Ugrás a tartalomhoz

Fájl:Sisu.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Sisu.jpg(136 × 147 képpont, fájlméret: 5 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
Magyar: A Sisu különítmény jele
Dátum 1940, 2009
Forrás
image extraction process
Ez a fájl kivágás egy másik képből
: KemeriNagyImre kicsi.jpg
original file
Szerző Pyhalahti Valokuvastudio, Lapua. Searched, identified, digitalized and improved by Niina Ala-Fossi & Ferenc Vilisics
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
Public domain
Public domain
Warning sign
Warning sign
Ezen mű több mint 50 évvel ezelőtt készült és szerzője ismeretlen. A Berni Egyezmény 7. cikke értelmében, és sok ország jogrendszerének megfelelően ez a mű közkincs.
Megjegyzés: Ez a sablon nem alkalmazható olyan országokból származó képekre, amik nem írták alá, vagy nem hosszabbították meg a Berni Egyezményt. Ezek elsősorban az Európai Unió, az Egyesült Államok, India és Oroszország. Ilyen esetekben kérlek használd az {{Anonymous-EU}}, {{PD-US}}, {{PD-India}}, {{PD-Russia}}, stb. sablonokat és mindig gondosan ellenőrizd a licencfeltételeket.

Licenc

© A fájl szerzői jogainak tulajdonosa engedélyezi a mű bármilyen céllal történő használatát azzal a feltétellel, hogy a szerzői jog tulajdonosa megfelelően fel van tüntetve. Az újraterjesztés, származékos művek, kereskedelmi és bármilyen egyéb célú használat megengedett.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2014. április 19., 22:32Bélyegkép a 2014. április 19., 22:32-kori változatról136 × 147 (5 KB)Regasterios{{Information |Description ={{hu|1=A Sisu különítmény jele}} |Source ={{Extracted from |1=KemeriNagyImre kicsi.jpg}} |Author =Pyhalahti Valokuvastudio, Lapua. Searched, identified, digitalized and improved by Niina Ala-Fossi & Fe...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: