After Spring

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
After Spring
2016-os amerikai film
Rendező
  • Steph Ching
  • Ellen Martinez
Producer
Műfajdokumentumfilm
Gyártás
Ország Amerikai Egyesült Államok
Játékidő101 perc
Forgalmazás
Bemutató2016[1]
További információk
SablonWikidataSegítség

Az After Spring egy 2016-os dokumentumfilm Ellen Martinez és Steph Ching rendezésében, amely két menekült család életét követi, akik Zaatariban, a szíriaiak legnagyobb menekülttáborában élnek.

Háttér[szerkesztés]

A film világpremierje a 2016-os Tribeca Filmfesztiválon, nemzetközi premierje pedig a Sheffield Doc/Fest-en volt. Az alkotás nagyrészt arab és koreai nyelven készült. A film elkészítéséhez a Kickstarteren gyűjtöttek pénzt.

Nyilvános vetítések[szerkesztés]

2019 májusában a Sufra „Szíriából, szeretettel” címmel adománygyűjtést rendezett a szíriai menekültek támogatására. Az esemény keretében levetítették az After Spring (Tavasz után) című filmet. Az összegyűlt pénzt közvetlenül a menekültek és menedékkérők támogatására ajánlották fel.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. tt5530986, 2016. június 15.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben az After Spring című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]