Szerkesztő:BinBot/Egyértelműsítő lapok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tudnivalók

Az egyértelműsítő lapok listáját látod a hivatkozások száma szerint rendezve.

Az oldalon azok az egyértelműsítő lapok láthatóak, amelyekre legalább 20 hivatkozás van a szócikk, file, sablon, portál névterekben. Az első szám az összes hivatkozás a megjelölt névterekből, a második a sablonokból való hivatkozások száma. Utána következik a „mi hivatkozik erre” link.

Kézzel is érdemes javítani azokat a sablonokat, amelyek sok hivatkozást generálnak, mivel ezzel drasztikusan csökkenthető az összes hivatkozás száma, és így jobban látható lesz, melyik lappal érdemes a botgazdáknak foglalkozniuk (tipikusan ilyenek a navigációs sablonok, infoboxok és userboxok). A sablonok számába nem számítanak bele a „kezdőlapos” sablonok, mert javítási szempontból ezek közönséges lapnak tekinthetők (a kezdőlap kiemelt cikkei és érdekességei, ünnepek, évfordulók, napképesablonok).

A listázásból ki vannak zárva a buszok, villamosok, metrók és trolibuszok egyértelműsítő lapjai, mivel ezekre a Sablon:Viszonylatok egyértelműsítő lapjai szándékosan 3-400 közötti (a beillesztésekkel összesen több mint 110 ezer) kereszthivatkozást hoz létre, és csak eltakarnák a kilátást.

További információ: Wikipédia:Kocsmafal (egyéb)/Archív230#Segíthetsz az egyértelműsítésben bot nélkül is.

Utolsó frissítés: 2018. február 18., 23:16 (CET). Futásidő: 1 nap 4:36:29.

Összes átnézett lap: 17812. Ebből eléri a limitet a hivatkozások számában: 537. A megadott névterekben összesen 12781 egyértelműsítő lapra 76013 hivatkozás van.