Fájl:Seal of Chicago, Illinois.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 460 × 460 képpont, fájlméret: 345 KB)

Összefoglaló

Címer:
InfoField
English: the City of Chicago, Illinois, as designed and adopted by the City in 1905. As such, it is a work authored before 1922, and is therefore in the public domain.
Címerleírás
InfoField
English: A sheaf of wheat in the centre; a ship in full sail on the right; a sleeping infant on the top; an Indian with bow and arrow on the left; and with the motto, ‘Urbs in Horto’, at the bottom of the shield; with the inscription, ‘City of Chicago: Incorporated 4th March, 1837,’ around the edge of said seal.
Forráshivatkozás
InfoField
English: Chicagology
Dátum 1905
date QS:P571,+1905-00-00T00:00:00Z/9
Származástörténet The sheaf of wheat stands for fertility of the Illinois prairies, the ship, Lake Michigan, and the Indians, the original settlers of the Chicago region. “Urbs in Horto” – “ Garden City – is the motto by which the early city fathers hoped Chicago would be. Only slumbering infant is a mystery, although it is accepted to mean peace and purity.
Művész
InfoField
  • IsmeretlenUnknown
  • extracted by MaxxL
Forrás Cultural Grants - City Seal, DCASE Logo & Guidelines
Más változatok
Seal of Chicago, Illinois.png
Seal of Chicago, Illinois (1895-1905).png
SVG kód
InfoField
 
Ezen SVG kép forráskódja érvényes.
 
Ez vektorgrafikus kép Other tools segítségével készült

Licenc

Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.
Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2014. szeptember 7., 11:39Bélyegkép a 2014. szeptember 7., 11:39-kori változatról460 × 460 (345 KB)MaxxL{{Information |Description={{en|This image is a copy of the official seal of the City of Chicago, Illinois, as designed and adopted by the City in 1905. As such, it is a work authored before 1922, and is therefore in the '''public domain'''. An 1895 ed...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

Metaadatok