Under The Radar Over The Top Tour

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Scooter
Under The Radar Over The Top Tour
Információk
Népszerűsített albumUnder The Radar Over The Top
Kezdés2010. március 11.
Befejezés2010. március 20.
Helyszínek Németország
 Svájc
Szakaszok2
Koncertek17
Scooter-koncertkronológia
Jumping All Over The World Tour (2008)Under The Radar Over The Top Tour (2010)The Big Mash Up Tour (2012)

Az Under The Radar Over The Top Tour a Scooter 2010-ben megrendezett turnéja, melyen a turné címét adó albummal járták Németországot, illetve egy alkalommal Svájcba is eljutottak. Mivel a lemez megjelenése óta csaknem fél év telt el az első fellépésig, ezért néhány változtatást eszközöltek. Először is, a korábbinál kevésbé preferálták a Sheffield Jumpers csapatát, helyettük a J’adore Hardcore klipjéből már megismert két táncost alkalmazzák (noha Sergei, a jumperek vezetője és egy táncos mindig velük volt a fellépéseken). Néhány klasszikus slágerüket ezúttal is átdolgozták, erre a sorsra jutott a Posse (I Need You on the Floor), valamint az Endless Summer, de lerövidítették a korábban szintén felújított Hyper Hypert, helyette a hardstyle verzióba átdolgozott Move Your Ass! dominál. Emellett átdolgozott koncertverziót kapott a „Where The Beats…” is, s néhány B-oldalas szám is bekerült a műsorba, amire egy ideje nem volt már példa. A hamburgi koncertet rögzítették, ebből lett a Live In Hamburg.

Dalok listája[szerkesztés]

A scootertechno.ru információi alapján a következő dalok hangzottak el a turné során (helyszíntől függően néha változóan):

  1. Intro: Az ördögűző filmzene + Stealth
  2. J’adore Hardcore
  3. Posse (I Need You on the Floor) (2010-es változat)
  4. The Sound Above My Hair
  5. Jumping All Over the World
  6. The Question Is What Is the Question
  7. The Chaser/Jigga Jigga!
  8. Where The Beats... (módosított szöveggel, a U2 „Where The Streets Have No Name” című számából")
  9. Bit A Bad Boy (néhány helyszínen a „The Real Booty Babes - 3” című számmal egybejátszva, melyet a „See Your Smile” követ)
  10. Frequent Traveller
  11. Second Skin
  12. Fuck The Millennium/Call Me Mañana
  13. Metropolis/Clic Clac/Scarborough Reloaded
  14. Weekend!
  15. Fire
  16. Stuck on Replay
  17. Jump That Rock!
  18. Ti Sento
  19. Nessaja
  20. How Much Is the Fish? (2008-as verzió)
  21. One (Always Hardcore)
  22. Maria (I Like It Loud)
  23. Endless Summer (2010-es verzió) / Hyper Hyper (speciális verzió) / Move Your Ass! (2010-es verzió)

Helyszínek[szerkesztés]

Stuff The Turkey X-Mas Tour[szerkesztés]

A turné sikerére való tekintettel és a nemzetközi érdeklődés hatására tervbe vették, hogy előző turnéjukhoz hasonló körutat tesznek. Ez azonban részben meghiúsult, ugyanis a brit földre tervezett Clubland 4 Tour rajtuk kívül álló okok miatt elmaradt, így helyette inkább kilenc német helyszínen folytatták a lemezbemutatót. Az eseményt nagy nemzetközi érdeklődés övezte, ugyanis a scootertechno.com címoldalán angolul azt írták ki, hogy "azoknak, akik nem tudják kivárni az új számok megjelenését, ez a turné melegen ajánlott". Ebből rengetegen azt a következtetést szűrték le, hogy lesznek új számok is, és a csapat nem is cáfolta meg ezt, igaz, nem is erősítette meg. Végül a turné új dal játszása nélkül zárult.

Tracklista[szerkesztés]

A számok listája szinte teljesen ugyanaz, mint a "Live In Hamburg" koncert-DVD-n látottak, két kivétellel. A kisebbik változtatás az, hogy megcserélték a számok sorrendjét több ponton. A nagyobbik, hogy kivették a számok listájából a kislemezként sem túl sikeres "The Sound Above My Hair"-t, s helyette az I’m Raving került vissza a dalok közé.

Helyszínek[szerkesztés]