Szerkesztővita:Burrows/Archív1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Nullextrakadémia 15 évvel ezelőtt a(z) Gettó témában

„Ez a vitalap egy élő személyhez szól, tehát a benne szereplő téves állítások teljesen összezavarhatják a szerencsétlen usert, vagy más módon kárt okozhatnak neki. Különösen ügyelni kell arra, hogy az üzeneted azt fejezze ki, amit akartál írni. Ha a válaszaim között valami értelmeset találsz, az csak a véletlen műve lehet, nyugodtan távolítsd el!”

Üdv! Az általad beírt szöveg egy másik weblapról származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek, fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési segédletet. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! ~~~~

Üdvözlet! De egyébként, szia! Köszöntelek a magyar Wikipédiában!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - SyP 2006. december 31., 12:09 (CET)


1593 a költészetben

Írtam neked a cikk vitalapján.--Linkoman 2007. január 6., 19:39 (CET)
Az angol Wiki másfél millió szócikket tartalmaz, a miénk még 50 ezret sem. Ezért fontos, hogy valamilyen logika szerint haladjunk, önmagában még az sem döntő, ha az angol Wikin lenne egy ilyen lap (megnéztem, ott sincs!)
Az "Évek az irodalomban" egyébként jó ötlet, csak nem ötletszerűen 1593-nál kellene elkezdeni, hanem valamilyen 20, vagy 21, századi évtől. Érdemes megnézned, milyenek pl. az "Évek a filmművészetben" lapok.
Önmagában az 1593 a költészetben felesleges, mivel az inoformáció születésre illetve halálozásra vonatkozik, tehát az 1593 szócikkben szépen elfér.
Remélem, meggyőztelek.--Linkoman 2007. január 6., 19:56 (CET)

Dunántúl

Kedves Burrows, már van [[Dunántúl] szócikkünk és abban 2régiók" alfejezet. Ajánlom, egyesítsd a cikked szövegét ezzel a szócikkel, mivel ugyanúgy a Dunántúlról szól és zárójeles kifejezés nélkül sokkal könnyebben megtallja a kereső. Remélem, egyetértesz ezzel.--Linkoman 2007. április 29., 21:35 (CEST)

dunántúl 2

Hali, a Kép:Dunántúli turisztikai régió.gif nem pontos, mert ha az a turisztikai régiókat mutatja, (mert pl a Balatont külön jelöli), akkor a Dunakanyar és Esztergom a Bp-Közép-Duna-vidéki tur. régió része kéne hogy legyen, tehát azt ugyanúgy ki kéne jelölni mint a Balatont. Szal A térkép északkeleti részéből ki kéne hasítani Egomot. Villy/Üzenet 2007. április 29., 22:18 (CEST)

Lakhely

Szia! Láttam, hogy makói vagy. Most többen is próbálunk kategórizálni asszerint, hogy hol lakunk (Sablon:User lakhely). Ha szeretnéd akkor az ott található makói sablont kiteheted az userlapodra, ha nem akkor légyszi csak ennyit írj a lapod legaljára: "Kategória:Makói wikipédisták". Köszi Szajci 2007. június 8., 22:04 (CEST)

Szvsz

Ezer köszönet! Diabytalk to me 2007. október 21., 21:34 (CEST)

User informatikasablon

Szia! Látom ritkán jársz erre. Ha mégis, szedd ki az oldaladról a [Kategória:User informatikaisablonok|Html0] részt, mert így a userlapodat is a sablonokközé veszi fel. – Zimmy Há mér? Mér? Nem? De! 2008. március 27., 15:55 (CET)

Szalcsi .VS. Polgár

Szia! Lehet, nem tudom... ... valahol mintha ezt hallottam volna, nem igazán tudom. Egyik youTube-os videóban (de lehet szarul vágták össze és megkevertek a készítők). Nevezd vissza ha szerinted nem ez a neve... -Dokee ~ vita 2008. március 30., 21:18 (CEST)

Löw Móritz

Szia! Ez a Löv mitől lett asztrológus? Az enwikiben csillagász, a munkáinak címe és a pályafutása csillagászra utal, a kategóriája csillagász (ha tényleg asztrológus, akkor meg ez nem jó). Az enwiki a Jewish Enc.-ra hivatkozik, de az online változatban nincs benne Löw. Bináris ide 2008. április 11., 14:46 (CEST)

Egyértelműsítés felhasználói allapon

A(z) User:Burrows/Makó városrészei lapon módosítottam egy hivatkozást, amely a(z) Zsidó egyértelműsítő lapra mutatott. Szívből remélem, hogy ez megfelelt a szándékaidnak. Ha nem, akkor a gazdám nevében elnézést kérek. BinBot vita 2008. április 22., 12:37 (CEST)

Gázmotoros hőszivattyú

Szia Burrows! A WP:C-n és a fenti szócikk vitalapján valaki jelezte, hogy nem jogsértő az anyag, mivel te raktad jogsértőre, utánanéznél ennek? Köszi! Üdv, Cassandro Tahdita+Streit... 2008. május 1., 22:19 (CEST)

Azonnali

Szia! Örülök, hogy azonnalira raksz szócikkeket, viszont egy jótanács: írd alá a sablont (tudod a ~~~~), természetesen a kapcsos zárójel előtt. :-) Cassandro Taħdita+Streit... 2008. május 2., 22:27 (CEST)

Egyházi vagy vallási

Talán elkerülte figyelmedet, hogy ezügyben egy másik szerkesztővel éppen vitatkozgatunk, kapcsolódj bele vagy várd ki a végét, de addig ne javíts, ha szabad kérni. Kösz, – m-ta vita 2008. május 5., 12:28 (CEST)

Penny-logo, Hajdúsámson címere...

Akkor én félreértelmeztem a helyszín nevű sort, mivel én a feltöltés helyére gondoltam. Elnézést.

Madura mate Email nem üzenőfal B 2008. május 6., 19:30 (CEST)

Rendeben van. Legközelebb jobban odafigyelek.

Madura mate Email nem üzenőfal B 2008. május 6., 19:39 (CEST)

Dunabogdány

Kedves Burrows! A félreértések elkerülése véget közlöm, hogy a Dunabogdányi lapról a mai nap véglegesen levettem a nyaralónk fotóját, és egyben a galleryből is törötem. Gondolom, hogy viccnek szántad azt hogy Dunabogdány cimere fölé helyezted a nyaralónk fotóját. Egyébként, a különben nem csúnya nyaralót nem én terveztem és építettem. A nyaraló fotója helyébe én helyeztem el a római katolikus templomról készűlt felvételt.Üdvözlettel:– Rimanóczyjeno vita 2008. május 21., 21:27 (CEST)

P.S.: A fotókat eredetileg az "user" bemutatkozó lapomra akartam feltenni. Késöbb pedig elfelejtettem a "gallery"-ből törölni.(most megcsináltam)

re:Dunabogdány

Kedes Burrows!

Köszönöm a válaszodat. Elnézést kérek, hogy azt hittem te raktad fel a képet. Gondolom most már tisztáztuk a dolgot. Nekem kellemetlen volt a kép feltétele, mert úgy nézhetett. ki, hogy én reklámozom a nyaralót, Dunabogdány műemlékei helyett. Ezek szerint nem tudjuk, hogy ki rakta fel a képet. Egyébként az összes műemlékeket ábrázoló képet én fényképeztem a közelmultban. Mégegyszer elnézést kérek, hogy téged gyanusítottalak. Üdvözlettel: – Rimanóczyjeno vita 2008. május 22., 07:50 (CEST)

P.S.: Az általam szerkesztett témák az "USER" lapomon tekinthetők meg

HMVH Díszpolgár

Okés, értettem. Azt hittem ennyi. De legközelebb akkor az első sorba dobj ki egy {{építés alatt}}(?) sablont, és akkor nem írok bele. Doktorovics levelesláda! 2008. május 27., 16:20 (CEST)

Travian

Ennek ugyan írhatsz, egy szót sem ért belőle... Egyébként már visszavontam. Crosswiki vandál a lelkem, már jelentettem a Metán. Bináris ide 2008. május 27., 19:22 (CEST)

Barnstar

Kösziiii! :) – Alensha üzi 2008. május 31., 23:40 (CEST)

Azonnali + dühöngő

Szia Burrows! Köszi, hogy felavattad a Dühöngőt. Ja igen, ha azonnalira teszel valamit, nem kell törölni a szöveget, azt majd az adminok elintézik. :-) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 2., 15:50 (CEST)

Szerk. ütközés

Na, szépen leütköztél a Panoptikusság szócikknél. :-) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 3., 15:50 (CEST)

Makó népessége

Igen a KSH oldalán néztem meg! Akkor légyszi oda írnád forrásként!

Lacika455

Én köszönöm szépen!

Lacika455

Csongrád megye

Légyszi néz rá a megye lapjára mert valaki átirogatja késsőbi adatokra. És légyszi ird át a városait (2007)-es lélekszámra!

Köszönöm.: Lacika455

Köszi szépen!!

Lacika455  Magyarország


Paks

Szia. A múltkor ellenezted a Paks szócikk kiemelését és leírtad kifogásaidat. Eltartott egy darabig, de amit lehetett azt rendeztem kívánalmaid szerint. Kérlek nézzd át és ha gondolod írj még mit szeretnél bele, vagy módosítsd szavaztodat kérlek. Köszönettel.– Croom vita 2008. június 10., 15:15 (CEST)

Holokauszt tagadás

Helló! Olvastam üzeneted a holokauszttagadás szócikkel kapcsolatban. Keresek forrásokat, de időbe telik amíg megtalálom, mivel már nem tudom hogy hol olvastam.91.82.64.50 (vita) 2008. június 10., 19:49 (CEST)

Népesség

Jó alátámasztom!


Paks

Szia. Nekifutottam újabb kérelmeidnek, nagyjából mindent sikerült mecsinálni. Kérlek nézz rá ismét és most már támogasd, ha nincs ellene kifogásod :) Üdv– Croom vita 2008. június 11., 16:28 (CEST)

Punk

Szia! Ilyen esetekben használd a visszaállítást. Pilgab üzenet 2008. június 12., 18:59 (CEST)

A baj ott volt hogy legelőször ő kétszer törölt, te pedig csak a másodikat vontad vissza. Azután ő törölt még egyet és te már csak azt vontad vissza. Ezért jó a visszaállítás, mert az egy szerkesztő összes szerkesztését eltünteti. Pilgab üzenet 2008. június 12., 19:04 (CEST)

Paks

Szia. Ne haragudj, hogy folyton ezzel jövök, de tegnap írtam, hogy javítottam a Paks szócikkben a kérelmeid szerint. Nem tudom miért nem kapta meg a géped az üzenetemet. Légyszíves pillants rá, és mostmár ha jónak látod támogasd a cikket. Köszönettel– Croom vita 2008. június 12., 20:45 (CEST)

Szia. Ismét jelentkezem, teljesítve vannak kéréseidet. Üdv– Croom vita 2008. június 14., 15:44 (CEST)

Wikimail

Szia! E-mail vagyon folyamatban feléd! :-) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 15., 00:27 (CEST)

Paks

Szia. Kívánságod számomra parancs, az új térkép lábaid előtt hever :) Üdv– Croom vita 2008. június 15., 12:33 (CEST)

Átírtam a ceruzával írt városrészeket is.– Croom vita 2008. június 15., 12:54 (CEST)

Szerintem így rosszabb lett, de Te tudod :)– Croom vita 2008. június 15., 13:11 (CEST)

Hálás köszönet, amiért megcsináltad a térképet.– Croom vita 2008. június 15., 13:27 (CEST)

Nincs forrás

Nem kötözködésből írom, és nem szándékos bajkeresésből szerkesztek néha anonim formában, technikai okokból, de azért legközelebb jobban figyelj oda, mit vonsz vissza, mert úgy látom mostanában mintha egyre többen ugranának az anon szerkesztésekre, és alig nézik meg, hogy miről is van szó. A forrás maga a kritika! Pupika 2008. június 17., 19:51 (CEST)

kabala

Igen, ugyanaz :) a neve nazar. A szöveg szerint Görögörszágból kapta. Tök vicces, hogy a görögök török csecsebecséket árulnak (ezek szerint), mert hogy ez nem görög cucc, az hót ziher Vigyor. – Timiş Volkan... üzcsi 2008. június 17., 21:23 (CEST)


Földi Tamás

Szia. Újraírtam a szócikket, a puszta tényekre szorítkozva. Remélem, ez megfelelő: http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6ldi_Tam%C3%A1s/%C3%9Aj. Üdv. – Civilista vita 2008. június 17., 22:54 (CEST)


Székely Nemzeti Tanács

Szia. Ne haragudj, de szerinted miért van kirakva, hogy "karbantartás alatt"??? Éppenséggel a "KAMU" linkek anyagát fordítom éppen... Gondolom, ha kicsit türelmesebb vagy, mint ahogy mindenkitől kértem a vitalapon, rájössz, hogy nem "KAMU" interwikikről van szó! Szerintem rád is vonatkozik a "A szerkesztési ütközések elkerülésének érdekében lehetőleg ne állítsd vissza a cikket az előző verzióira, amíg az átdolgozás be nem fejeződik, és használd a vitalapot, mielőtt szerkeszted." Köszönettel a további türelmedért. Ercsaba74 2008. június 19., 16:29 (EEST)

Mancs

Kösz, hogy javítottad az iw-t. Ilyenkor légyszi nézd meg a többi WP-t, ahol szerepel a link, különben a buta botok visszarakják a rosszat :) – Alensha üzi 2008. június 20., 14:39 (CEST)

Üdv a soraink között

Szia! Grat a járőrbithez! Kezdetben nézd meg a Wikipédia:Járőrök kézikönyve lapot, csak hogy lásd, hogy miket tudsz majd művelni. :-) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 24., 00:14 (CEST)

szeged, miskolc, egom

miért lenne az? (jó, egom esetleg, de csak mert szeretem ugratni villyt :) a többi közt viszont van olyan is, ami nem várs, legyen akkor település inkább. megyénként szt akartam bontani, de lusta vok hozzá. :) ~ Alensha  üzi 2008. június 24., 17:28 (CEST)

ha elfáradsz, szólj, folytatom :) ~ Alensha  üzi 2008. június 24., 22:53 (CEST)

azon én is röhögtem, biztos valami helyi intézmény... ~ Alensha  üzi 2008. június 24., 22:58 (CEST)

Hátha Nullextra tud rá valamit mondani, ő ha minden igaz odavalósi. :-) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 24., 23:04 (CEST)
No, akkor mindjárt meg is kérdezem tőle. Már előre kiváncsi vagyok a válaszra :-) – Burrows vita 2008. június 24., 23:08 (CEST)

Majd licencet tegyél a MÉ logójára, mert most listázza a nincslicenc kategória, amiben takarítok. ~ Alensha  üzi 2008. június 24., 23:39 (CEST)

Meglepi...

Járőrök csillaga
Köszönetképpen az FV-folyamatos figyeléséért és a vandalizmusok revertelésért. Csak így tovább ;) Istvánka posta 2008. június 24., 23:55 (CEST)

Gratulálok, mindenképp megérdemled! :-) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 25., 00:07 (CEST)

dvár

Téwich Viktorné: Magángyûjtemény a svábok mindennapjairól (Kinizsi utca 18.) 18 órától folyamatosan látogatható Téwich Viktorné kiállítása, mely családi vendéglátással és élõ harmonikamuzsikával is kiegészül Német Közösségi Ház (Bezerédj utca 14.) 19 órától folyamatosan német nemzetiségi hagyományõrzõ kiállítás és gyûjtemény tekinthetõ meg, azt követõen borkóstolásra is lehetõség nyílik. (N-joy Rádió)

A Kinizsi utcáig nem baktattam le, a Bezerédj utcai helyszín viszont pár lépésre van tőlem, és valóban folyt itt némi szolid vigadozás a hétvégén, úgyhogy a hír második fele mindenképp igaz! :)

(A Kinizsi utcában tudtommal egy sváb népi emlékekkel berendezett szoba található: látni még nem láttam, de benne van a helyi köztudatomban ... ) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. június 25., 00:05 (CEST)

:)

Lökött Vigyor

(eltér) (történet) . . Balás Gábor‎; 12:27 . . (+79) . . Burrows (Vita | Szerkesztései | Blokkolás) (Két kategória hozzáadása (a ForróMacska használata nélkül))

ez nagyon jó Vigyor, csak User:Quisczicza meg ne lássa VigyorIstvánka posta 2008. június 26., 12:29 (CEST)

...a röhögés folytatódik Vigyor. Köszi! – Istvánka posta 2008. június 26., 12:33 (CEST)

Második felvonás röhögés

(eltér) (történet) . . Csanád vezér téri kápolna‎; 23:42 . . (+172) . . Burrows (Vita | Szerkesztései | Blokkolás) (Két kategória hozzáadása (ForróMacska most is kimarad a buliból))

Köszi! Ez így most lefekvés előtt jólesett VigyorIstvánka posta 2008. június 26., 23:47 (CEST)

Hát ja. Bekattantam Vigyor nálam ez már krónikus VigyorIstvánka posta 2008. június 26., 23:50 (CEST)

Járőrjog

Ömmm... az már bőven június volt. Vigyor Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 26., 22:24 (CEST)

Vandalizmus

...ez sajnos velejárója a dolognak! – Istvánka posta 2008. június 27., 15:12 (CEST)

Hogy egy közismert személyt idézzek: „Naná, mi az hogy, nagyon is!” :-) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 27., 15:14 (CEST)

lökött egy vandál :D de az nem is lenne rossz, ha elterjedne a pasik körében, hogy ha cigiznek, összemegy a... ~ Alensha  (megrögzött dohányzásellenes)  üzi 2008. június 27., 16:08 (CEST)

Szerénység

Sértegeted itt a feröerieket? Te antiferöerista szégyen! (Tehetséges emberek ilyet is elviselnek! Vigyor) Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 27., 22:46 (CEST)

Hunni - Alkotmány meg szereplés

Üdv Burrows!

Ha lesz időd olvasd el a válaszomat a beírásodra a Hunnia vitalap-on. Ha sikerült megválaszolnom a kérdéseidet, kérlek távolítsd el a npov bejegyzést a szócikkből.

Hun Históriás vita 2008. június 28., 09:31 (CEST)

Olyan vagy mint a villám :) Köszi. – Hun Históriás 2008. június 28., 09:38 (CEST)

Győr

Nem is tudom miről van szó!? Biztos félrenyomtam! Bocsi érte máskor jobban figyelek! És mit csináltam?

Lacika455 Magyarország

:))

Köszi!!! ~ Alensha  üzi 2008. június 28., 23:21 (CEST)

Győr portál

Köszönöm, hogy értékes idődből ennyit szántál rám de, nem győztél meg. Ugyanis ebben a demokratikus wikiben többnyire egyes szerkesztők diktálta szokásjog van. S mint tudjuk az erősebb, mint az irányelv, ami nem jogszabály és ezért nem kötelező betartani. Vagy a wikin elhatalmasodó infobox, sablonláz a kötelező, ami ugyan csili-vili, de semmire nem nem jó, mert sokszor részletesebb, mint egy-egy szócikk. Az egész feltünősdi nem takar el sokat csak a lényeget. Én úgy gondolom, ha az van rá kiirva, hogy szines tartalomajánló, akkor az elejére való, ha összefoglaló, akkor a végére. Eltérően más portáloktól azt szerettem volna, hogy a tartalomkinálás domináljon rajta. Tehát ne legyen az üres részeket kitöltő: hónap cíkke, hónap képe, általános hírek stb. :)) Ezzel egyik szerkesztőtársunkat sem akarom megbántani!! De hát legyen aminek lennie kell. Betajtom fejem a uniformizálás észerütlen követeményeibe, mert mást úgysem tehetek. Ugyanakkor volna egy szívesség kérésem. A portálnak az én elképzeléseim szerint az egésznek háttere zöld volna, utalva, hogy Győr sikvidéki. Az oszlopok száma kettő egyforma szélességű lenne. A szócikkek cimú rész is sablondobozban lenne. Több sablondobozra, - véleményem szerint - nincs szükség, mert aktív győri szerkesztőt nem sokat ismerek. Ha tudsz a számítástechnikai részben, segíts, Köszönettel – Sóhivatal 2008. június 29., 07:01 (CEST)

Kössz a választ. Nem akarok másokkal sem vitázni, mert a komfortizmus ngyon nagy területeket hóditott meg. Rakd a végére és kész! Habár Győr kivételével az összes városportál már kinn van a kezdőlapon. Azt szerettem volna ha a városportálok a földrajzon belül jelennének meg. – Sóhivatal 2008. június 29., 11:16 (CEST)

Az ADAGIO-sztori

Szia!

Nagyon jó, hogy megtaláltad az oldalt. A Sony BMG az együttes hivatalos lemezkiadója, ezért van meg az ő oldalukon is az érintett szöveg egy része. Miután tőlünk származik és voltak változások az együttes életében, ezért ha megnézed át is van írva a szöveg.

Üdvözlettel: Zsolt – Aláíratlan hozzászólás, szerzője dzsollo (vitalap | szerkesztései)

Mókusfiú

Hát igen, a Wikipédia sötétebb oldala :D ~ Alensha  üzi 2008. június 29., 21:32 (CEST)

Eltűnt mondat

Áh semmi, csak egyszerre szerkesztettünk a cikken és amit akkor épp beírtam, azt újra beleírtam. Nem tudom milyen noob kezdte a lapot, de úgy éreztem, miután olyan szépeket írt erről a csatornáról, hogy legalább csonkot kell belőle csinálnom.

Petrobolos vita 2008. június 30., 14:18 (CEST)

Pardonne-mois, el is felejtettem gratulálni a járőrök csillagáért. Grat!! – Petrobolos vita 2008. június 30., 14:39 (CEST)
Jaja, fönn vagyok. – Petrobolos vita 2008. június 30., 14:39 (CEST)

Előítélet

Honnan tudod, hogy pl. a győriek, az aszódiak, a füzesabonyiak, a kiskunfélegyháziak vagy a siófokiak megértenék? :-P Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 30., 14:34 (CEST)

Mellesleg, ha nem tévedek, több mint ötven éve nincs is megyeszékhely-státusza Makó Metropolisnak. Vigyor Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 30., 16:06 (CEST)
Mér, vót neki? :O ~ Alensha  üzi 2008. június 30., 19:54 (CEST)

Szégy, szégy...

...még szép :-) UI: jó ötlet a sablon, nekem teccccccik.Istvánka posta 2008. június 30., 19:33 (CEST)

Könnyebben megy ha beépíted a monobook.js-edbe. Az enyémből kilophatod a cselt, én is Syp kolesztől nyúltam le :-)Istvánka posta 2008. június 30., 19:35 (CEST)

Monobook

Privát beállítások. A tied itt van Szerkesztő:Burrows/monobook.js. Frissítsd a gyorsítótárat FF-ben CTRL+F5 és menni fog– Istvánka posta 2008. június 30., 19:41 (CEST)

Na és nézd meg mi jelenik meg ha szerkesztésre megnyitsz egy cikket vagy userlapot a szerkablak alján ;). Az ám a ForróMacsek :-)Istvánka posta 2008. június 30., 19:47 (CEST)

Vigyor Lebuktam VigyorIstvánka posta 2008. június 30., 19:52 (CEST)


Én szoktam használni őket, ha valami neked nem kell, akkor kigyomlálhatod nyugodtan az adott sort! :-). A te monobookod a te birodalmad :-)Istvánka posta 2008. június 30., 19:54 (CEST)

Sorközt tesz be, meg ilyenek, azért nem látszik. De mondom, nyugodtan kigyomlálhatod őket! – Istvánka posta 2008. június 30., 19:57 (CEST)

Mondjad mi nem kéne és megcsinálom én :-). A wiki lényege: holtig tanul az embör :)– Istvánka posta 2008. június 30., 20:01 (CEST)

Az monobook és nem moonbook. Vigyor Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 30., 20:04 (CEST)

Elvileg nincs! Nálam megy rendösen! – Istvánka posta 2008. június 30., 20:06 (CEST)

HeißeKatze: Oldal jobb felső sarkában „beállításaim” ---> „Segédeszközök” ---> Szócikkekkel kapcsolatos segédeszközök ---> felülről a harmadik. Cassandro Taħdita/Streit 2008. június 30., 20:12 (CEST)

Hú, ezt a meleg cicát én is akartam már kérdezni, hol lehet szerezni... Látszik, hogy a beállításaimba csak akkor nézek be, ha az aláírásomon variálok... :D ~ Alensha  üzi 2008. június 30., 20:37 (CEST)

Elvileg nincs! Nálam megy rendösen! – Istvánka posta 2008. június 30., 20:06 (CEST)


Most próbáld, de előbb CTRL+F5!– Istvánka posta 2008. június 30., 20:19 (CEST)

Na még egyszer CTRL+F5 és próba :)– Istvánka posta 2008. június 30., 20:26 (CEST)

Visszaraktam az első változatot. Továbbra sem értem miért nyitja meg a szöveg közepén :-(. Frissíteni, frissíteni. Talán ez a hiba, egyéb tippem nincs :-(

Oké. Törlöm, aztán megkérem Quiscziczát segítsen! Sajnálom, hogy nem jött össze :-(Istvánka posta 2008. június 30., 20:39 (CEST)

Nem vagyok technikai guru, ezért nem tudom megmagyarázni a sok mit és miértet:). De ha előkerül Dani talán segít! Az egygombos sablonozás pedig ábszolút kényelmes. – Istvánka posta 2008. június 30., 20:48 (CEST)

Spanyolviasz

Szia! Nincs semmi gond a spanyol viasz feltalálásával, ha ennek következtében kevesebb lesz az ilyen üdvözlés a wikin. Kérlek a jövőben is figyelj oda, hogy az új szerkesztők figyelmét a hibáikra úgy keltsd fel, hogy ne menjen el a kedvük a szerkesztéstől. Üdv és további jó munkát, – Dami reci 2008. június 30., 20:30 (CEST)

Ha figyelembe veszed a körülményeket (új szerkesztő, jó hiszemben bővíti a Wikipédiát, még ha szubcsonkokkal is), és azt hogy te erre egy kurta mondatban feleltél, melyben ráadásul a „ne” szót nagybetűkkel is írtad, szerintem az összhatás bántóra, de legalábbis nem tökéletesre sikeredett; az hogy utólag üdvözölted, az meg sajnos szintén kicsit rosszul jött ki, de erről nem tehetsz. Szerintem a megfelelően megfogalmazott sablonszöveg (akár a szubcsonk sablon szövege, az alany egyeztetésével; vagy amit te kezdtél el csinálni), mely barátságosan elmagyarázza, hogy „semmi baj nincs, csak azt szeretnénk, hogy még egy kicsikét tegyen hozzá a cikkeihez, az új cikkeinél meg várjon a mentéssel amíg kellően bő nem lesz” hatásosabb lehet, és nem harapja le a fejét, és talán nem üldözi el a szerkesztők 100%-át (csak ~80%-at, de a maradék 20 tiszta haszon:-).– Dami reci 2008. június 30., 20:40 (CEST)

Holdkönyv

Dani megcsinálta a monobookodat. Elvileg most már működnie kéne. Előbb frissítsd a gyorsítótárat CTRL+F5! – Istvánka posta 2008. június 30., 22:36 (CEST)

Daninak legyen hála!!! :-)Istvánka posta 2008. június 30., 22:40 (CEST)

Használd egészséggel!– Istvánka posta 2008. június 30., 22:41 (CEST)

No várjunk, teszek egy próbát anonként is, h van-e eltérés ebben a gördítősáv cuccban :-) – Burrows vita 2008. június 30., 22:42 (CEST)

Szívesen :) – dani 2008. június 30., 22:50 (CEST)

Sajnos nem tudom. Én is csak loptam :-). Infóval párhuzamos vagyok! – Istvánka posta 2008. június 30., 22:51 (CEST)

Ütközés

...hmmm, lehet, hogy rossz ötlet volt ajánlani neked a kütyüt, mert begyorsultál, leütköztél VigyorIstvánka posta 2008. július 1., 14:11 (CEST)

Robert Stirling vs. Stirling-motor

Helló!

Találtam egy szubcsonkot Robert Stirling néven, azonban a cikk maga nem a felfedezőről szól, hanem a motorról, amiről már van cikk. Most törölni kéne a szubcsonkot, vagy kiegészíteni az életrajzra és kitörölni belőle a motorra vonatkozóakat?

Üdv: – Petrobolos vita 2008. július 1., 21:33 (CEST)

Kössz.– Petrobolos vita 2008. július 1., 21:39 (CEST)

mdavid és az üdvözlések

Jó, hogy szóltál neki, de pár perccel lemaradtál ;) Mamirendelő 2008. július 2., 15:56 (CEST)


Azonnaliba...

rakni hogy lehet? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 86.101.24.84 (vitalap | szerkesztései)

Járőrködés

Köszönöm, hogy figyelsz! :-) Egymás után találtam két szerkesztésedet ([1] és [2]). Egyébként a bot azt csinálja, amire be van programozva, de a gazdája nem hibátlan, így nem árt, ha figyelünk rá(juk). Még egyszer köszönöm, és további jó munkát: Samat üzenetrögzítő 2008. július 3., 00:57 (CEST)

Téged keresnek :)

Szia! Az alábbi levelet kaptam az imént:

Nem nudom helyes úton járok e vagy sem.

Sajnos Vak vagyok és keresek segítséget.

Engedje meg kérem, hogy elmagyarazzam a problémamat.

Wikipédiaba új kutya tipust szerettem volna feltenni.

Ám magyarnyelvi hibák léptek fel ami végett megakadájozták a lap
létrehozását.

Burrows <http://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Burrows>  úrnak nincs
email címe így nem komunikálhatok vele.

É snem kérhetem segítségét.

Szeretném  megérdeklődni lenne e olyan kedves és segítene e nekem
kapcsolatot teremteni ezzel az úrral.

Vagy önt kérem meg arra, ha válalná, hogy e fajtát wikipediara helyezné.

Köszönöm PhDr Bonárné

Kérlek vedd fel vele a kapcsolatot a bogianna[fütyi]chello[pont]sk címen. Köszi! – Opa  vitalap/unatkozol? 2008. július 7., 14:15 (CEST)

E-mail

Hello Nem tudom helyesen írok e. De kerek email cimet ahová írhatok. Nem látok ezert segítséget kérek

Nem létező kategória ?

Ez picit érdekes, a kategóriát innen választottam:

Társadalom / Világnézet / Ideológiák / Politikai ideológiák / Nacionalizmus

És mégsem működik, ennek mi lehet az oka ?

Köszi, Hun Históriás vita 2008. július 13., 19:19 (CEST)

A politikai ideológiák kategóriában nincsen nacionalizmus kategória, csak nacionalizmus szócikk. Egyébként nacionalizmus kategória egyáltalán nincs, és nem is volt. Ezért nem működik :) Samat üzenetrögzítő 2008. július 13., 19:24 (CEST)

Ezt válaszoltam én is neki :-)Burrows vita 2008. július 13., 19:26 (CEST)

Ehh, elnéztem, A(z) „Politikai ideológiák” kategóriába tartozó szócikkek között találtam :) Köszönöm - Hun Históriás vita

Adatok törlése

Azzal egyetértek, hogy a budapestinél korábbi állatkertek listája nem tartozik szorosan a budapesti állatkert szócikkébe. Azzal viszont nem értek egyet, hogy ez elég ok lenne a lista nyom nélküli törlésére. Igazán nem nagy munka új cikket indítani, és oda átrakni azokat az infókat, amelyek helyesek, tényszerűek, csak épp nem a megfelelő szócikkben szerepelnek: A budapesti állatkertnél régebbi állatkertek listája. Az, hogy valami irreleváns egy helyen, nem jelenti, hogy az egész Wikipédiában irreleváns. Szerintem. Üdv, Ádám 2008. július 13., 21:52 (CEST)

Azzal egyetértek, hogy annak ott nem volt relevanciája, csak azt vitattam, hogy egyáltalán ne lenne relevanciája. Elismerem, hogy az új cikket lehetne bővíteni, azaz lehetne belőle mondjuk a világ állatkertjeinek időrend szerinti listája, vagy legalábbis a XX. század előtti állatkertek listája. Ehhez azonban egyelőre nincs elegendő adatunk. Ha lesz, akkor majd kialakíthatjuk belőle az említett cikkek valamelyikét.

Az, hogy valamihez nincs ideális mennyiségű adatunk, nem jelenti, hogy egy az egyben törölnünk kellene. (Erre épül egyébként a csonk cikkek fogalma is; természetesen nem szubcsonkokra értve.) Ádám 2008. július 14., 01:37 (CEST)

Miskolc

Helló!

Kérhetek egy nagy szíveséget a Német-Wikipédián néztem hogy Miskolc lakóinak száma 173 979 (2008) addig beirom az adatot a lapra. Addig utána tudnál nézni forrásért??

Előre is köszi!

 Magyarország Lacika455

Mezőcsokonya

Szia

Segíts, hogy az anyag bent maradhasson. Ird le kérlek ,a problémát és annak a feloldását. Valószínű, hogy a gyakorlatlanságom és a rutin hiánya ami ide hozott.

Szolee

Ui: olvasva a felküldési útmutatót a [13/d] A weblapon nincs feltüntetve semmi korlátozás részt találtam ide tartozónak. A lapon a következőket találtam "Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, stb.) előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. Kivétel ez alól az oktatási, tudományos és közcélű felhasználás. A Himnusz letöltéséhez, meghallgatásához nem kell engedély.

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a honlap megfelelő oldalára." Magyarul a végére tegyek 1 link-et ami erre az oldalra mutat? Help

Szolee

DE

ez kérdés. De nem akarásé-fejvakarásé. – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 15., 21:51 (CEST)

Mindig elgondolkodtat, hogy hogyan célszerűbb vajon az efféle hirtelen felindulásból elkövetett szócikkrontást kinevelni a gyorskezű wikifjakból: makarenkói taslival, vagy hosszas magyarázattal arról, hogy miért rendkívül csekély annak a valószínűsége, hogy kijelentőmódú "aki olyan, mint az Isten" nevet viselő izraelitára leljünk?

Te melyik módszert választanád? – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 15., 22:09 (CEST)

Ketten együtt azért felderítjük a wikitasli hatásmechanizmusát: az a funkciója, hogy a tűnés és tüntetés közé beillesztett reflexxé fejlessze a tájékozódás fázisát. Magyarul: előbb mérni, aztán szabni. – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 16., 15:42 (CEST)

Re:100 000

Köszönöm! [törölt kép] Doncsecz Töj njaš spor. 2008. július 17., 18:22 (CEST)

Erről

[3] meg is feledkeztem VigyorIstvánka posta 2008. július 17., 20:16 (CEST)

Hátha érdekel

SZia, Burrows! Találtam egy makó vonatkozású cikket[4], esetleg tudod használni. Üdvözlettel – Hkoala 2008. július 19., 10:20 (CEST)

Óvoda v. bölcsőde és a szubcsonkok

Kedves Burrows, a Kocsmafalon folyt a vita a minap a szubcsonkokról (átpakoltam a Wikipédia-vita:Szubcsonk lapra), ahol kedvesen felvetetted azt a javaslatomat, ami valóban "elaludt" közben.

(A szubcsonk, mint módszer szvsz jelenleg a legjobb módszer az ilyen "cikkek" kezelésére. Ideges kívülállók és megbántott wikifób emberek meg lesznek, és termelődnek mindenütt: a törlési javaslatoknál, a külső hivatkozásoknál, a jogsértő eseteknél, a szubcsonkoknál, mégsem szüntethetünk meg minden olyan intézményt, aminek megvan az a lehetősége hogy lelki traumát okoz annak, aki azt nem megfelelően használja. Amúgy volt már tervezve ez a "wikióvoda" vagy inkubátor, vagy fne tudja mi, amibe elvileg az ilyen szubcsonkokat pakolnánk, ahol megmaradnának, de nem lennének szócikk-névtérben; ez létezik már/el se indult még, vagy mi van vele? – Burrows vita 2008. július 19., 10:33 (CEST))

Nos, az általad hivatkozott lap ez.--Linkoman vita 2008. július 21., 10:07 (CEST)

Kategória

Kössz, hogy szóltál! :) Megkaptad az emailomat? – Petrobolos vita 2008. július 21., 19:49 (CEST)

Mókatárhoz

Ján Slota-szimpatizáns megnyilvánulása. Ja igen, esetleg nem akarod archiválni a vitalapod? :-) Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 21., 21:48 (CEST)

Kazinczy-díj

Ehhez mit szólsz: Szerkesztő:Cassandro/Kazinczy-díj? Vigyor Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 22., 17:44 (CEST)

Hamarosan kész a kép, mellesleg fel tudsz nézni ide: WP:JA? Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 22., 18:54 (CEST)
Megtörtént a képcsere, mit szólsz? :-) Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 22., 18:57 (CEST)

Sablon:User hsb-1 and Sablon:User dsb-1

Hello, Burrows. Thank you for your welcome. - I have a problem with the templates Sablon:User hsb-1 and Sablon:User dsb-1. Why is there a ' in the textes? Can you help me? Greetings – Tlustulimu vita 2008. július 23., 18:10 (CEST)

Ne akard tudni

De ha tudni akarod, itt jobban ... olvasható. VigyorLily15 üzenet 2008. július 23., 22:31 (CEST)

Én DD beírása után kezdtem kutakodni :-). Pedig ő nem is informatikus :-)Lily15 üzenet 2008. július 23., 22:39 (CEST)

Makó

Látom, megint kitörölted a külső hivatkozások közül azt, amelyiket betettem, pedig több infót ad az odalátogatónak, mint némelyik már ott lévő oldal. A kocsmafalon megvitattam ezt, ahogy kérted, és ott végül azt írták, hogy miért ne, hiszen informatív. De te tudod, mindenesetre fura, hogy Makó ilyen érzékeny számodra. üdv – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Arobesz (vitalap | szerkesztései)

Ártó

Szerintem ez azért erős volt, nem véletlenül van abban a sablonban a "szerkesztéseid" szó. Egyetlen törlésért ilyen sablont nem szoktunk adni, inkább a {{netörölj}}-t. Ad absurdum még az is elképzelhető, hogy azért törölt bele, hogy átírja azt a részt. No nem valószínű, de ha mégis, akkor nagyon megsértjük egy ilyennel. Bináris ide 2008. július 24., 19:21 (CEST)

Ha rákattintasz a netöröljre, ott látod a használható sablonok listáját. Ehhez, amit te adtál, ezt írja: "vandalizmus extrém eseteihez". Bináris ide 2008. július 24., 19:23 (CEST)
Mellesleg a ártót is substoljuk. ;-) Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 24., 19:24 (CEST)

Kösz

Köszi az Userlapomon tevékenykedésed -- Ferocediscussione 2008. július 25., 15:38 (CEST)

Subst, csapó 3.

A {{vandalizmus}} sablont is substoljuk. :-) Mellesleg ez a 80. bejegyzés, most már kerek, tehát archiválhatsz! Vigyor Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 26., 19:26 (CEST)

Ember!

Mushi (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) a szebbik nem egyik jeles képviselője. Vigyor Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 27., 11:02 (CEST)

Fekete Sery

Áááááááááá, ezt honnan szalajtottad??? Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 27., 19:29 (CEST)

Hosszú történet, de te is benne voltál: egy szlovákiai vak kutyatenyésztő asszony írt egy cikket Čierny šery néven, ami igen rossz állapotban volt (ennél rosszabban, mert miközben elkezdte feltölteni minden ékezet elromlott). Próbáltam csiszolgatni, de aztán te törölted eltévedt tartalom néven. Később a szerző felvette velem a kapcsolatot e-mailen (lásd Opa üzenete a vitalapomon), és megkért hogy helyezzem fel a szöveget. Szóval most módosítgatom ezt a nyers leírást, de pl.: kép már van hozzá, töltött fel a commonsra. – Burrows vita 2008. július 27., 19:44 (CEST)

Ja értem, már rémlik valami! Kezd egész pofás lenni. Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 27., 19:54 (CEST)
Szép cikk. Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 27., 20:49 (CEST)

Járások

Kicsit rendberakom őket, de mivel én is hangulat szerint, hullámokban haladok, ezért szép egységes formájuk még nem lesz. Ha nagyobb részen túl l eszek, akkor a tanulságok alapján valami szabvány-félét is csinálok. – Peyerk vita 2008. július 28., 10:31 (CEST)

Települések

Látom te is bekapcsoltad a linkfűnyírót. Egy ideig én is csináltam, főleg a megyei jogú városoknál, félelmetes mik vannak... Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 28., 19:43 (CEST)

Anon

Ugye nem válaszolod meg az anon kérdését? Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 28., 23:31 (CEST)

angolul, németül a pest az pestist jelent. (amin én miskolciként jót szoktam röhögni, debrecen meg nyíregyháza neve is jelenthetne valamit külföldiül, akkor lenne igazán szép a világ :)) ki ez a patkányos idióta? ~ Alensha  Halál a bölényekre! 2008. július 28., 23:46 (CEST)

Meglássuk, mi lessz ...

Iklódbördőce, Zebecke. – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 29., 12:19 (CEST)

Tipp :-)Istvánka posta 2008. július 29., 12:22 (CEST)

Lényegtelen, ki szúrta be, úgyis névsor szerint megyek a kategóriában, előbb utóbb kigyomlálom ezeket. – Burrows vita 2008. július 29., 12:25 (CEST)

És egész álló nap itt lessük, hogyan ugrasz a falnak? :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 29., 12:27 (CEST)
Tényleg volt mégegy kerkarégió, de mivel az volt egyben az utolsó zalai település is, ezért megkegyelmeztem szegény fejemnek. - Burrows vita 2008. július 29., 13:08 (CEST)
Meg a falnak. :) – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. július 29., 13:11 (CEST)

Miért fölösleges?

Szia!

Nem szeretnék hitvitába kezdeni, de szerintem ezt nem alapozza meg se valami megállapodás, se a Wikipédia általános gyakorlata. Csak hirtelen egy általam ismert helyet néztem meg: en:Birmingham, itt a tanácselnök pártállásán kívül az is meg van adva, hogy mely párt(ok) adják a tanácsi többséget. Biztos vagy benne hogy ez felesleges információ?

Peyerk vita 2008. július 29., 13:38 (CEST)

Önmagában az a tény, hogy van egy kifejezetten róla szóló cikk, nem elég ahhoz, hogy minden más cikkből kivegyünk minden rá vonatkozó információt a nevén és a cikkére mutató linken kívül. Egyébként a fenti példánál is van cikk a tanácselnökről és minden további személyről is, akit au infóbox a pártállásával együtt tüntet fel.
A mellette szóló érv nyilván az, hogy egy választott politikus esetében alapvető információ a pártállása, amit egy infóboxban érdemes odaírni a neve mellé.
De tényleg nem szeretnék ezen feleslegesen vitázni, csak egy kérdésem van még: azt kötekedésnek tartanád, ha valemelyik erre szolgáló lapon felvetném ezt megbeszélendő kérdésként, hogy mások is véleményt mondjanak?
Peyerk vita 2008. július 29., 14:50 (CEST)

Patkány

Állítólag a koszos szobájában van és egy patkány miatt nem mer kimenni onnan. Próbált egyszer, de a patkány megharapta. Mondtam neki, hogy hívjon szakembert vagy barátot, de a telefonja állítólag a másik szobában van, amit a patkány miatt nem tud elérni (a patkány ott állítólag cukrot zabál). Igazából csak azért csinálom, mert így gyakorlom a németet (amúgy szerintem meg átvág). (/me egy büdös macchiavellista). Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 29., 20:24 (CEST)

The rat is still sitting there and I'm still sitting here. Probably it will kill me. Do you want to inherit anything? --81.62.44.31 (vita) 2008. július 30., 18:57 (CEST)

Pd-Coa

Szia! Talán célszerűbb lenne a képeket áttölteni a Commonsba... – Dami reci 2008. július 29., 21:04 (CEST)

Akkor esetleg arra vedd a fáradtságot, kérlek, hogy az eddig kategorizáló {{címer}}(?) sablon mellé létrehozod a Pd-Coa sablont itt is, ahelyett, hogy csak a szövegét másolnád be, hogy ha valaki elég mazochista, vagy ír egy botod megtalálja ezeket a képeket. Üdv, – Dami reci 2008. július 29., 21:08 (CEST)

Patkányok

Szia! Nem hiszem, hogy utánanézek, az összefoglalód nem keltette fel az érdeklődésem a kolléga tevékenysége iránt. :) Filmfan vita 2008. július 30., 19:01 (CEST)

A „kolléga” amúgy svájci. :-) Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 30., 19:11 (CEST)

The rat bited me once more, I'll die in the next minutes, I feel it. Do you want to inherit anything?

Re:Szubcsonk

tudom, csak várni akartam vele, hátha csinálja még.--Ferocediscussione 2008. július 30., 22:11 (CEST)

József Attila Gimnázium

Szia! Nem kéne azt József Attila Gimnázium (Makó)-ra átnevezni, hiszem azért van egy-két JAG hazánkban... Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. július 31., 14:44 (CEST)

kit36a

Nekem sem tetszik így, ugyanis az épület párját "A veszprémi Petőfi Színház" néven nevezték. És a harmadik majd a "Veszprémi Bakony Múzeum" lesz

Budapest

Szia!

Segítenél Budapestnél és Székesfehérvárnál beálítani a 2008-as népességi adatokat?

Budapest= 1 702 297 (2008) http://portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/tabl1_02i.html Székesfehérvár= 101 755 (2008) – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Lacika455 (vitalap | szerkesztései)

Köszi szépen!

És légyszi ha lesz időd akkor elküldeni nekem a 2008-as népességi adatokat (városok) Köszi előre is!

Helló és További jó munkát!

Lacika455

Összefoglaló

Kedves Burrows! Kérlek, járj utána, hogy az utóbbi napokban hány angol nyelvű összefoglaló volt. Talán 5.... Köszönettel - Dorgan labor 2008. augusztus 4., 18:09 (CEST)

Fél perc se megnézni ezt... - Dorgan labor 2008. augusztus 4., 18:19 (CEST)

jajjaj!

jajjaj, köszi köszi köszi! Még új lennék, mindenhonann lopkodok sablonokat, meg táblázatokat. Köszi, hogy szóltál!!!! A 0-llás HTML is nagyon jó, azt nálad láttam :)

Te mentor vagy? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Pesnik (vitalap | szerkesztései)

Köszi!!

Jajj, bocs, nem akartam udvariatlan lenni, tényleg, láttam már vitalapokon, csak valahogy lemaradtam, mert kicsit ideges lettem a másolás miatt :S. Bocsi. Doncsecz küldött egy nagyon jó "wikipédia használati utasítást", nagyon jól összeállította, szép pontokba szedte, abban elolvastam egyet, mást a wikiről, ma összeügyetlenkedtem egy sablont is :). De azért segítséget kértem a mentor műhelyre, hogy az "íratlan szabályokat". vagy ilyen formaság-féléket is megismerjem a wikioldián. Köszi, és mégegyszer bocsi, a névtelen üzenetért!!! – Pesnik vita 2008. augusztus 4., 23:51 (CEST)

Egérke – csapó X.

Most azt kérdezi körbe mindenkitől, hogy idegesítjük-e... Nem tudom, hogy érdemes egyáltalán válaszolni neki... Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 5., 19:52 (CEST)

nincs hiba

Nincs hiba, csak mondták az irc-n, hogy tegyem inkább a véleménykérésre, de aztán már teljesen megzavarodtam. Mardjon a kocsmafalon! [törölt kép] Doncsecz Töj njaš spor. 2008. augusztus 5., 21:12 (CEST)

Gettó

Idegenvezetés menüpont

És ha gondolod, szívesen idegenvezetem a görcsönyieket a Wikipédián. Hadd lássanak ők is ... – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. augusztus 6., 00:09 (CEST)

Vajon a "hangulatos köztereket" milyen menüpont alatt kéne keresnem? – Burrows vita 2008. augusztus 6., 00:10 (CEST)

Talán itt kapsz majd választ. – Nullextra NULLEXTRAKADÉMIA 2008. augusztus 6., 08:44 (CEST)