Ugrás a tartalomhoz

Wikipédia:Wikitanácsi indítványok/Minta Anita/Bizonyítékok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Bárki ismertetheti ezen a lapon az üggyel kapcsolatos bizonyítékait, függetlenül attól, hogy az adott ügyben érintettként van megnevezve vagy sem. Ha élni kívánsz ezzel a lehetőséggel, egyszerűen csak nyiss egy új alcímet a saját neveddel.

Kérjük fogalmazz tömören, a hosszú, csapongó agymenések nem segítenek igazán az ügy megoldásában.

Kérjük ne csak egy lapra vagy laptörténetre, vagy egy szerkesztő közreműködéseire linkelj, hanem használj pontos difflinkeket, mert csak így lehetsz biztos, hogy a linkelt tartalom nem változik meg és mások tényleg azt olvassák el, amire te linkeltél. Lásd: Wikipédia:Hogyan készíts difflinket?

Kérjük ezen a lapon ne kezdj vitázni, észrevételeidet a vitalapon jelezd.

A testületi tagok és az erre általuk felhatalmazott szerkesztők a hozzászólásokat átrendezhetik, a túl hosszúakat lerövidíthetik, a nem ide való tartalmat eltávolíthatják. Te mások hozzászólásaival ne tedd ezt, várd meg, míg a testület intézkedik.

Az üggyel kapcsolatos megállapításokról, vonatkozó elvekről és szankciókról a /Megbeszélés lapon bárki javaslatot tehet. A testület végleges döntését a /Végleges döntés lapon fogja meghozni.

Gipsz Jakab bizonyítékai[szerkesztés]

[blabla]

Minta Anita bizonyítékai[szerkesztés]

A bergengóciai POV-tolók[szerkesztés]

Elemér az első hozzám írt üzenetében "óperenciai troll szipirtyónak" diff1 nevezett és a vitalapos észrevételeimre mindig személyeskedésekkel válaszolt diff1 [diff1 vagy egyszerűen törölte azokat [1] [2] [3].

A cikk a mai napig elfogult, kezdetben Elemér és Bálint, majd később Jakab is összefogottan megpróbálták a mostanra elavult bergengóc elméleteket kizárólagosként bemutatni a cikkben és ehhez a cenzúrájukhoz minden igénybe vettek: szó nélkül visszaállították a szerkesztéseimet [4] [5] [6], "óperenciai provokáció" indokkal törölték a vitalapra írt kérdéseimet [7]

Gipsz Jakab adminisztrátori visszaélései[szerkesztés]

Jakab zoknibábozás és személyeskedés vádjával többször blokkolt, az ezt kifogásoló üzeneteimet szó nélkül törölte a vitalapjáról és a kocsmafalról is [8] [9] [10]. A levelezési listára írt üzenetemre, amelyben kértem, hogy függesszék fel adminisztrátori jogosítványait lekezelő módon reagált.[11]

Bálint és Jakab állításaival ellentétben soha nem zoknibáboztam, viszont Jakab ezen az ürügyön többször jogtalanul blokkolt. [12] [13] [14] Mikor ezt emailben kifogásoltam, minősíthetetlen hangnemű leveleket küldött válaszként [15], [16], amiket később letagadott [17] [18].

Tevékenységüknek köszönhetően a mai napig sérül a Wikipédia semleges nézőpontjának elve és egy arra érdemtelen szerkesztő tevékenykedik adminisztrátorként az irányelvek sorozatos megszegése után is.

Példa Bálint bizonyítékai[szerkesztés]

...

Rugóláb Sheriff bizonyítékai[szerkesztés]

Anita egyszerűen a bergengóc provokátorok áldozata lett [blabla], ami az alábbiakból is látszik: Elemér személyeskedése

Szerkesztési háborúk:

...

Barba Papa bizonyítékai[szerkesztés]

Bálint leírása korántsem ad teljese képet, hiszen Lapos Elemér [blabla]