Szerkesztővita:Olaf~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt RepliCarter 14 évvel ezelőtt a(z) Nem szabad kép témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Olaf~huwiki!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! nagytibi üzen, ? 2007. június 12., 10:52 (CEST)Válasz

Hollywood Walk of Fame[szerkesztés]

Jó a cikk. Amit hiányolok: jobban körül lehetne írni, hogy milyen bizottság ítéli oda a díjakat, kikből áll, évente hány csillagot adnak? Mi alapján döntenek, mik a szempontok: Népszerűség? Anyagi sikeresség? Életkor? ...?

Jó lenne megadnod információs forrást, amiből ellenőrizhetők lennének a cikkben lévő információk (ez még a cikk írásához tartozik, tulajdonképpen ezzel kell kezdeni minden cikk írását).

Tudom-tudom, most azt fogod mondani, hogy Te évekig ott éltél, saját szemeddel láttad, megtapogattad a csillagokat, ott jártál el minden nap, stb., stb., ez mind szép és jó, de mindez nem annyira tartozik most ide, itt ellenőrizhető információkra van igen nagy szükség... Bizonyára nem lesz gond keresni és megadni egy-két megbízható információs forrást. További jó szerkesztést! misibacsi 2007. június 16., 15:24 (CEST)Válasz

Nem szabad kép[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Bang & Olufsen logo.jpg egy cég logója, engedély nélkül nem használható. Kérlek, hogy szerezz engedélyt, különben törlésre kerül. Köszönöm. - RepliCarter Wormhole 2010. február 15., 11:57 (CET)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:40 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:40 (CEST)