Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2016-03-12

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Alapérdeklődés panasz beadáshoz[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy Magyar nyelven is beadhatom e panaszom Az Emberi Jogok Európai Bíróságára?Hol kell jelentkezni,vagyis milyen e-mail címen?Előre is köszönöm válaszuk.Jó munkát!
Üdvözlettel:Friss Ildikó Magyarország 7400 Kaposvár
--94.44.223.192 (vita) 2016. március 12., 14:03 (CET)[válasz]
válasz
Kérdése szinte minden szavára részletes választ kaphat e dokumentumból:
http://www.europatanacs.hu/pdf/Questions_and_answers_Hungarian_version.pdf
A 8 oldalas dokumentum 4. oldalán olvasható, mely postai címre küldheti panaszát és azt is, hogy magyar nyelven is megteheti. De mindenképpen olvassa végig a teljes szöveget!
vitorlavita 2016. március 13., 17:44 (CET)[válasz]

Hiba javítását kérem![szerkesztés]

Tisztelt Szerkesztőség! Örömmel nézegettem a régi díjazottak listájátlapjukon,míg fel nem fedeztem,hogy pont én nem vagyok a listán,holott 2001-ben(elég régen) kaptam Jászai Mari díjat.Màs lapoknál ez megerősítésre lelt.Örömmel fogadnám,ha orvosolnák ezt a hibát. Tisztelettel:Varga Zsuzsa

Mellékelem a javítandó oldalt. A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából A(z) „Jászai Mari-díjasok” kategóriába tartozó lapok A következő 166 lap található a kategóriában, összesen 569 lapból.


válasz
Kedves Varga Zsuzsa!
Neve szerepel a Jászai Mari-díjazottak listájában.
Nem hibás az ön által idézett oldal: ilyen a Wikipédia-technika! Csak azért hiányzik erről az oldalról az ön neve, mert nincs még megírva az önről szóló Varga Zsuzsa szócikk!
Mihelyt pótoljuk ezt a hiányt, neve azonnal automatikusan be fog kerülni ebbe a listába! (A többi név is így, automatikusan, került be az idézett listába - ezért nem talál benne pirosbetűs neveket...)
Igyekezni fogunk a nevének (pontosabban: szócikkének) hiányát megszüntetni!
(Megjegyzés: Az ön által idézett szöveg nagy részét én „kommenteltem” ki, most már talán ennyi is elég...)
vitorlavita 2016. március 12., 20:33 (CET)[válasz]
További válasz

Tisztelt Varga Zsuzsa! Felhívom a figyelmét arra, hogy a Wikipédia csak független forrásból származó információt közölhet. Ezért a Varga Zsuzsa szócikk megírásához további információra van szükségünk. Olyat, amely nem Öntől származik. Ezért javaslom, gyűjtsön össze adatokat sajtóból, könyvtárakból, az intézménytől (Színművészeti Főiskola, vagy Egyetem), ahol tanult, stb. mert ezek közismert, ellenőrizhető források, effélét küldjön el nekünk. Ilyen források birtokában meg tudjuk írni a cikket. MZ/X vita 2016. március 13., 15:25 (CET)[válasz]