Szerkesztővita:Cassandro/Levéltár01

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Vince 16 évvel ezelőtt a(z) Államtitkár témában

Ugyanabban a percben voltunk a halál hírnökei. Hetven


sablon

Szia, ha új sablont csinálsz akkor írd be a megfelelő helyre... kösz! --grin 2005. március 3., 23:14 (CET)

viszont :)

örülök, hogy segíthettem némi korrekcióval, elütésjavítással. Szaporítsd sikeresen a politikusokat! :) Váradi Zsolt 2005. március 8., 13:55 (CET)

Szűrös

Szia! A Szűrös-cikk első olvasásra elfogultnak tűnt számomra. Most már nem. Üdv. OsvátA. 2005. március 25., 07:54 (CET)

Rokonság

Szia!

Nem vagyunk mi esetleg rokonok? ;-) Én ugyan nem tudok róla, hogy azok lennénk, de hátha mégis...

--DHanak :-V 2005. június 10., 04:11 (CEST)

Nekem van Gábor és András nevű rokonom is, ők Hanák Péter történész fiai. Péterről esetleg nem tudod, hogy rokonod-e vagy sem? Hátha mégis... Ha nem, nem, az se baj.

--DHanak :-V 2005. június 10., 22:22 (CEST)

Horváth Balázs

Remek, pont egyszerre kezdtük el szerkeszteni, de te hamarabb nyomtál gombot. Mellesleg jobb is lett a cikked :) Egy-két apróságot még javítottam rajta azért. --Nessie 2006. július 2., 12:42 (CEST)

Mikola István

Teljesen összekevertél dolgokat [1].

A kampány során sok vitatott kijelentést tett, amit később Deutsch-Für Tamás a párt választási vereségének egyik fő okaként említett. Pártja Fejér megyei listájának éléről jutott be az Országgyűlésbe. Az alakuló ülés előtt terjengtek olyan hírek, mely szerint lemond mandátumáról, amit később cáfolt.
  1. Nem Deutsch-für, hanem Orbán beszélt a választási vereség fő okairól.
  2. Orbán a választási vereség fő okaként nem Mikolát emelte ki, hanem (például) azt, hogy az emberek nem hitték el, milyen az ország valós helyzete (ma már ezen túl vagyunk), meg a fővárosi helyzetet stb.
  3. Orbán Mikolát bírálva nem azt mondta, hogy mi volt a választási vereség legfőbb oka, hanem azt, mit tettek szóvá a legtöbben.
  4. Deutsch többeket bírált (vagy még inkább, beszámolt ilyen bírálatokról), de név nélkül. Nem lehet tudni, Mikolát említette-e.
    1. politika forró téma, légyszi figyelj oda, amikor ilyen cikkeket írsz. Engem is sikerült teljesen összegabalyítanod, többször át kellett néznem a cikket, hogy mi a fene van valójában (pedig utálok politikai riportot olvasni) [2] Köszönettel: <fontcolor="green">♥: Gubb     2006. augusztus 18., 08:50 (CEST)

Rendben, az egyik kérdésben igazad van: Deutsch említette Mikolát. A másik kifogás azonban áll: nem a fő okaként jelölte meg. Az is megfontolandó, hogy ne használjunk (kizárólag) mszp-s pártlapot (nol) jobboldali politikusról szóló cikkhez, főleg ne ilyen rövidet. Főleg pedig nézzünk utána a dolgoknak, hiszen nem Mikola eredeti kijelentései, hanem jobbára azok eltorzított változatai és mindenféle rosszindulatú belemagyarázások ártottak a Fidesznek, ezt talán ki kellett volna emelni. Gubb     2006. augusztus 21., 16:13 (CEST)

Életkor

Szia! Szerencsére még nagyon az elején vagyunk így lehet esetleg javítani a "Halálozások..." szócikken. Szerinted a "Kor" oszlop helyett ne legyen itt inkább "Születési év"? Jobban illeszkedne az összes év-oldalon megjelenő adatokhoz. Csak gondold meg, nem erőszak :) --Burumbátor Burum kerekasztala 2007. április 22., 15:07 (CEST)

Lakhely

Szia! Láttam, hogy budapesti vagy. Most többen is próbálunk kategórizálni asszerint, hogy hol lakunk (Sablon:User lakhely). Ha szeretnéd akkor az ott található budapesti sablont kiteheted az userlapodra, ha nem akkor légyszi csak ennyit írj a lapod legaljára: "Kategória:Budapesti wikipédisták". Köszi Szajci 2007. június 29., 17:36 (CEST)

Államtitkár

Ó, köszi, ezt nem tudtam :) --Vince blabla :-) 2007. október 11., 12:41 (CEST)