Szerkesztővita:Zivipotty

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 12 évvel ezelőtt a(z) Vince hurrikán témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Zivipotty!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! --Kádár Tamás Megint vitatkozol?? 2007. augusztus 5., 22:41 (CEST)Válasz

Vince hurrikán[szerkesztés]

Szia!

Egész jó lett a Vince hurrikánról szóló szócikk, de tennék néhány észrevételt:

  • A szócikk szövegén belül úgynevezett belső linkekkel helyezzük el azon szócikkeket, amiket a jelen szócikkből el szeretnénk érni. Ezt a két-két szögletes zárójel elhelyezésével lehet kivitelezni. Például, a Vince hurrikán esetében innen így: Vince hurrikán.
  • A források közé betetted az enwikit. semelyik külföldi Wikipédiát nem lehet forrásként feltüntetni. Ha a szócikket az enwiki szócikkének a fordításával készítetted, akkor fordítás sablont kell rá kitenni és mellékelni az enwiki által használt forrásokat.

Ha kérdésed van, szívesen segítek. További jó szerkesztést! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. június 28., 10:47 (CEST)Válasz

Vince hurrikán[szerkesztés]

Szia!

Köszi a segítséget!

A belső linkek beletételét ezek szerint kicsit félreértelmeztem, de ezentúl majd ügyelek már rá, hogy helyesen illesszem be őket.

Az enwikit igazából csak azért tettem be a forrásokhoz, mert azon bővebb leírás van a hurrikánról, de ez a szócikk nem annak a fordítása alapján készült, így végül is nem baj, hogy kivetted, ha valaki arra is kíváncsi úgyis rá tud keresni.

Időközben eszembe jutott még egy-két apróság, amit elfelejtette beleírni, illetve belerakni a forrásokhoz, ezt most pótoltam.

--Zivipotty vita 2011. június 28., 11:40 (CEST)Válasz

Ha egy szócikk szerepel más nyelvű Wikipédián, akkor azt interwikilinkek kihelyezésével tudjuk jelölni. Ez oldalt látható. A szócikkbe betette, ott meg tudod nézni, hogyan néz ez ki szerkesztési módban. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. június 28., 12:04 (CEST)Válasz