Vita:Takács Albert

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Cassandro 16 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ha valakinek van ideje (nekem most a vizsgaidőszakom miatt nincs), akkor stilisztikailag és formailag javítsa ki ezt a szócikket, mert ennek így most egy erős „copy-paste-íze” van. Főleg, hogy 2003-as az önéletrajz, amit bemásoltak. Tehát már 4 éves. Hiányzik:

  • a Wikipédiához hozzátartozó kategorizálás
  • a különböző "életciklusok" elválasztása
  • egy szabadon felhasználható kép, ha beszerezhető is jót tenne a cikknek.

Mindenesetre ez a szócikk ebben az állapotában minden, csak nem alkalmas. Ha nem a magyar kormány egyik miniszteréről lenne szó, akkor lehet, hogy (mivel ez a gyanú is felmerül) szerzői jog megsértése miatt törlésre ajánlanám a szócikket. Cassandro 2007. június 11., 20:19 (CEST)Válasz