Ugrás a tartalomhoz

Vita:djuice

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szaladdin 1 évvel ezelőtt a(z) Befolyásolja témában

Gyakorlatilag egyáltalán nem felelnek meg a valóságnak a szócikkben leírtak, egyszerűen beírta a reklámszöveget. A Djuice ugyanúgy Pannon GSM Távközlési Zrt-ként működik tovább, szó sincs önállóságról, pont ezért egyáltalán nem minősül virtuális szolgáltatónak. A Pannon vezérigazgatójának szavait idézve: a djuice egy önálló brand, de ennél nem több.

Igazgató[szerkesztés]

Jelenleg már nem Bíró Balázs a Djuice igazgatója, mert már nincs is külön vezetője, tehát ide legfeljebb a Telenor vezérigazgatóját, Christopher Laska-t lehetne beírni.
A szervezeti átalakítás következtében Biró Balázs pozíciója megszűnt, így ő távozik a vállalattól. „Biró Balázsnak a jövőben további sikereket kívánok, megköszönve a djuice márka újraindítása során végzett munkáját és rendkívüli elkötelezettségét.” – mondta el Christopher Laska. (forrás: telenor.hu)

Külső hivatkozások[szerkesztés]

http://www.telenor.hu/sajto/sajtokozlemenyek/856

Összevezetés[szerkesztés]

Úgy tűnik, hogy csak Yettel Magyarország van 2022. március 1-től. Ezt a szócikket be kellene dolgozni a Yettel Magyarország szócikkbe, ha jól értem az "Igazgató" szakaszt.

Rájöttem, hogy talán Díjcsomagok szakaszcímet kellene beiktatni a Yettel Magyarország szócikkbe, s ott meg lehetne írni a Djuice csomag történetét, s akkor ez a szócikk megszűnhetne. Ezt csak tájékozott szerkesztő tudja megírni, mert a dátumokra figyelni kell. Üdvözlettel:Szaladdin

Befolyásolja[szerkesztés]

A Djuice működését a Telenor névváltása tudtommal nem befolyásolja. (Adategyeztetési információ.)SzaladdinKérlek, hogy a szócikk vitalapján írj! 2022. június 10., 15:18 (CEST)Válasz