hogy akar le is valthassunk adminokat. En ugy velem, hogy Nyenyec adminisztrator levaltasa idoszeruve valt.

"Az adminisztrátoroknak nincs speciális autoritásuk (tekintélyük, hatalmuk) a Wikipédia felett, azonban magasabb követelményeknek kell megfelelniük, mivel sokaknak, különösen új felhasználóknak a Wikipédia hivatalos arcát jelentik. Ezért nekik ügyelniük kell arra, hogy igazságosan, figyelmesen járjanak el, és döntsenek más felhasználókkal kapcsolatban"

[[1]]

Erre fokuszalva ime az indoklasom:


Nyenyec lekezelo, kisajatito, figyelmelten modon banik a szerkesztokkel[szerkesztés]

Teves szamlalatosszesites:

Egy igen erzekeny szavazasban, amelyben valojaban alig volt meg a szukseges tobbseg, Nyenyec tevesen szamolta ossze a szavazatokat:


[[2]]

Errol itt reklamacio tortent:

[[3]]


Ezugyben Nyenyec nem is volt hajlando reagalni a reklamaciora, tehat amellett, hogy egy megengedhetetlen hibat kovetett el, azt nem korrigalta, es nem is reagalt a reklamaciora.

Kommunikaciora zart[szerkesztés]

Tobb esetet is fel tudok idezni, ahol meg volt szolitva, de nem reagalt. A fenti is egy ilyen. De hadd aljon itt egy sajat idezete:

"ui. Továbbra is fenntartom, hogy a kérdéseidre akkor válaszolok, ha legalább egy hétig meg tudtad állni, hogy ne sértegess senkit ("aljas", "náci", "hazudsz", "kétszínű" stb). Ez most kivétel volt.

-- nyenyec ☎ 2005. július 6., 06:07 (CEST)"

[[4]]

Termeszetesen akik vedeni akarjak, azok mentegethetik, hogy hat ha szemelyeskedesek vannak, akkor jogos a dolog. De nem. egy adminisztrator meg akkor sem vonhatja meg a reakcioit egy szerkesztotol, ha az valoban szemelyeskedik, es meg akkor sem, ha a szerkesztonek ebben nincs igaza (amit en termeszetesen vitatnek, de nem relevans a kerdes szempontjabol).

Egy adminisztrator hivatalos szerv. Marpedig egy hivatalos szervnek mindig rendlekezesre kell allnia. Nincs olyan iranyelv, ami engedne azt egy adminisztratornak, hogy ha szemelyeskednek vele, akkor ne reagaljon. Alapertelmezesben pedig egy adminisztratornak az a feladata, hogy reagaljon.


Hangnem[szerkesztés]

Olyan hangnemben beszel idonkent, amit a Wikipedia kozossege ugy tunik, hogy nem hajlando elviselni.

"====Kategória:Vitatott személyek, lények==== Kategória:Vitatott személyek, lények - IGe kampányának része, csak vélhetően elfelejtett bejelentkezni. A "Vallás", "Mitológia" és ha szükséges "Kriptozoológia" kategóriák jobban, pontosabban, elfogulatlanabbul lefedik, emiatt felesleges. Lásd még vitalapja.

  • törlendő -- nyenyec  2005. május 24., 22:55 (CEST) "

[[5]]

vulgarateizmus: [[6]]

"Eszedbe sem jutna a vita hevében ilyesmi, igaz? Hiszen az érvelési hiba lenne, ugye Mr. Spock? :)

nyenyec ☎ 2005. május 31., 18:29 (CEST)"

[[7]]


"Kedves IGe az én szemszögemből amit ti ketten csináltok az nem építő kritika, hanem anyázás"

[[8]]

Van meg pelda boven, de en nem gyujtottem oket olyan szorgalmasan, mint Dhanak. Egy adminisztrator eseteben pedig bizony ez mar boven sok.


Maga is elismerte, hogy az adminisztratorkodassal jaro streszzt nem birja[szerkesztés]

Ugy fogalmazott, hogy gondolkodott, hogy megeri-e ez neki, es esetleg keri alevaltasat. Maskor ugy fogalmazott, hogy ha megszavazzak, szivesen tavozik:

" magyar Wikipédiában nincs még kialakulva, hogyan kell adminisztrátorokat leváltani, de ha rólam van szó, akkor én a magam részéről azt mondom, hogy ha kiírsz egy szavazást és megvan 50%, aki szerint nem jól teszem a dolgom, akkor lemondok. -- nyenyec ☎ 2005. június 20., 02:01 (CEST)"

"Kedves IGe, félreértettél. Ha 50% úgy gondolja, hogy ne legyek sysop, akkor lemondok. (Bár ha 10-nél többen elégedetlenek a adminisztrátori tevékenységemmel, akkor ennél kisebb aránynál is elgondolkozom majd, való-e ez nekem, megéri-e a stresszt.) Most akkor toborzol, vagy itthagysz minket, nem értem. Vagy esetleg mindkettő? -- nyenyec ☎ 2005. június 20., 02:42 (CEST) "


[[9]]


Osszessegeben javasolom, hogy Nyenyec-et mentsuk fel adminisztratori teendoi alol, mivel nem igazan alkalmas ezen feladat betoltesere. Eddigi munkajat ennek ellenere megkoszonjuk, nyilvanvaloan sok ertekeset is tett a Wikipedia erdekeben.

--Math 2005. augusztus 5., 18:01 (CEST)