Szerkesztővita:Agnes0915

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Damibot 16 évvel ezelőtt a(z) Licenc nélküli kép témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Agnes0915!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! TgrvitaIRCWPPR 2007. november 8., 11:24 (CET)Válasz

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Agnes0915!

Üdvözlünk!

Örömmel láttuk szerkesztéseidet, melyeket a pedagógia tárgykörébe tartozó cikkekben végeztél! Reméljük, hogy a Wikipédia elnyerte tetszésedet, és máskor is benézel hozzánk szerkeszteni.


Itt szeretnénk figyelmedbe ajánlani a Pszichológiai műhelyt, mely pszichológiai témájú cikkek karbantartását végzi, munkájában te is segíthetsz. A Pszichológiaportált is érdekesnek találhatod. Kérdéseiddel, észrevételeiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Hasznos időtöltést, jó szórakozást kívánunk!

Üdv: –  G ambrus kérdezz 2007. november 8., 14:12 (CET)Válasz

A rossz című cikket (differenciált csoportmuunka) törölhetem, vagy összefésülöd még a kettőt?

Egyébként, ha nem titok, milyen óra keretében írjátok ezeket?

TgrvitaIRCWPPR 2007. november 8., 11:24 (CET)Válasz

Licenc nélküli kép[szerkesztés]

Ezt az üzenetet Damibot vita automatikusan helyezte el a vitalapodon, kérdéseddel fordulj a gazdájához, vagy a Kocsmafalhoz. --Damibot vita 2007. december 10., 18:06 (CET)Válasz

Szia! Úgy tűnik a Kép:Diff ped.jpg képpel is hasonló a probléma, mint az előbbivel. Kérlek olvasd el a feltölthető képekről szóló oldalunk, és segítségért fordulj a Jogi kocsmafalhoz. Köszönöm --Damibot vita 2007. december 10., 18:07 (CET)Válasz