Fájl:Stadler FLIRT enterior v2.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(2 800 × 4 200 képpont, fájlméret: 2,38 MB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Enterior of a Hungarian State Railways (MÁV)-operated Stadler FLIRT commuter train. The company operates 60 units of this EMU-s (as for April, 2011). Name is acronym for 'Fast Light Innovative Regional Train'.
Magyar: A MÁV üzemeltetésében lévő egyik Stadler FLIRT szerelvény belseje. A MÁV 60 egységet üzemeltet (2011 áprilisi állapot). A szerelvények neve a „Flinker Leichter Innovativer Regional-Triebzug“ (fürge, könnyű, innovatív elővárosi motorvonat) kifejezésből képzett mozaikszó.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző HoremWeb
Más változatok File:Stadler FLIRT enterior v1.jpg

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

26. február 2011

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. április 3., 17:11Bélyegkép a 2011. április 3., 17:11-kori változatról2 800 × 4 200 (2,38 MB)HoremWeb{{Information |Description ={{en|1=Enterior of a Hungarian State Railways (MÁV)-operated Stadler FLIRT commuter train. The company operates 60 units of this EMU-s (as for April, 2011). Name is acronym for 'Fast Light Innovative Regional Train'.}} {{hu

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok