„Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/21 614-es mellékút (Magyarország)” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Címke: lezárt megbeszélés
23. sor: 23. sor:
*{{t}} Egyik sem nevezetes. – [[Szerkesztő:Ary|Ary]] <sup>[[Szerkesztővita:Ary|vita]]</sup> 2021. május 15., 18:48 (CEST)
*{{t}} Egyik sem nevezetes. – [[Szerkesztő:Ary|Ary]] <sup>[[Szerkesztővita:Ary|vita]]</sup> 2021. május 15., 18:48 (CEST)
{{ta}}
{{ta}}

Azért elég fárasztó, hogy valamit megbeszélünk, ebben az esetben a nevezetesség félreértelmezését, úgy tűnik, hogy ivarérett felnőttként érti mindenki az érveket, majd két hónappal később újra előkerül, mintha nem is beszéltünk volna semmiről. Bálint36, Palotabarát – szörnyű! – [[Szerkesztő:Burumbátor|<font color="#008000" >'''Burumbátor'''</font>]] <sup>[[Szerkesztővita:Burumbátor|<font color="#8B4513" >''Súgd ide!''</font>]]</sup> 2021. május 19., 21:46 (CEST)

A lap 2021. május 19., 21:46-kori változata

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes. Törölve. Gg. AnyÜzenet 2021. május 19., 21:40 (CEST)[válasz]

21 614-es mellékút (Magyarország)

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztéselistamunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Az alábbi cikkeket vinném tömeges törlési megbeszélésre:

A szócikkek mind az M0-s autóút, M3-as autópálya és a 2101-es összekötő út fóti csomópontját alkotó alsóbbrendű utakról szólnak. Külön-külön a nevezetességük kétséges, ráadásul valamennyi csak egy forrásra, a KIRA adatbázisra épül. – balint36 utaspanasz 2021. május 14., 20:11 (CEST)[válasz]

  •  törlendő, régi vesszőparipám, hogy minden olyan közutas szócikket törölni kell, aminek csak a KIRA adatbázis a forrása, ez ugyanis nem igazol nevezetességet. Vagy írjuk meg normálisan a közutas cikkeket, vagy ne írjunk róluk. Ez már a sokadik törlési javaslat a témában, korábban is töröltünk olyan szócikket, ami csak egy autópálya felhajtó volt, vagy egy benzinkút kútfejéhez vezetett, de nem is kellene vizsgálni, hogy melyik közút hova visz, hanem következetesen kérjük számon a nevezetességet igazoló forrást. Palotabarát vita 2021. május 14., 20:16 (CEST)[válasz]
  • Balint36-nak jeleztem, hogy elfogadom a törlési javaslatát, már régebben megbeszéltük, hogy ezek a nem kellően átgondolt módon létrehozott, öt számjegyű sztrádacsomóponti utakról szóló szócikkeim legfeljebb allapi besorolást érdemelnek; ezen anno el is kezdtem dolgozni, de aztán sok minden más is közbejött, amik miatt még messze nem értem a dolgok végére. A vesszőparipa ellenben egy veszélyes állat, érdemes óvatosnak lenni vele: elöl harap, hátul rúg, középen meg ráz, de olykor még szúr is. Békésebb lenne, ha inkább gyalogszerrel diskutálnánk az egymásnak nem tetsző dolgokról... Solymári vita 2021. május 14., 22:13 (CEST)[válasz]

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!

Azért elég fárasztó, hogy valamit megbeszélünk, ebben az esetben a nevezetesség félreértelmezését, úgy tűnik, hogy ivarérett felnőttként érti mindenki az érveket, majd két hónappal később újra előkerül, mintha nem is beszéltünk volna semmiről. Bálint36, Palotabarát – szörnyű! – Burumbátor Súgd ide! 2021. május 19., 21:46 (CEST)[válasz]