Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Wilderns~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Lily15 16 évvel ezelőtt a(z) Szavazási irányelvek témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Wilderns!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! TgrvitaIRCWPPR 2007. augusztus 5., 18:46 (CEST)Válasz

Létező[szerkesztés]

Az tényleg nem érv, hogy létező író, de ha utánanézel, Antal épp most nyerte meg a Diagnózissal a Zsoldos Péter-díjat, ami a legrangosabb magyar SF-kitüntetés (ami nem sok, tekintve az egész magyar SF jelentéktelenségét, de azért a két szócikkhez csak elég).

Az, hogy valaki magáról ír, mellékes dolog. Alap lehet a gyanúra, meg indok arra, hogy alaposabban átnézzük a cikket, mert nem sok ember tud magáról objektíven és semleges nézőpontból írni, de végső soron a cikk minősége és nem a szerző személye dönti el, hogy maradhat-e. --TgrvitaIRCWPPR 2007. augusztus 5., 18:46 (CEST)Válasz

Szavazási irányelvek[szerkesztés]

hozzá vagyok szokva az angol Wikipedia szigorúbb elveihez - Örülök neki, de a szavazási irányelveket nem ismered. Mivel eddigi tevékenységed nem felel meg a minimális követelményeknek sem, a szavazatod érvénytelen. --Lily15 üzenet 2007. augusztus 7., 22:36 (CEST)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 09:14 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:50 (CEST)