Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Mariakamilla

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 10 évvel ezelőtt a(z) Carlo Emilio Gadda témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Mariakamilla!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Pagonyfoxhole 2010. június 10., 20:31 (CEST)Válasz

Carlo Emilio Gadda[szerkesztés]

Üdvözöllek a Wikipédián! Sajnálattal hívom fel a figyelmedet, hogy a Carlo Emilio Gadda című cikk ezzel a szöveggel nem maradhat meg. Ennek az az oka, hogy a Wikipédián közzétett szövegek mindegyike CC-BY-SA-3.0 licenc alatt szerepel, s más alatt nem is szerepelhet. Az általad létrehozott szócikk azonban a http://www.oik.hu:8080/?p=15497 weboldalról származik, amely ugyan 2.5-ös magyar licenc alatt közli a tartalmat, de ez a Wikipédián nem megfelelő. Két lehetőség van: vagy újra létrehozod a cikket a Carlo Emilio Gadda/Új lapon a saját szavaiddal megfogalmazva, vagy e-mailben engedélyt kérsz a honlapon található szöveg CC-BY-SA-3.0 licenc alatti átvételére. Az engedélyt a permissions-hu@wikimedia.org címre kell továbbítani. Addig sajnos a mostani cikk tartalmát el kell tüntetni a szerzői jogok tiszteletben tartása érdekében. Köszönöm a megértésed. --Regasterios vita 2013. október 10., 14:09 (CEST)Válasz

Ez esetben csupán annyi a teendő, hogy a megadott e-mail címre elküldesz egy, a szöveg felhasználását engedélyező levelet, az alábbi formában. Az egyértelműség kedvéért szerencsés volna, ha oik.hu-s e-mailről érkezne a levél. Gondolom, létezik ilyen.

Kijelentem, hogy én vagyok az alábbi szöveg szerzői jogának tulajdonosa:
Hozzájárulok, hogy a szöveg a magyar Wikipédiában a „Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0” és a „GFDL 1.2” – illetve annak bármely későbbi, a Free Software Foundation által publikált hiteles verziója alapján – kombinált szabad licencek alatt kerüljön közzétételre.
Elfogadom, hogy ezzel biztosítom a jogot a szöveg terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igényei szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.
Tisztában vagyok azzal, hogy továbbra is én maradok a szerzői jog tulajdonosa, és fenntartom a jogot, hogy a licenc feltételeinek megfelelően nekem tulajdonítsák azt. A mások által végzett módosítások ugyanakkor nem lesznek nekem tulajdonítva.
Elfogadom, hogy mint szerző nem a szócikkben, hanem annak vitalapján és/vagy laptörténetében leszek feltüntetve.
Elfogadom, hogy nem vonhatom vissza ezt a beleegyezést, és a művet nem biztos, hogy a Wikipédia örökké megtartja.
A szerzői jog tulajdonosának aláírása, dátum

Regasterios vita 2013. október 10., 14:46 (CEST)Válasz