Vita:Sztárcsinálók

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Laszlovszky András 14 évvel ezelőtt a(z) Karácsonyi ajándék témában
Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nagyon fontos Ez a szócikk nagyon fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2011. május 18.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Karácsonyi ajándék[szerkesztés]

Őszintén örülök a cikk elkészültének. Remélem kiegészítéseimmel nem rontottam annak színvonalán.

Szerkesztői lapom tanúsítja, hogy a wikibe való belépésem óta készülök a Rock Színházzal alaposan foglalkozni. Sajnos az időm véges, a csonkok egyre többek, így sem a színházzal, sem annak ősbemutatóival nem tudtam foglalkozni. Félretettem azonban mindent, amikor Csuha Borbála szócikket kapott, édesapja pedig nem. Jó lenne a Sztárcsinálók, Csuha Lajos, Sz. Nagy Ildikó és az alapítók sablonja után tovább dolgozni a témán, amibe én is szívesen bedolgoznék.

Még két, a szócikkbe nem való megjegyzés:

  • Az egészen különleges hangulati hajógyári szigeti, cirkuszi sátorban rendezett utolsó öt előadását láttam. /Csak az ötödikig jutott el a fülemig/ Később még 10-12 alkalommal néztem meg az eredeti rendezésű előadást.
  • Szerintem ekkor alakultak ki, mára már általánossá vált rajongói csoportok. Tagjaik közül számosan, évekig minden előadáson ott voltak, legyenek azok Pesten vagy vidéken. – Kispados vita 2009. december 21., 00:40 (CET)Válasz

Ui: Az LP megjelenési időpontját javítottam, mivel a borítón is 1982 szerepel. Egyébként biztos nagyon sokat kellett várni, a csak keresztmetszetet tartalmazó, gyenge minőségű lemezre.

Köszi a kiegészítést és a pontosításokat. A lemez ugyan gyenge minőségű és kevés anyagot tartalmaz, de nekem nagyon sokat jelent. Öt éven keresztül majdnem minden délután meghallgattam a könyvtárban tanulás közben (1982-1987). L AndrásItt megtalálsz 2009. december 21., 10:09 (CET)Válasz