Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:SimonThSorcerer

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 7 évvel ezelőtt a(z) Terápia témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves SimonThSorcerer!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Linkoman vita 2016. június 22., 21:33 (CEST)Válasz


Terápia[szerkesztés]

Szia!

Egyetértek veled abban, hogy a Terápia szócikk sürgős terápiára szorul. A törléssel nem értek egyet, ugyanis látok reményt arra, hogy ebből jó szócikk szülessen.

A változtatás irányaként van néhány gondolatom:

  1. A konkrét terápiáknak csupán a felsorolása maradhatna meg ebben a cikkben, mert ennek a terápiáról magáról kellene szólnia. A fogalmáról, a fogalom határairól - mi az, ami már nem terápia, csak üzleti érdekből bárki ezt állítja. Ha krumplicukrot veszel, egészséget veszel. Nem hízni fogsz tőle, hanem "roborálod" magad. Ne csodálkozzunk, ha ezek után a krumplicukor "gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény"ként jelenik meg.
  1. Sőt, akár terápiák listáját is létre lehetne hozni. Külön szócikként.

Szívesen közreműködöm a cikk fejlesztésében. Üdv.--Linkoman vita 2016. június 22., 21:33 (CEST)Válasz

Hello,

Sajnos nincs időm rá (50+ óra munka per hét), és kezdő Wiki szerkesztő vagyok. Tettem kb. 11 változtatást, változtatási javaslatot, mert felidegesítettek ezek a Spammerek nagyon. Lényeg, hogy a hibás források eltűnjenek, mert ezeknek a spammereknek a Wikipedia link kell. Segíti az SEO-t nagyon, értékes és ezért pénzt fizetnek cégek embereknek, hogy teleszórják a Wikipediát ezzekel a SPAM linkekkel. Ha azok eltűnnek, meghiúsul a tervük és akkor nem kapnak majd több megrendelést. -> kevesebb SPAM

Szia! Köszönöm "boszorkányos" gyorsaságú válaszodat. (Válaszaidat, kérlek, írd alá. ezt a legkönnyebben a névtér keretének bal felső sarkában levő ceruzás ikonnal teheted. Ez egyben időbélyegzőt is kitesz, ami nagyon hasznos.

Ha akarsz, küldhetsz nekem e-mailt a wiki.fecsego214 @gmail.com címemre.

Konkrét cikkek kapcsán én jobban szeretem az ilyen, vitalapos, nyilvános kommunikációt, mert bármikor olyanok reakcióit is kiválthatod, amire magad nem is gondolnál.

A Terápia "gyógyításában igyekszem együttműködni veled. Persze csak úgy, ahogy időd engedi.

A spammerek és más olyanok alkotják a netes közeg túlnyomó többségét, akik számára szokatlan, hogy létezik olyan, üzleti érdek nélküli, altruista adatbázis, aminek építését évek óta százak és százak ingyen és mégis eredményesen végzik. Üdv.--Linkoman vita 2016. június 22., 22:33 (CEST)Válasz