Szerkesztővita:Kronosz

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kronosz 17 évvel ezelőtt a(z) Kösz (Kronosz) témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Kronosz!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Iller vitalap 2006. december 22., 11:58 (CET)Válasz


Bevezetés (Kronosz)[szerkesztés]

Üdvözöllek a Vita cikkemben, arra kérnélek, hogy ha hozzászólsz, mindig úgy tedd, hogy előbb adj egy címet a hozzászólásodnak, és utána zárójelbe beleírod a nevedet. Pl. Bevezetés (Kronosz) és tartalomjegyzékesen írjál. Előre is köszönöm.

Törlés (Immanuel)[szerkesztés]

Wikipédia:Azonnali törlés, írd ide a mai dátum alá a cikk címét amit törölni szeretnél, és indokold meg, hogy miért. Jelen esetben duplikátum az indok. Majd egy adminisztrátor törölni fogja.--Immanuel 2006. december 22., 21:38 (CET)Válasz

Képek (Lily15)[szerkesztés]

A képek a commonsból valók, ott még lehet válogatni. Kezdőlap→társlapoknál megtalálod. a Thor angolul is Thor:). Az első képhez kellene még egy képaláírás. --Lily15 üzenet 2006. december 27., 18:17 (CET)Válasz

Képek (Kronosz)[szerkesztés]

oké köszi megtaláltam --Kronosz 2006. december 27., 19:47 (CET)Válasz

Kérdés (Kronosz)[szerkesztés]

Hogy lehet ilyen tartalomjegyzéket belinkelni mármint, hogy egy oldalra akarok egy olyan linket, hogy ha rányomnak, ugorjon egy cikkre, de a cikken belül is egy bizonyos részre remélem érted, hogy mire gondolok --Kronosz 2006. december 27., 20:04 (CET)Válasz

Válasz (Lily15)[szerkesztés]

Ha jól értem, egy másik szócikk bizonyos alcímére? a szócikk címe és az alcím közé teszel egy kettőskeresztet, pl. így: [[Wikipédia:Kocsmafal (egyéb)#Válide Szultán vagy válide szultán?]], s így fog kinézni: Wikipédia:Kocsmafal (egyéb)#Válide Szultán vagy válide szultán?.

S úgyanúgy kell vele bánni, mint a többivel. --Lily15 üzenet 2006. december 27., 20:13 (CET)Válasz

Siker (Kronosz)[szerkesztés]

igen erre gondoltam köszi --Kronosz 2006. december 27., 23:54 (CET)Válasz

Manonka (Dami)[szerkesztés]

Szia. Kérlek ne szerkeszd Manonka usrlapját, még ha te is vagy ő ezzel a felhasználói névvel. Kérlek vedd a fáradtságot az átjelentkezéssel, nehogy illetlennek találják, hogy mások szeméyes userlapjába beírsz. Köszi, további jó szerkesztést, akármilyen néven. (ui. ha nem te vagy Manonka állj le :)) --Dami reci 2007. január 8., 20:32 (CET)Válasz

Egyébként ti testvérek vagytok? Üdv a wikin mindkettőtöknek. --Dami reci 2007. január 8., 20:34 (CET)Válasz

Válasz (Kronosz)[szerkesztés]

Nem én vagyok Manonka ő a rokonom és csak segítettem neki --Kronosz 2007. január 8., 20:37 (CET)Válasz

Üdv (Dami)[szerkesztés]

Jól van, nem gond akkor, üdv a wikin!--Dami reci 2007. január 8., 20:38 (CET)Válasz

Kösz (Kronosz)[szerkesztés]

Kösz --Kronosz 2007. január 8., 20:42 (CET)Válasz



Kedves Kronosz!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület