Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Hoi/Archív 1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Winston 14 évvel ezelőtt a(z) Vitalapok szerkesztése témában
Köszöntünk a Wikipédiában, kedves Hoi!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. Ott, a szerkesztői lapodon írhatsz az érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Csigabiitt a házam 2009. november 6., 22:03 (CET)


If you don’t speak Hungarian, please click here.

Szia! A vitalapom bal oldalán, az eszközök között. A regisztráció nem baj, és nem árt, hátha még sokat akarsz szerkeszteni. Csigabiitt a házam 2009. november 6., 21:57 (CET)

viccelsz?

ezek utan ???

OK, hol? A vitalapod baloldalan ezek vannak:

   * Mi hivatkozik erre
   * Kapcsolódó változtatások
   * Szerkesztő közreműködései
   * Rendszernaplók


Bocsánat a közbeszólásért: nem vitalap, szerkesztői lap [1], itt bal oldalt van az e-mail küldése. Data DestroyerMi fáj, gyere mesélj... 2009. november 6., 22:06 (CET)

   * Speciális lapok
   * Nyomtatható változat
   * Link erre a változatra

melyik vezet az email cimedhez?

Beállítások

A Beállítások fülön (jobb felső sarok), alul add meg az e-mail címed, és az első két dobozt pipáld be. Akkor az eszközök között meg fog jelenni az e-mail küldési lehetőség. Mára nekem tényleg ennyi volt, holnap tudok csak válaszolni. Szia. Csigabiitt a házam 2009. november 6., 22:10 (CET)

OK, de tovabbra se ertem, hogy TE miert nem irsz egy nyamvadt emailt nekem.

nem lenne egyszerubb?


ez igen. Kosz szepen.

Bar mar a neved is elfelejtettem.

Tenyleg kosz.

Option B

Szia! Próbáljuk meg még egyszer. A jobb felső sarokban kattints a „beállításaim” menüpontra. Ezen belül, alul van a levelezés ablak. itt adj meg egy e-mail címet, pipáld be legalább az első két jelölőablakot. Ne felejtsd el megnyomni a „Mentés gombot”. Utána a vitalapomat vagy a szerkesztői oldalamat megnyitva az eszközök ablakban megjelenő „E-mail küldése ezen szerkesztőnek” menüben tudsz e-mailt írni. Ne haragudj, te akarsz magán e-mailt írni, akkor egy picit tegyél is valamit az ügy érdekében. Csigabiitt a házam 2009. november 7., 15:59 (CET)

Nagy szeru, ezt mind megtettem.

Apro nuansz, hogy a jeloloablakokat nem tudom bepipalni, mert szurkek.

Jo ez igy vagy rendszer hiba?

de az elso be van magatol pipalva.

mindezek utan megkaptam a rendszertol az emailt a kodommal

Valaki, valószínűleg te, ezzel az e-mail címmel regisztrált ....

majd rakattyintva jott a nem vart uzenet:

Nem megfelelő kód. A kódnak lehet, hogy lejárt a felhasználhatósági ideje.

Szoval a 4 mondatbol a masodik vegeig se jutottunk 24 ara alatt el.

Hoi vita 2009. november 7., 16:08 (CET)

Mar a masodik mas szerkeszto szur le hogy cinikus vagyok.

Bocs, de te nem vagy az?

Veszed a faradsagot es kiderited a nevemet, majd egy "pici tevest" varsz tolem.

Oltari nehez lenne raszannod 30 masodpercet es irnal vegre egy emailt nekem?

Hoi vita 2009. november 7., 16:10 (CET)

Bocsi, de en mar orakat szorakoztam el veled.

Tegnap a 10 foku skalan 2-nel jart nalam a wiki.

Tgr-nek sikerult ezt 4-re felvinnie.

Ma ujra levitted 2-re. Ha sikerul nullara levinned, akkor befejeztem a wikipediaval. Nem tudom, hogy te is egyetemi professzor vagy-e mint en. de nekem erre nincs idom.

Ha az volt a celod az egesszel, hogy megutaltasd magadat es a wikit, akkor kezdesz sikerrel jarni.

Hoi vita 2009. november 7., 16:13 (CET) (Szerkesztési ütközés után)

A jelenség meglepő, a választ nem tudom. A kérdést felvetettem a műszaki kocsamafalon, szerintem hamarosan választ kapsz(unk). A feltevésed, hogy a te e-mail címeddel regisztráltam, visszautasítom. Csigabiitt a házam 2009. november 7., 16:16 (CET)

Latom te is kezdesz uldozesi manias lenni. Ne legy!

Mibol gondolod, hogy az a feltevesem, "hogy a te e-mail címeddel regisztráltam" ?

nem hiszem, hogy mondtam ilyet.

Szoval mibol gondolod, hogy en ezt gondolom?

Hoi vita 2009. november 7., 16:19 (CET)

En csak annyit mondok, hogy a nevem es a munkahelyem ismereteben egy egyszeru kereses utan maris tudod az email cimemet.

Amennyiben arra a cimre irnal egy levelet, nem kellene itt az egesz vilag szeme elott ezt a teljesen parttalan es felesleges vitat folytatnunk.

vagy te nem ertesz ebben egyet?

Hoi vita 2009. november 7., 16:21 (CET)

(Két szerkesztési ütközés után)

Egy pillanatra állj meg, és hagyd abba a személyeskedést! Itt a Wikipédián nem annak alapján itéljük meg a szerkesztőket, hogy professzorok-e vagy sem, hanem annak alapján, amit tesznek. Van olyan szerkesztő, akinek nincs egyetemi végzettsége, és többet tett a WP-ért, mint sok más szerkesztő együttvéve. Egyébként én villamosmérnök vagyok, nálad idősebb, de nem kérkedek egyikkel sem, mert ezek nem érdemek, hanem állapotok. Csigabiitt a házam 2009. november 7., 16:23 (CET)

Menj csk egy pár sorral feljebb: „Valaki, valószínűleg te, ezzel az e-mail címmel regisztrált ....

majd rakattyintva jott a nem vart uzenet:”. Kinnek van üldözési mániája? Csigabiitt a házam 2009. november 7., 16:25 (CET)

tul

Ugylatszik nem csak tul oreg vagy (ki is kerkedik?),

hanem tul regen regisztraltal. en csak a reg levelbol ideztem.

Hogy biztosan ertsed, akkor most tobbet idezek:

Date: Sat, 07 Nov 2009 09:12:08 +0000 From: <wiki@wikimedia.org> To: Subject: Wikipédia e-mail cím megerősítés

Valaki, valószínűleg te, ezzel az e-mail címmel regisztrált "Hoi" néven a Wikipédiába, a(z) IP-címről.

Annak érdekében, hogy megerősítsd, ez az azonosító valóban hozzád tartozik, és hogy aktiváld az e-mail címedet, nyisd meg az alábbi linket a böngésződben:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Special:ConfirmEmail/779619ad3c9b0c5c6cac50c2fcfbdac6

Ha ez *nem* te vagy, ne kattints a linkre. A megerősítésre szánt kód felhasználhatósági ideje lejár: 2009. november 14., 09:12.

ERTHETO ?

Hoi vita 2009. november 7., 16:31 (CET)

Masreszt legy szives es ne a "szemelyeskedesre" valaszolj, hanem a lenyegre. Nem lenne egyszerubb a 30 secet raszannod, mint itt lassan orakat elcsevereszni velem arrol, hogy miert nem csevereszunk inkabb kettesben?

Hoi vita 2009. november 7., 16:34 (CET)

Meg valami nem vilagos, a kocsamafalon melyik problemat vetetted fel?

a kis szurke negyzeteket, amikre nem lehet klikkelni?

vagy a nem megfelelo emailben kapott kodot?

Hoi vita 2009. november 7., 16:42 (CET)

Kérlek, ne kiabálj! Aki kiabál azzal nem érdemes beszélgetni. Nem vagyok túl öreg, csak annyit mondtam hogy nálad idősebb vagyok, és ezzel nem kérkedek. A WP-ba tavaly nyáron regisztráltam. Kérlek, ha idézel, csak pontosan. A kocsmafalon az összes problémádra rákérdeztem. Egyébként csupán segíteni akartam neked, ma mások is többször törölték a szöveget a szócikkből. Én hívtam fel a figyelmüket arra, hogy van OTRS engedélyed. Csigabiitt a házam 2009. november 7., 16:50 (CET)

nagyon koszonom a kedvessegedet.

Hoi vita 2009. november 7., 16:53 (CET)

Különben a http.//www........../hoi.htm oldal nem nyílik meg, vagyis az e-mail címed nem tudhatom. Bár ami igaz, az egyetm többi címéhez hasonlóan képeztem, és írtam neked e-mailt. Csigabiitt a házam 2009. november 7., 17:10 (CET)

Kedves Hoi,

kár ekkora ügyet csinálni egy félreértésből. Csigabi semmi rosszat nem akart, amikor kitörölte a szöveget, egyszerűen a Wikipédia egyik előírását tartotta be. Akik régóta itt vannak, azok hajlamosak elfelejteni, hogy egy újonnan érkezőnek mennyi minden nem magától értetődő – ez se nem rosszindulat, se nem lekezelés, a legrosszabb esetben is csak az empátia hiánya. Nekem úgy tűnik, lényegében már semmilyen vitátok nem lenne egymással, csak mivel "bal lábról" indult a párbeszéd, mindketten a lehető legnegatívabb olvasatban értitek, amit a másik ír. Nem próbálnátok meg újból kezdeni?

Az emailcímmel kapcsolatos jelölőnégyzetek egyébként le vannak tiltva, amíg meg nem erősíted a címedet, de nem is szükségesek ahhoz, hogy levelet tudj küldeni más szerkesztőknek – csak maga a megerősítés kell. A megerősítő link talán azért nem működik, mert közben kiküldtél magadnak egy új ellenőrző levelet? A szoftver mindig csak az utolsó ellenőrző kódra emlékszik. Mindenesetre a beállításaidnál küldhetsz magadnak új levelet. – TgrvitaIRCWPPR 2009. november 7., 17:54 (CET)

Vitalapok szerkesztése

Szia!

A vitalapokról nem szokás törölni az ott elhangzottakat, mert az később nehezen követhetővé teszi a korábbi megbeszéléseket. (Alkalmasint egyesekben a hamisítás gyanúját is felvetheti.) Kérlek, a jövőben tartózkodj ettől!

Winston vita 2009. november 9., 08:46 (CET)

Na ja, es akkor mire van a laptortenet?

Hoi 2009. november 9., 21:17 (CET)

Kérdés, címzettek: Csigabi, Hoi, Timish

Lásd: [2].