Szerkesztővita:Gergő90/Archív10

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 3 évvel ezelőtt a(z) A Vuk epizódjainak listája témában


Hupikék törpikék

Szia Gergő90.

Képzeld el, az RTL Klub által vetített MTV-s szinkronos Hupikék törpikék című rajzfilmsorozat a TV2 vetítésére került. – Gabest vita 2020. január 12., 10:07 (CET)

Háry János (film, 1983)

Szia! Meg ne haragudj, kérlek, ezért a szerkesztésemért. A szerkesztési összefoglalóba írtam az indoklást. Köszönet a feljavított a filmkockáért! – Regasterios vita 2020. január 29., 15:28 (CET)

We sent you an e-mail

Hello Gergő90/Archív10,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery vita 2020. szeptember 25., 20:51 (CEST)

Visszajelzés (rajzfilm)

Halihó, Gergő90.

Nézd meg a Visszajelzés (rajzfilm) cikket. – Gabest vita 2020. szeptember 30., 17:33 (CEST)

A Vuk epizódjainak listája

Üdv Gergő90! Értesítelek, hogy az általad létrehozott A Vuk epizódjainak listája szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/A Vuk epizódjainak listája oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2020. október 24., 07:28 (CEST)