Szerkesztő:KGsoftware/Rómeó és Júlia (anime) 2.

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Romeo x Juliet ( ロミオ×ジュリエット , Romio x Juriett ) egy anime sorozat, melynek két fő szereplője Rómeó és Júlia. Az William Shakespeare története alapján készült anime 2007 szeptember 26-án debütált a japán CBC-n ésTBS-en meg a SUN TV-n is. Összesen 24 epizód készült el. Az angol szinkront 2009-ben a Funimation Entertainment. bocsájtotta ki.

A történet[szerkesztés]

A Réges-régen... Azon a helyen, ahol az emlékek már régen feledésbe merültek a lebegő kontinens: Neo Verona .Ezen a lebegő kontinensen két fa Óriási erejével ápolja az életet, és az emberek jólétét .... De az egyik már sajnos kihalt.És olyan időkben, amikor a földi ostobaság nem ismer határokat és megbocsátást... .Ez a történet szerelemről szól, örökké lángoló és bánattal teli szerelemről, amivel a sors kegyetlen keze játszik a háború közepén. Több évtizedes harcban a [Montague] és a Capulet nemesi családok urai, azon versengenek, hogy ki legyen Neo Verona uralkodója. Csakhogy egy este megtámadja a Montague ház ura Leontes Montague és csapata a Capulet családot, és lemészárolják a család összes tagját. Éppen hogy a Capulet család két fiatal lány tagja észre veszi a behatolókat és próbálnak menekülni, ám jönnek a Capulet család szolgálói és kimenekítik őket a házból. És az idősebb leány Cordelia gyermek korától neveli Júliát és legjobb barátnője lesz . Később 14 év múlva a másik lány (Júlia Fiamatta Asto Capulet) a Capulet család utolsó életben maradt tagja. Júliának férfinek kell öltöznie hogy elrejtse női valóját,és hogy ö a Capuletek utolsó élő tagja. Júlia segít a Neo Veronai népeknek egy Robin Hood jelmezben hogy jobb legyen a sorsuk és a népek úgy emlegetik őt (vörös fogószél, hogy meg védje a polgárokat Lord Montague gonoszságaitól. A Capulet ház hűséges szolgálói Júliát Odin álnéven nevezik el, 16 éves koráig hívják így, nehogy megtalálják a Montague ház csatlósai mivel ő a Capuletek utolsó életben maradt tagja, mert az embereket a pénz és a zsarnokság hatalmába keríti, és így sok jó szívű nemes is Capulet ház árulója lesz majd.

Mindazonáltal amikor Júlia 16 éves lesz és megmutatják a múltjának, az igazságát, amit tizennégy éven keresztül eltitkoltak előle a Capulet ház szövetségesei és polgárai.Mikor megint valami zsarnokság tőr ki Leontes Montague keze által, Júlia ismét vörös forgószél álruhájába ölti magát,és amikor Montague katonái lelökik egy régi épületről,(Romeo Candorelabanto Montague) észre veszi és meg menti a biztos haláltól szárnyaslovával Júliát.Azután le rakja öt a földre,persze Odin vagyis Júlia nem nagy kedvességgel köszöni meg Rómeónak, hogy meg mentette öt. Júlia és Rómeó találkoznak a Rózsa Bálban első látásra szerelembe esnek .S pár nappal később Júlia férfinak öltözve kimegy szülei sírjához a temetőbe virágot visz reájuk .Rómeó meg látja miközben Cieló hátán van repülés közbe s Rómeó ekkor még nem tudja hogy ö Júlia, és arra repül éppen Cieló nevezetű szárnyaslovával amelyet édesanyja ajándékozott Rómeónak mikor 7 éves volt Rómeó. Azután észre veszi öt Persze tudja .Persze Júlia még a temetőben is mindig férfinak van öltözve, Rómeó tudja hogy ö a vörös forgószél, de el viszi kedves szándékával Júliát repülni Cielóval, közben el ered az eső.


SEGÍTSÉG NEM TUDOK KÉPET FEL TÖLTENI HIÁBA OLVASOM EL A FELKÜLDÉSI ÚT MUTATÓT ....... Csak fel akarok tölteni 1 képet ami a netröl van de nem tudok angolul meg licens butaságra se tudom mit kell ki tölteni . meg képet se jeleníti meg mikor feltöltöm valaki töltsön fel helyettem 1 képet .mert nem tudok ...