Szerkesztővita:Laszlobela1973

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pallerti 9 évvel ezelőtt a(z) Blokkértesítő jogi fenyegetés miatt témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Laszlobela1973!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Linkoman vita 2014. november 18., 15:52 (CET)Válasz

Magyarországi Szociáldemokrata Párt[szerkesztés]

Nagyon hasznos, ha az olvasók is megtudják, hogy a számos, magát szociáldemokratának nevezett párt között milyen viszony van. Ezt a szövegnek kellene kifejeznie.
És a hasonló nevű pártok logói közötti eligazodás is fontos, de nem egyszerű felülírogatással.
További jó munkát, örömöt a Wikipédia szerkesztésében.----Linkoman vita 2014. november 18., 15:52 (CET)Válasz

Ez nem válasz[szerkesztés]

Válasz helyett visszaállítottad az általad felküldött logót, amely ráadásul nem is látszik.
A Wikipédia szokásai szerint VÁLASZOLUNK egymásnak. Te ezt nem tetted. Pedig a vitalapok pont arra valók, hogy azon ütköztessük a különböző álláspontokat.
Mivel Te nem válaszoltál, most visszaállítom. Felhívom figyelmedet, hogy szabályaink szerint 3x nem állítható vissza egy szerkesztés.----Linkoman vita 2014. november 18., 19:46 (CET)Válasz

Engedély képekhez[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Fájl:MSZDP 1890 logo.png kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt az {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérés oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, PallertiRabbit Hole 2014. november 18., 23:06 (CET)Válasz

Blokkértesítő jogi fenyegetés miatt[szerkesztés]

Tisztelt Elnök Úr! Tájékoztatlak arról, hogy ez egy enciklopédia, amelynek építésén önkéntes szerkesztők dolgoznak, segítve egymás munkáját. A vitalapokon nem nevezzük egymást féregnek, azért, mert tiszteljük egymást, egymás véleményét – még akkor is, ha némely esetben ezek a vélemények ütköznek. Meglepnél vele, ha kiderülne, hogy az MSZDP XVI. kerületi elnökségi ülésein, megbeszélésein ezzel a hangnemmel és vitaindító felütéssel szabadna kommunikálni.

Ha a jogi út mellett döntenél, mi abban nem tudunk megakadályozni. Ebben az esetben viszont nem szerkesztheted tovább a Wikipédiát addig, míg a jogi eljárás le nem zárul azért, hogy biztosítsuk azt, hogy az eljárás minden további mozzanata csak a megfelelő jogi csatornákon folyjon. Ha az érintett maga a Wikipédia, akkor vedd fel a kapcsolatot a Wikimédia Alapítvánnyal. Ne írj jogi fenyegetéseket a Wikipédiára.

Ha egy wikipédiás vita kapcsán jogi fenyegetést teszel, vagy jogi útra tereled a kérdést, akkor blokkolásra kerülhetsz a Wikipédia szerkesztéséből azért, hogy más csatornákon való tevékenységek ne súlyosbítsák a jogi eljárás végeredményét. A jogi fenyegetéseket tevő szerkesztők tipikusan időkorlát nélküli blokkolásban részesülnek addig, míg a jogi fenyegetés vagy eljárás érvényes, illetve folyamatban van.

Szerkesztéseidet jogi fenyegetés miatt, határozatlan időre felfüggesztettem. --PallertiRabbit Hole 2014. november 20., 07:53 (CET)Válasz